O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽLUTÁ, TA JE... PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 březen 2012

Při pohledu na žlutý vybledlý kostým svojí oblíbené kolegyně jsem si uvědomila, jak jsem se žlutou barvou na štíru. Já vlastně nemám vůbec nic žlutého; žádné tričko, spodní prádlo, kalhoty nebo nedej bože zmiňovaný kostým (kalhotový 100% bavlna). Jediný kus žluté věci, která se sem tam nachází na mém těle, je dceřina gumička do vlasů, a tu nosím také pouze na doma.

 

 

 

 

 

     Ale aby nebyla mýlka, já mám žlutou ráda, obzvláště teď na jaře. Miluju pohled na čerstvá žluťoučká kuřátka,  na první jarní petrklíče, syté narcisky, líbí se mi žlutá fasáda na domech, žluté stěny mě uklidňují.

 

     Naopak žluté kopečky citrónové nebo vanilkové zmrzliny mě rozvášní, až mi tečou sliny; takový žloutkový krém s piškotem, nebo žlutooranžové volské oko ke snídani, to je něco...

 

     Ale žlutá jako barva mého oblečení, nebo jakéhokoliv doplňku, jako třeba kabelky nebo bižuterie, mi prostě nesedí, nejde to. Je pravda, že co se oblečení týká, jsem spíše vdova než nevěsta, ale i v tomhle jsem schopná udělat ústupky a nechodit v jednom kuse jako člen Adamsovy rodiny, ale nikdy mě nenapadlo dát si na sebe cokoliv žlutého. 

 

     Třeba černou sukni a do ní žlutou halenku - fuj. Všichni žlutomilci prominou. Doufám. Já žlutou opravdu nejraději venku nebo v jídle...

 

 

CO VY?

KTEROU BARVU "NEMUSÍTE",

KTERÁ JE TA VAŠE?

 

PAULA

 

 

 

Komentáře (18)add feed
... : Mikin
U nas na Yukonu se rika: "pozor na zlutej snih !!!"
březen 28, 2012 03:53
byly časy kdy jako mladá, : Inka
hezká a dlouhovlasá blondýna jsem prožila v černé a moc mi to slušelo. Dnes to nechápu, mám o pár pátků víc a moc jsem se těšila na jaro, na nějakou blůzku s malinkýma kytičkama, na pastelové odstíny trik, kalhot a sukní, doplněné žabkami v různých variantách a odstínech, protože v těch já ráda šlapu od jara až do podzimu smilies/cheesy.gif

Jinak barvy jako takové mám ráda všechny, nejvíce mám v poslední době v oblibě modrou snad ve všech odstínech a námořnická trika, tílka a trika s dlouhými rukávy a různými propoužky, těch mám mraky ... v kombinaci s bílou něbo béžovou ...tmavěmodré džíny a světlemodré džíny ... poslední dobou pokukuju zda nenajdu nějaké barevné džíny, zelené, meruňové, béžové ... jaro to je prostě paráda

Co na sobě neustojím ani omylem je fialová, ani na spodním prádle, které normálně nikde neukazuju, ale fialky, macešky, kostace, irisy ... mám ráda moc.
březen 28, 2012 07:30
jo a borůvkový koktejl, : Inka
tak ten miluju smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 28, 2012 07:32
žlutou : romanB odjinud
miluju (proto ty blondyny smilies/smiley.gif) ale boxerky zasadne tmavy smilies/cheesy.gif
březen 28, 2012 07:59
žlutou : Kamila
néé, sice je v létě hezká, ale jde na ni strašně hmyz smilies/grin.gif no fakt, nežertuju!
březen 28, 2012 08:05
No tak vida, Paulinko ! : Sidon
" Naopak žluté kopečky citrónové nebo vanilkové zmrzliny mě rozvášní, až mi tečou sliny; takový žloutkový krém s piškotem, nebo žlutooranžové volské oko ke snídani, to je něco..."



Tak už aspoň víme, kde se tak "najednou" vzaly ty "faldíky". smilies/grin.gif
A jistě si vzpomeneš na film - Až přijde kocour, tam byli žlutí všichni nevěrníci.
březen 28, 2012 08:12
... : Paula **
smilies/grin.gif Sidone, teď jsi mě odhalil.
březen 28, 2012 08:59
tak žlutá, jo? : mura1
což mi připomíná, že se mi doma válí jedno nevyužité tričko. jsem v zápalu boje sáhla pro jinou velikost, než byla objednaná. tak kdybyste měl někdo zájem, je volné, dámská velikost 40 smilies/smiley.gif


březen 28, 2012 09:12
Paulinko, kdepak, : Sidon
sama jsi se prozradila !
smilies/kiss.gif
březen 28, 2012 10:20
muro1 : romanB odjinud
kontaktni me pres danielu, to triko je skvely smilies/smiley.gif
březen 28, 2012 10:30
muro : Inka
jak na něm děláš ty aplikace? Jestli to tedy není tajný rodinný recept smilies/wink.gif
březen 28, 2012 15:01
bravama : mura1
na textil, na závěr se to zažehlí
březen 28, 2012 15:28
barvama : mura1
mělo bejt nešifrovaně smilies/smiley.gif
březen 28, 2012 15:28
fialová : Ivča
tu prostě nemůžu ...myslím, že snad ani nemám doma jedinou fialovou věc... smilies/smiley.gif
březen 28, 2012 18:05
PAULINKO-Sidon-romanB a ostatní mé dámy : -doktor-
Pravdou je,že mi při vzpomínce na vajíčka ve skle,míchaná či nahniličko i ta citronová zmrzka dráždí chuťové buňky,ale miluji blondýnky,heboučká kuřádka,louku plnou kvetoucích pampelišek,kvetoucí zlatice ve mne probouzí pocit vznešenosti,že jsem ještě součástí přírody i když špíše její karikatura a boxerky...boxerky ...též tmavé.Buď chváleno jaro a jeho žlutá barva.
březen 29, 2012 13:42
... : Hanka G
Zajímalo by mě jestli jsem v tomhle dokonale sama nebo jestli se někdo občas taky takhle cítil.
Dejme tomu že je v podniku 15 žen, jedna přijde se vzory na šatech které vůbec nechápete, druhá v barvě která vás v zásadě dráždí ale nechcete si to přiznat, třetí se značně vyvaleným poprsím, čtvrtá se strašně obepnutým zadkem z čehož se Vám dělá v zásadě špatně atd. No a tak jednoho dne se stane že si člověk třeba řekne No ale co když ta moje ta a ta barva bude na někoho působit tak rušivě jako ohoz tý a tý působí na mě.
Co když ty moje puntíky budou někomu vadit tak jako mě ty końský ksichty na jejím šátku. Takže v posledních letech to byla bílá, šedá, béžová, černá a tu a tam pastelové a modré. Oranžovou a hnědou nenosím vůbec, a tu žlutou taky ne, ačkoliv je to barva monarchie, že, alespon tedy v Číně.
Červená je kapitolka sama pro sebe, můj známý tvrdí že je to barva utišující (zřejmě na to jde přes medicínu ) pro mne je provokující nebo rozrušující, tedy mluvím o nervech.

březen 29, 2012 19:34
Hanko, : Sidon
ty Tvé kolegyně, které jsou podle Tebe jaksi "výstřední", pravděpodobně vůbec nezajímá a nekladou si otázku, jako Ty - "Co když ty moje puntíky budou někomu vadit ?" Řekl bych, že právě naopak, myslí si, že jsou asi víc sexy, nebo obdivuhodnější.
Jak už pravila babička B.Němcové - "není na světě člověk ten, aby se zachoval lidem všem." Zkus to tak brát taky. Ale být pěkně a přitom i slušivě oblečen, to je taky kousek "umění". Všechno se vším souvisí. Nedovedu pochopit, a je mi to i dost "proti srsti", když vidím mladého člověka s tetováním po obličeji, či bůhvíkde ještě, a ještě je navíc "ozdoben" kroužky, cvočky, řetízky a jánevímčím, přičemž navíc je i čichově jaksi víc "vnímatelný", jak si může přát, aby ho okolí bralo úplně normálně. Pořád v tom vidím jakousi touhu "vyniknout", odlišit se. Ale proč ?! Když je to všechno stejně jenom slupka a pozlátko, jenže to taky může leccos napovědět o mentální úrovni toho nositele. Stejně, nebo podobně, jako i ten "strašně obepnutý zadek" Tvé kolegyně.
smilies/cool.gif
březen 30, 2012 02:24
nojo Hanko - ale něco si na sebe vzít prostě musíš, : alena puntíkovaná
jistě by se našlo dost takových, kterým by vyhovovalo, kdybys přišla nahá - ale víš jaká by ti byla zima???? A vždycky se najde někdo, komu to či ono vadí.
duben 01, 2012 14:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]