O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - TĚŽKEJ FRAJER BARTÁK PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 září 2012
Přejít na obsah
LEGRACE NA PLACE - TĚŽKEJ FRAJER BARTÁK
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Jeho klub hojně navštěvovali byznysmeni, zejména bankéři a šéfové pojišťoven. A co teprve církevní celebrity... jeho nadstandardní vztahy s duchovními představiteli zejména katolické a pravoslavné církve. Kromě papeže Barták absolvoval v Římě i audienci u kardinála Tomáše Špidlíka.

 

 

      Do jeho klubu přišli nebo Bartáka přijali skoro všichni nejvyšší hodnostáři katolické církve:

 

      kardinál Miloslav Vlk, arcibiskup Dominik Duka, břevnovský opat Jan Anastáz Opasek, arcibiskup Karel Otčenášek, arcibiskup Jan Graubner, biskup Jaroslav Škarvada i prezident České katolické charity Miloslav Fiala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Ostatně - doktor Barták má (nebo měl?) s církví velice přátelské vztahy  - vždyť i korunoval nového českého krále. Je jím režisér erotických filmů  František Jílek. Ne, to není apríl. Dokonce tak učinili  v polovině srpna - přímo ve Svatováclavské kapli Chrámu sv. Víta! (Kdopak jim tuhle taškařici umožnil? A za co? Za kolik?)

 

      Na jednu stranu ho člověk musí obdivovat - jak zvládnul oblbnout tolik lidí. Jako před tím mladíček Kohout, který si lítal po celém světě - za souhlasu našich úžasných politiků. (Na Bartáka ovšem nikdo nemá, ten je v tomhle "superman".)

 

      Každopádně - ono některým stačí jen pořádně kydat med kolem úst - a máte všechno... Tak snad jen zopakuju jednu z těch otázek, kterými jsem začínala:

 

 

Kolik takových podobných darebáků ještě kryli nebo kryjí? 

Kdo?

No přece ti úžasní,

kteří o nás a naší zemi rozhodují.

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (15)add feed
Milá Danielko, : Magdalenka
¨předně všechno nejlepší k Tvému svátku. Hodně milých a opravdových lidí kolem i v srdci... Odpovědi na tvé otázky neznám. Je mi smutno i zle z toho, co tu nahoře píšeš, jako asi mnoha dalším lidem v této zemi.
Ale stejně mi to nedá nedodat: Neidealizujme si naši vrchnost a nedémonizujme pana doktora B. nebo R. Jsou to lidé z masa a krve jako my všichni... Neumím si představit "pracovat" pro tohoto člověka, je naprosto odporný a ty slečny si to nechaly roky pro sebe a nevadilo jim brát neslušný prachy za to, ale to je taky jen subjektivní pohled na věc. Možná je v každém z nás někde kus ďábla a někde kus anděla. Což ty darebáky mizerný vůbec neomlouvá!!!
září 10, 2012 00:04
Magdalenko, : Sidon
Možná je v každém z nás někde kus ďábla a někde kus anděla.
Ano, máš docela pravdu. On to tak nějak řekl i Hospodin Kainovi - "Což nepřijmu i Tebe, budeš-li konat dobro ? Nebudeš-li konat dobro, hřích se uvelebí ve Tvých dveřích a bude po tobě dychtit, ty však máš nad ním vládnout".
Jenže je spousta těch, kteří to nesvedou a ještě víc snad je těch, kteří si ani neuvědomují, že vůbec nějaký hřích konají. Bohužel.
smilies/cry.gif
září 10, 2012 09:40
Dani : mia I
je dobře, že jsi sem tenhle článek dala. Tahla zpráva mne v minulém týdnu zaujala spolu s obrázky prezidenta Klause na návštěvě u pražských prvňáčků. Bylo zajímavé, jaký názor měl malý prvňáček na hlavu státu , prohlásil, že pana prezidenta nemá rád, protože krade propisky. smilies/wink.gifTohle natáčení prasečin ve svatostánku , kradení propisek,.. opět pár střípků do mozaiky obrázku o naší zemi pro cizince.

Jinak ty ženy od Bartáka nechápu, já bych na něj nesáhla sedmimetrovou tyčí, slizkej, odpornej, snad šlo včas vycouvat od práce u něj.. neomlouvám ho ovšem ani náhodou
září 10, 2012 09:47
barták : Petronila
je odporné prase už od pohledu.

Myslím, že je to pro nás všechny dobré poučení, abychom nepadali na zadek, když nám někdo ukáže svou fotku s prezidentem nebo vůbec se bude jinak ohánět svými známostmi.

A nechápu vás, které se navážíte do těch žen - pro mě jsou to jednoznačně oběti, cožpak lze někoho vinit, že okamžitě nedešifroval něco, co by mě nenapadlo ani ve zlém snu?
září 10, 2012 10:17
a ještě : Petronila
to podpořilo mou už tak dost velkou skepsi k různým tzv. "elitním klubům".

A abych nezapomněla - Danielo, připojuji se s přáním k svátku a děkuji za krásné diskusní fórum.
září 10, 2012 10:19
Zvedave asi byt muzeme, : Aloda
a asi muzeme jen doufat, ze se snad opravdu zacalo blyskat na lepsi casy, kdyz i na nej snad konecne dojde. Skodolibe se bavim, kdyz si predstavim, jak hodne lidi by se nejradeji na tech fotkach nevidelo - ale mozna se mylim, ze maj hrosi kuzi a je jim to fuk....
září 10, 2012 11:22
Pro mě je to naprosto záhadná postava, : Krakonoš
nejni mi vůbec jasný, proč se s takovýmhle už vod pohledu nesympatickým hnusákem ukazujou a "přátelej" i lidi, který ho na nic nepotřebujou, maj sami dost svýho vlivu, moci i prachů. Někdy se vo nějakejch vztazích říká: Podlehl(a) kouzlu jeho vosobnosti.... No ale tady nejni nějak čemu podlehnout, navopak jenom podat tomuhle dobytkovi ruku znamená pokusit se překonat nepřekonatelnej vodpor... smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif
září 10, 2012 11:32
Mozna : Aloda
je tak vlezlej, ze jinak se ho nejde zbavit - je to nepochopitelne....
září 10, 2012 11:45
Alodo : mia I
taky mi napadlo, že by mohl být typ, kterýmu se říká vtíravej jak francovka.
září 10, 2012 11:48
Krakonoši, : Petronila
já si myslím, že není až takový problém se s někým nechat šikovně vyfotit, dostaneš-li se do jeho blízkosti. Jsi-li známá osobnost, jak by ses mohl s někým "neukázat", a to, že jsem s někým na fotce, nevypovídá o tom, zda se s ním přátelím, téměř vůbec nic.
září 10, 2012 11:51
Ano, : Aloda
jenze Daniela pise i o zvlastni moci, kterou asi disponoval...., vyuziti, a doufam zneuziti smilies/grin.gif vsemocnych....




září 10, 2012 12:03
Ano, on se s nimi nejen fotografoval, : d@niela
ač je to k nevíře, tak mnozí "byli potěšeni", že jsou v jeho přítomnosti, a byli v ní často a rádi.

Osobně si to vysvětluji tím, že díky svému bezbřehému prasáctví má zmapována i ta nejtajnější možná lidská zákoutí duše - takže už po minimálním kontaktu s tím každým dotyčným už přesně ví, co a kde je jeho slabina.

A na tu pak cíleně "zabrnká"...
To je stejné, jako ty baby a dědkové "vizionáři, kartáři, psychotronici" - jsou to v podstatně všechno přírodní psychologové, kteří z malých náznaků poznají, co člověk skrývá, chce, co mu dělá "dobře". Ono je to v podstatě děsně jednoduché, když už člověk tedle dar má :-)))

A pak už je jen krůček k tomu, aby s lidmi mohl velice šikovně manipulovat tak, jak jemu libo jest...

Fantastickej nápad byl s tím založením "klubu" - dal jim pocit výjimečnosti, kdo tam byl (je), tak patří mezi "elitu". Jo, jak snadno jde lidmi manipulovat, když víte, jak na to! Musela to být pro něj děsně prima hra...

Jenže - žádnej strom neroste do nebe.
září 10, 2012 12:32
Dani : mia I
o tom taky byla v týdnu reportáž. Rodiče pátrali po nezvěstné 18leté dceři. Zničehonic začala chodit častěji ke kamarádce, pak se ukázalo , že ještě více chodí za jejím otcem. Začala se chovat doma divně, jak když jí hrabe na majáku - vkleče se prý na zahradě modlila k nebesům, že přijde spasitel nebo něco v tom smyslu, prostě mluvila z cesty. A pak najednou nebyla. Určitě to má všechno složitější pozadí,které televize v krátkém šotu neobsáhne, ale jisté je, že pokud odešla k nějakým lidem nebo společenství, musí mít ti dotyční taky dar zmanipulovat druhého .
září 10, 2012 13:34
Tak vidíte : babi
jak i pomazané hlavy naletí . Tento úchylný muž, prý doktor mediciny, ale kdoví, jak k titulu přišel, chtěl být mezi těmi nahoře. Povedlo se, teď se k němu jeho přátelé nehlásí.
Doufám, že dostane pořádný trest vězení a ne, že ho dají do blázince.
září 10, 2012 18:16
Další rybičky v síti : Magdalenka
Barták je chorobný narcis a sexuální násilník, ale co ti tzv. zdraví? Ani nevím, jestli nám ty vazební věznice budou vůbec stačit... Jak uvedly dnešní Lidovky "Dotačnímu úřadu hrozí bezvládí, ředitel Markvart je ve vazbě", dále "Regionální operační program rozděluje v Ústeckém a Karlovarském kraji 19 miliard korun a poslední rok a půl okolo něj stále přibývá problémů. Podle kritiků ovládl rozdělování peněz politický kartel, který přiděloval zakázky jen vybraným žadatelům a jiné naopak cíleně odmítal. Proplácení peněz je pozastaveno a žadatelé kvůli tomu musejí platit úroky z půjček, kterými dotace zatím nahrazují. Všichni tři ředitelé úřadu jsou obvinění policií ze zneužití pravomocí a poškozování zájmů evropských společenství..."
Viděli jste někdo takový humus? Ukažte mi aspoň jednoho čistého, který je u moci, prosím.
září 11, 2012 19:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]