O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JÉJE, KUDLANKA JE NA FEJSBŮŮŮKU! PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 prosinec 2012

Beru to vždy jako úžasný vítězství nad - nad čím vlastně? Ano, už vím, nad svými schopnostmi, které považuju občas za vskutku minimální. A pak prudím svého workholického synka nejrůznějšími dotazy. Pochopitelně, že přes ICQ či jiná kecátka, telefonem si netroufám, telefon si nechávám jen na životně závažné situace, jako když si například zabouchnu doma klíče od bytu.

 

 

 

 

 

      Většinou mi ty mý dotazy jsou stejně platný, jako bych je hučela do oněch nedobytných dveří... Pokud mám náhodou kliku na jeho případnou odpověď, většinou čtu: "Mami, ale prosím tě, tohle přeci zvládneš docela jednoduše, my tu teď něco řešíme, tak - já se ti když tak ozvu." A šmytec.

 

      Pochopitelně, že tu remcám, jak to má chudák stará ježibaba těžký, když je na všechno samaaaa - a pak to zkusím, a zkouším...

 

 

 

 

a ono se mi to (občas) povede :-)))

 

      Myslím, že to je další prima možnost, abyste tam psali své náměty, nápady, vkládali obrázky, navzájem spolu komunikovali... Ostatně - uvidíme, co se z toho ještě vylíhne... Co se nám společnými silami podaří vymyslet. Zatím ....

 

      Zatím vám tam dávám jednu zvědavou otázku...

 

http://www.facebook.com/pages/KUDLANKA/477294492313487

d@niela

 

 

 

Komentáře (24)add feed
No, tak to je škoda Danielo, doufala jsem, že Kudla bude ušetřena fejsbůkového šílenství. : Myška
Myslím, že nám FB nijak nechyběl.
prosinec 23, 2012 21:37
MYŠKO, : d@niela
já myslím, že záleží na tom, co tam bude...
Beru to jako takovou stránku "povídací" a kam je možnost volně vkládat fotografie.
Neumím to udělat tady, takže to je zatím tam :-).
No, uvidíme, jestli to bude k čemu :-).
prosinec 23, 2012 21:42
Vidím to jako Myška. : Sinix
Knihu xichtů nemám a co budu živ, mít nebudu...
prosinec 24, 2012 00:05
... : Hanka G
Svět se strašně změnil a odráží se to i na lidských vztazích, takže jistě že je pro tohle místo.

Viděla jsem dokumentární film o “social media“, tedy Facebook apod., neříkali nic co vlastně nevíme ze zkušenosti, ale zaujalo mne to, že prý lidský mozek nepojme víc než určité množství tzv. „přátel“. Myslím že někde nad stovkou to začne být nějak problematické....ale někteří lidé se nabídnou nebo přijmou právě proto, aby ten počet byl co největší, takže ty ksichty tam jsou někdy spíše quantitativního původu.

Já mám jednu celkem originální přítelkyni v zásadě „staromodní“, bere všechno velmi osobně. Nejradši má když se může s někým setkat, podívat do očí, slyšet hlas. Jelikož ale jsme dost daleko od sebe tak nemůžeme jít na kafe, takže Skype. Na rozdíl ode mne na fora jako Kudlanka nebo Facebook by ji nikdo nedostal.

Takže mysím záleží na osobě. Pro někoho nemá význam něco oznámit jednomu člověku, když to přeci může oznámit 100 lidem, jiný se právě toho hrozí a věří jen na osobní důvěrné vztahy.

Já vidím velkou věc v tom, že se spousta jinak třeba osamělých lidí může vyjádřit a spojit se se světem, a dokonce mu něco dát. Ačkoliv, jak všichni víme, jsou mezi nimi ti kteří jsou tam omylem a měli by se vyjadřovat v blázincích, na druhou stranu tato možnost najednou ukáže, že mezi námi jsou úplně obyčejní neznámí lidé kteří jsou najednou schopni něco „do nebe“ napsat způsobem zcela překvapujícně geniálním, a mnoho lidí potěšit. Např. Alena Puntíkovaná, když na tom byla trochu lépe, dokázala psát opravdu krásné věci. Nebo Můra, kdopak by tušil že bude tak hezky zabavovat. Nebo Deeres, moc hezké. A ať mi odpustí ti, které jsem nejmenovala.

Takže ať žijí „obyčejní“ lidé, říkám si. Bez internetu by pro nás neexistovali.

O co širší jsou ale pozadí a popředí těch, co místo na procházku jdou k počítači, no......hádejte.

Tak hodně štěstí na FB, Dani, není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem, jak říkala Božka Němců v Babičce.


prosinec 24, 2012 01:41
... : deeres
Sice mne láká možnost, že bych se mohla pochlubit nějakou tou fotkou a také tím, co umím s grafickými programy, jenže jsem paranoidní. Tak na FB nechodím, i když bych se mohla přihlásit pod někým jiným. Úplně mně stačí, že od té doby, co na seznamu vylepšili schránku, neustále do ní chodí nějaké spamy, nestačím je blokovat. A to i od autorů o jejichž stránky jsem ani očičkem nezavadila. Tak spíš pro mne ne!
prosinec 24, 2012 07:43
Dani, já teda nevím, jaké máš ohlasy na web Kudlanky, ale já jsem s Kudlou spokojená tak, jak je. : Myška
Pro mne je zde dostatek prostoru pro popovídání, fotky lze v diskuzi pod články taky vložit. Víc nepotřebuji. Nepotřebuji kecací prostor typu FB. Kdyby jo, dávno na něm jsem.
prosinec 24, 2012 08:00
... : deeres
Tak jsem si to přece jenom vyzkoušela, hodila jsem tam jeden vánoční pozdrav a tím to pro mne hasne. Ty fotky tam mají dost divný formát, čtvercový. Možná to neumím a já některé vymoženosti nemusím. A jaká, že byla ta zvědavá otázka? Jestli chceme fejsbůkovat? Za mne ani moc ne!
prosinec 24, 2012 08:08
Jak praví klasik: Tož hodně ščestí s tým pertinaxom : Lady Jane
A pěkné Vánoce i celý Nový rok.
prosinec 24, 2012 09:26
Má milá Deeres, : d@niela
jsem moc ráda, že ses tam koukla, věř mi, fakt. Ale udělej pro mne ještě něco, a koukni se tam ještě jednou. A - klikni si na nějakou tu fotku... smilies/smiley.gif

Tak co, je to dost veliká fotka?

jo, a pak třeba můžeš kliknout i na ty směrovky, které se ti - když zajedeš kurzorem na jednu nebo druhou (pravou nebo levou)stranu - na fotce objevěj... a uvidíš další...

No, a když už se ti prohlížení nebude líbit, stačí kliknout na to známé malé "x", které je na tom bílém kraji (vpravo) nahoře... A zase budeš na obyčejné stránce.
Tohle je jedna z výhod FB - že si tu lidi můžou prohlížet fotografie...

A ještě jedno: Kudlanka je veřejná. Ale když má někdo svou stránku, soukromou, tak ji může prohlížet jen a jen ten, KOMU TO POVOLÍ! Ano, to si velice brzo lidi uvědomili, že nejde své soukromí ukazovat všem. Jen rodině, případně těm přátelům, jmenovitě, kterým to dovolí.
A pak to má smysl.

Přeju vám všem HEZKÝ DEN, TENHLE ŠTĚDRÝ... ať je minimálně tak hezký a příjemný, jako ty předchozí milé dny, které máte v uplynulém roce za sebou.

Ať není hektický... Ať jediné jiskřičky, které dnes uvidíte, jsou v očich šťastných lidí...


prosinec 24, 2012 10:27
Hm, no nazdar : prcek
Nebudu se rozepisovat nekdo jiny to popsal za me.
http://cover72.net/zasadni/clanek.php?c=31
prosinec 24, 2012 10:56
FB : Eja
za mě - no konečně - jsem za Kudlanku na FB moc ráda. Teď jsem sice v práci a odtud se na FB nedostanu, takže až doma se mrknu. Používám ho, ale přátel tam mám pouze asi 12 a úplně mi to stačí. Myslím, že FB odsuzují nejvíce ti, kteří ho nemají a neznají. Je jen na uživateli jakým způsobem ten FB bude používat a s kým jaké informace sdílí. To, že si někteří lidé neuvědomí, že mají v přátelích svého šéfa a pak si postěžují na práci - to není chyba FB, ale toho jedince. Já teď například díky FB sleduji cestu žlutých trabantů Jižní Amerikou a ty fotky co tam vkládají, jsou naprosto fantastické. A neznám jiný dokonalejší způsob, jak sledovat jejich cestu takto on line.
prosinec 24, 2012 11:25
Přání : Eja
Ještě abych nezapoměla, přeji všem kudlančatům hlavně pohodové vánoce.
Mimochodem nevěřili byste, kolik lidí ještě dnes u nás v obchodě nakupuje - opravdu nechápu.
prosinec 24, 2012 11:31
Přání : Eja
Ještě abych nezapoměla, přeji všem kudlančatům hlavně klidné, pohodové vánoce s těmi, se kterými je Vám dobře a s těmi, se kterými chcete být.
P.S. Mimochodem nevěřili byste, kolik lidí ještě dnes u nás v obchodě nakupuje - opravdu nechápu.
prosinec 24, 2012 11:33
Jak je možné : :-(
že ji na FB nemůžu najít??
prosinec 24, 2012 11:50
zdravím : mia I
kudlankovité, přeji Vám všem, ať do Vašich domovů vkročí klidná, spokojená vánoční atmosféra a vydrží tam co nejdéle.
prosinec 24, 2012 12:31
milý/milá prcku : Hanka G
vaše jméno se mi moc nelíbí ale ten článek moc! smilies/tongue.gif
prosinec 24, 2012 13:05
já za sebe milé Kudlanky.... : Eny
čím více bude naše nejzlatější Kudlanka Danielka vidět a slyšet, tím lépe.
Na faceb.....jsem nejčastěji, díky svým dětem. Takže za sebe ANO, ANO, ANO.....děkuji Daninko, krásné vánoce. klid a pohodu...zdravíčko a lásku.....
prosinec 24, 2012 13:08
Všem na Kudle : Myška
přeji krásné Vánoce a v novém roce hodně štěstí, pohody a hlavně zdraví.
prosinec 24, 2012 13:24
je to poměrně jednoduché - : d@niela
stačí napsat www.facebook.com
a dát si vyhledat KUDLANKA

prosinec 24, 2012 13:27
víš, : mura1
co je tam kudlanek? smilies/grin.gif
prosinec 24, 2012 13:34
FB : Diana
Dani, js to tam nemozem najst! Je tam tych kudlaniek pozehnane, ale nijaka s velkymi pismenami. Preco mi to nejde?


prosinec 24, 2012 16:56
tak kliknout na todle... : d@niela
prosinec 24, 2012 17:55
Facebook je dobrý sluha, špatný pán... : Aknela
Asi tak jako všechna internetová sociální media. Je to snadná pomůcka ke komunikaci, jen si člověk musí ohlídat s kým a o co sdílí a nakolik je jeho profil otevřený světu.

Takže vítám kudlanku na facebooku a zároveň všem přeju pěkné vánoce.

Dneska jsme se vraceli z hor a při cestě domů jsme potkali tři velmi nepěkné bouračky. Stačí chvilka a je to v pr***i. A člověk na tyhle základní věci zapomíná, což je normální, nemůžeme přece myslet na to špatné...ale je asi občas důležité se probrat a uvědomit si že to co máme se může mžikem změnit. Když jsem viděla jak záchranáři makají na řidiči převráceného auta, na štědrý den, asi spěchal za rodinou...Žijeme křehké životy.

Obejměte své milé a buďte spolu o svátcích co nejvíc to půjde.

A užijte si to!!!
prosinec 25, 2012 06:33
... : Bara
Preji vsem hezke Vanoce, do noveho roku hlavne zdravi, Kudlance blahopreji k rozsireni.
Ja osobne ale facebook take nemusim, nijak mi nechybi.
prosinec 25, 2012 12:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]