O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - TĚŽKEJ FRAJER BARTÁK PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 září 2012
Přejít na obsah
LEGRACE NA PLACE - TĚŽKEJ FRAJER BARTÁK
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

 

      Posledních 22 let se pohyboval mezi mocnými politiky, českými i cizími státními úředníky, církevními hodnostáři a byznysmeny. Dnes s ním  nikdo z nich nechce mít nic společného, protože je obviněn ze sedmi závažných trestných činů.

 

 

      

 

 

     Zaměřoval se zejména na šest oblastí: nejvyšší politickou sféru (prezidenti, premiéři a ministři, diplomati různých zemí, zejména USA a Ruska), církevní hodnostáře, policii a zpravodajské služby, finančníky (banky, pojišťovny a ČNB), resort zdravotnictví (ministerstvo, farmaceutické firmy a zdravotní pojišťovny, zejména VZP), ministerstvo zemědělství.

 

      V roce 1993 byl s manželkou na soukromé audienci u papeže Jana Pavla II. Ve stejném roce se potkal s italským premiérem a členem Lvího klubu LC Roma Giuliem „Božským“ Andreottim, o rok později ho v Chile přijal exprezident Augusto Pinochet.

 

     Následovala královna Alžběta II. (1996) a norský král Harald V. (1997). Vyfotografován byl i po boku Vladimíra Mečiara či Madeleine Albrightové. Do jeho klubu pravidelně chodili velvyslanci USA, Ruska a Vatikánu, objevili se ale i diplomaté z Číny, Japonska, Mexika, Brazílie, Izraele, Gruzie, Řecka, Slovinska, Portugalska, Jihoafrické republiky, Maroka či Saúdské Arábie.

 

      Prezident Havel zval Bartáka i na oslavy svých narozenin. Od těch šestašedesátých pokračoval až do r. 2008.  Důchodce z Vysočiny se také stal „lvem“ (členem klubu). Zeman zůstal Bartákovi věrný i poté, co otce zakladatele Bartáka nespokojení členové v roce 2009 vyloučili z klubu.

 

 

 

 

 

 

     Vyjmenovávat všechny naše politické celebrity - Bartákovy příznivce - by bylo děsně dlouhé. Ale premiéři, ministři, vysoce postavení policisté, zpravodajci i představitelé armády. Prezidentem a aktivním členem klubu byl generál Karel Pezl, náčelník generálního štábu v letech 1992 až 1995. Dlouholetým klíčovým představitelem klubu byl i šéf Vojenské zpravodajské služby (2001 až 2002) a poté bezpečnostní poradce předsedy ODS Andor Šándor.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]