O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEDEN PRIMA KONEC PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 září 2012

V květnu 2010 byl na Kudlance článek MÁ MILOVANÁ JE FRIGIDNÍ. Tak jenom pro ty, co by je zajímalo, jak to vše pokračovalo.... Nakonec jsme se rozvedli. Nešlo tak rychle a hladce, jak jsem si myslel. No nic - žijeme v CZ. Děti to ale zvládly perfektně.

 

 

 

 

 

 

       Maminka se jim poprvé ozvala asi po měsíci, co odešla. Já naštěstí řídím malou firmu, takže jsem si mohl čas upravit a přizpůsobit dětem. Nebudu říkat, že mě to nebolelo, lhal bych, a to nedělám. Bolelo to. Nicméně děti rostou rychle a mám z nich radost. Před loňskými Vánoci jsem se seznámil s jednou, pro mě velmi příjemnou osobou. Byla rozvedená s dvěma dětmi. A výsledek? Je nám spolu dobře. I když těch dětí máme poněkud víc. :) .

 

       Ale to je dobře. Děti mám rád a vždycky jsem jich chtěl mít hodně. Dokonce i sex funguje ( je to změna žít bez výčitek a mít pocit, že nejsem na nic ). To je pro mě důležité.

 

      No pravdou je, že když se bývalka dozvěděla, že mám přítelkyni, začala řádit :). Dokonce se pokusila mě svést :), i přes moje "smradlavé nohy".  Věřte, bylo mi jí trochu líto.. Kupodivu jsem necítil žádné zadostiučinění, jenom lítost.

 

    Jó, ještě jednu věc bych napsal. Když jsem tenkrát na to přišel, někteří mi psali, že jsem vůl, že jsem ji dal peníze a koupím ji byt. Víte, prohodil jsem ho vchodovými dveřmi, zlomil nos a dvě žebra (teda údajně). Takže jsem nechtěl řešit ublížení na zdraví.

 

      V každém případě děkuji za rady, a za účast všem, kteří mi tenkrát napsali podpůrné rady.

 

DĚKUJI a přeju všem, aby se měli dobře,

KAREL

 

P.S. Pozn.red.: To foto v perexu je ilustrační :-)))

 

 

 

Komentáře (12)add feed
Tak hodně štěstí, Karle! : Krakonoš
smilies/wink.gif smilies/smiley.gif (už jsem zapomněl, jak legrační ta diskuse pod původním článkem byla smilies/grin.gif)
A přeju ti, abys (poučenej z krizovýho vývoje) tuhle novou životní etapu zvládl skvěle a fakt až do prima konce.
září 25, 2012 11:32
gratuluju : Michal.su
smilies/smiley.gif gratuluju a držím palce
září 25, 2012 12:11
Já si sypu hlavu popelem :-)) : mamča
Přečetla jsem si taktéž minulou diskuzi, kde jsem "vícedětnou" manželku na 10tileté mateřské politovala a hledala pro ní omluvy.
Pokud se tvá "milovaná" tak snadno zřekla vlastních dětí a v poklidu bez kontaktu s nimi zůstala celý měsíc, není třeba litovat jejího odchodu. Ani Ty, ale ani děti.
Tak hodně štěstí, chlape !
září 25, 2012 12:43
cože? : Petronila
pokud rodič je "v klidu" bez kontaktu s dětmi "celý měsíc", tak je vlastně dobře, když není vůbec? smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif

To tedy nestačím koukat. A všichni ti, kdo posílají děti třeba na tábor, tatínci, co jezdí na služební cesty... pryč s nima!
září 25, 2012 14:13
To je snad rozdíl, : Myška
Petronilo, copak ho necítíš?
září 25, 2012 14:20
Petronila : mamča
Když pošleš dítě na tábor, tak se o něj celý měsíc nezajímáš ?
No těpic ! smilies/cheesy.gif

září 25, 2012 14:22
Petronila : RV
Já byla se synem v kontaktu i v době, kdy byl na táboře nebo na škole v přírodě. Prostě jsme si psali. Krátké zprávičky na koresponďácích. A když jsem byla na služebce, tak už existoval mobil a mohla jsem mu volat.
září 25, 2012 16:45
Petronila : Dirk
A také je drobeček rozdíl, když jsou děti mezi partou kámošů uprostřed zábavy a když se jim právě zhroutí nejpevnější jistota jejich života, vlastní rodina, a jejich uklidnění je podpořeno tím, že se část té rodiny na měsíc zdekuje.
září 25, 2012 17:09
RV : Petronila
to mi připadá značně přehnané, u nás na táboře jsou mobily výslovně zakázané (a jsem za to ráda).

Reagovala jsem na to, jak ostrou reakci vzbudila matka, která měsíc nekontaktovala děti. Taky byste tak vyšilovali, kdyby na jejím místě byl otec?
září 25, 2012 18:51
Petronila: ta "matka" by se ani nemela jmenovat matka.. : mila1
kdyz si prectes clanek a diskusi, ktera teto predchazi, tak Ti to asi taky dojde.. Ja jsem jen moc rada, ze to Karel poznal vcas a pres vsechny tezkosti to vse zvlada naprosto obdivuhodne..(a i s tim, jak zatocil s milencem, velmi!! souhlasim)
září 26, 2012 13:50
Petronilo, : bb2
i mně to přijde hodně divné. Jednak je velký rozdíl v důvodu, proč jsou děti měsíc bez matky, jestli jsou na táboře, u babičky, v lázních, nebo jestli je to proto, že matka odešla a dětem se prostě měsíc neozvala.
Když nemá dítě na táboře mobil, tak mu rodiče píšou, posílají pohledy, drobné balíčky. Sjezdila jsem spoustu škol v přírodě a lyžařských táborů, soustředění, výcviků, takže si pamatuju, jak jsme čekali po obědě na rozdávání pošty a jak nás potěšilo pár řádek z domova. Záleží samozřejmě na věku, předpokládám, že mluvíme o dětech školou povinných,.

Pamatuju si, že když na školě v přírodě někomu nepřišla žádná pošta víc než týden (jezdili jsme zásadně na 3 týdny, většinou dvakrát ročně), tak to byla výjimka, bylo nám ho líta a učitelé kontaktovali školu a ta zase rodiče.

Nejsem rozhodně úzkostlivá matka, naopak, nikdy jsem nepatřila k těm, co říkají, že sotva děti odjedou, už se jim stýská, já jsem ráda byla pár dní bez dětí, když jsem věděla, že jsou tam kde jsou spokojené a je o ně dobře postaráno. Ale neumím si představit, že bych se jim neozvala. Posílali jsme pohledy, dopisy, koresponďáky, na tábory běžně balíčky, když nastoupily mobily, tak smsky. Když jsem je v neděli o prázdninách odvezla k mým rodičům, kde byly přes týden, tak jsem jim aspoň jednou dvakrát v týdnu večer zavolala. Kdybych se neozvala, bylo by to divné i mojí mámě.
září 26, 2012 14:27
Černá a bílá : Karolína
Taky jsem si pročetla tvůj první příspěvek a upřímně řečeno, je pro mne taky nepochopitelné, jak tvá bývalá žena mohla přežít, byť jen měsíc, bez svých dětí. Vím, samozřejmě, že takových, které,někdy i celoživotně, upřednostňují chlapa před svými dětmi, je fůra, ale pochopit je nedokážu.
Pokud to vše bylo, tak jak píšeš, trochu se podivuju nad tím,že si s ní těch dětí měl více než jedno... Je sice pěkné, že sis nedávno našel paní s dětmi, které máš rád a možná, že vám to vydrží i po dvou letech "obecné zamilovanosti", ale chci ti říct, že ačkoli paní Libuna opravdu přeháněla, je možné, že si svou bývalou ženu zřejmě od sebe něčím "odradil". Kdyby byla opravdu tak hrozná, jak jsi psal a ty takový "světec", proč jste se tedy vzali? Co se doopravdy mezi vámi změnilo? Každý vztah přináší krize a nechuť je řešit a raději utéct pochází většinou spíš od vás chlapů. Pokud jsi to chtěl řešit ty, tak "klobouk dolů".
Jsi teď tedy šťastný a vše je "zalité sluncem". Zkus možná právě v této chvíli připustit, že si své bývalé ženě neuměl dát to,co v danou chvíli potřebovala. To že jí vadilo, že máš novou přítelkyni, ukazuje na to, žes jí lhostejný asi nebyl. Nezastávám se jí, jen mám pocit, že všechno není jen černý a bílý.
Tak hodně štěstí smilies/wink.gif
září 30, 2012 16:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]