O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POZOR PŘI KOUPI DOMU! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 duben 2012

Dobrý den, koncem ledna 2012 jsme koupili domeček od paní, co měla exekuce. V podstatě celá částka za domek padla na její exekuce. Od února v domku už bydlíme. Bývalá majitelka si ale stále neodhlásila trvalé bydliště a my víme, že má další dluhy.

 

 

     Podle kupní smlouvy však už měla mít dávno bydliště odhlášené; to podepsala s tím, že když to neudělá, tak jí hrozí pokuta 50 000,- korun. 

 

     Prosím, poraďte co máme dělat? Jak postupovat?

 

Děkuji, JANA

 

 

 

  

O D P O V Ě Ď:

  

Milá Jano,

 

    trochu odvahy do života :-))). Seberte se a se smlouvou v ruce kmitejte na Městský úřad.

 

Protože: 

 

     Pokud majitel bytu ví, že je na jeho adrese hlášena další osoba, může na matrice Městského úřadu požádat o zrušení trvalého pobytu. Takže - pokud budou splněné zákonné podmínky, tedy trvale hlášený člověk se nebude v bytě zdržovat a nebude k němu mít užívací právo, rozhodne úřad o zrušení údaje o trvalém bydlišti.

 

     Kdyby na úřadu měli nějaké výhrady, nevzdávejte se  - řekněte, že  to, že tam nebydlí, můžete  doložit i svědecky, že máte oprávněný strach z případných exekucí a hlavně - že vy jste podle zákona v právu.   

 

Držím palce,

d@niela 

 

 

Komentáře (2)add feed
Přesně tak to je : babi
Totéž se stalo dceři,také bývalá majitelka nebyla odhlášena.Přišlo se na to,až když se ohlásili exekutoři.Na obecním úřadu se vše vyřídilo,ale trvalo to měsíc.Spěchejte na úřad.
duben 17, 2012 12:55
... : Sara
Máme podobonu zkušenost. Na městském úřadě po občanskoprávním sporu trvalé bydliště zruší. Trvá to dlouho, tak honem honem. A musíte mít svědka ( sousedku, kolegu z práce, kamaráda, který řekne ano ten dotyčný tam nebydlí a ani tam nemá své věci ! )
duben 17, 2012 20:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]