O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - TĚŽKEJ FRAJER BARTÁK PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 září 2012
Přejít na obsah
LEGRACE NA PLACE - TĚŽKEJ FRAJER BARTÁK
Strana 2
Strana 3

To se nám toho v poslední době seběhlo.... "Jsem nevinen a miluji svou rodinu," řekl při příchodu do soudní síně doktor Barták. Jsem zvědavá... A tak bych ráda znala odpovědi na pár následujících otázek: kdo na ministerstvu zdravotnictví podepsal Bartákovy kratochvilné cesty do zahraničí? Kolik stály a jaký měly důvod či přínos pro náš stát? Kolik dalších lékařů jezdí za státní peníze na soukromé výlety za zábavou?

 

 

 

 

 

       Jak se na korupci podílely ty různé firmy?  A co všichni ti státní úředníci, soudci a policisté, kteří se rovněž podíleli na krytí páně Bartákových lumpáren?

 

     Kolik takových podobných darebáků ještě kryli nebo kryjí? Mnoho lidí doktora Bartáka označuje za psychicky nemocného, a naznačují, že si nejspíš vymýšlí (odborně se tomu říká bájná lhavost).

 

      Jenže - předchozí trestní oznámení na něj OPRAVDU někdo ztopil, jeho syn OPRAVDU dostal maturitu, i když k ní neměl být ani připuštěn a školní inspekce byla OPRAVDU odvolána na něčí pokyn. Stejně tak thajský velvyslanec OPRAVDU zasáhl v Bartákův prospěch, když si u něj stěžovala jedna asistentka.

 

 

 

V eroticko-historickém filmu Svobodný zednář Giacomo Casanova

si s ním zahráli i modelka Lucie Váchová, houslista Jaroslav Svěcený, František Němec,

Berenika Saudková, Marek Vašut atd., atd.

 

 

     Jen letmý výčet jeho úžasných schopností - MUDr Jaroslav Barták byl prezidentem a spolumajitelem Polikliniky Modřany v Praze. Mocné postavení však získal díky Prvnímu československému Lvímu klubu, který založil už v roce 1989. A až do roku 2009 byl v jeho čele. „Nechť rosteme a letíme, vždy k výšinám,“ napsal  tento první český lev, oficiálně tajemník a charter prezident klubu Barták. Jeho hvězda vskutku rostla.

 

      Vybudoval si ohromující síť kontaktů.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]