O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROVOZOVÁNÍ SEXUÁLNÍCH SLUŽEB ZA ÚPLATU PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 červen 2011
Přejít na obsah
PROVOZOVÁNÍ SEXUÁLNÍCH SLUŽEB ZA ÚPLATU
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 ·         Živnostenský list neboli OPRÁVNĚNÍ  - a tady se na našem velkém Magistrátu dost narazilo, třeba i ní na vsi to bude jiné. Existuje sice vládní návrh o regulaci prostituce z roku 2005, který to povoluje, ale dosud se nenašel čas ho schválit a nebo o něm začít aspoň jednat. Chápu, naši vrcholní politici ho zatím testují prakticky a pak teprve po vysoce náročných provozních zkouškách možná rozhodnou, budou-li ovšem toho fysicky schopni. A navíc se musí také vyřešit právo PRVNÍ NOCI (?) nebo taky přednostní pro pana starostu a další vysoké úředníky obce. A taky když to bude pro ně zdarma, tak je to milá pozornost a nebo nepeněžní úplatek?

 

  ·         Hygienická služba ti musí provozovnu odsouhlasit podle zákona o ochraně veřejného zdraví. Můžeš to provozovat pouze v něčem, co je určeno a zkolaudováno jako objekt k bydlení. Tak si hezky požádáš majitele bytu o souhlas, máš-li svůj byt, tak o tom říci sousedům v rámci dobrých vztahů, přehlásíš si elektriku na podnikatelskou taxu a budeš platit za zvýšené znečištění společných prostor v domě.

 

 ·         Vybavení – minimálně dvouválenda fortelnějšího provedení, spousta prostěradel,; prošívanou deka pro ty starší, polštáře. Svíčky, nějakou tu vůni, seženu vhodné audio a videokazety, obrazy. Pak asi dvacet ručníků, balík toaletních papírů, samozřejmě kondomy, to je pochopitelné a pak nějaké pití. Taky koupelna musí mít špičkovou úroveň stejně jako příslušenství další. Spousta dalších hygienických potřeb.To by jako základní režie mohlo stačit. Natisknout vizitky, nějaká ta reklama v Anonnci a dalších novinách, Internet při platbách platební kartou, což by měla být samozřejmost. Nějaké příjmové pokladní doklady, vyvěsit provozní podmínky, způsob platby, tady samozřejmě předem.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]