O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROVOZOVÁNÍ SEXUÁLNÍCH SLUŽEB ZA ÚPLATU PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 červen 2011
Přejít na obsah
PROVOZOVÁNÍ SEXUÁLNÍCH SLUŽEB ZA ÚPLATU
Strana 2
Strana 3

Obrátila se na mě, jako na potulného úředníka, jedna pohledná slečna, nayvu ji pracovně ANDREA (32let, nezávislá). Znám jí nějakej pátek, ale hned na úvod, není z Ústí, aby bylo jasno, ale z jednoho okresního města v sousedství. Vymyslela si, že by chtěla podnikat v obecně prospěšné činnosti - konkrétně tedy poskytování sexuálních služeb za úplatu.

 

 

 

     Myslí si, že má celkem slušný podnikatelský záměr a podle dobrozdání svých četných (mužských) přátel, má vzhledové i jiné předpoklady. A taky si myslí, že by jí to i profesionálně docela bavilo, teď holt je to jenom pouhá amatérka, ale asi určitě nejni první na světě. Dyť se nadarmo neříká, že to je nestarší řemeslo. Dyť to taky dělá každý, no dobře, tedy skoro každý! Tak chtěla vědět správný postup při založení této při nejmenším právně neobvyklé živnosti. Vzal jsem to samozřejmě jako správný úředník s plnou vážností a vopravdu to tedy není žádná sranda. Navíc žádná právní úprava této činnosti, kde by jsi se mohl poučit.  

 

Tak se začalo z úřadováním:

 

 ·         Výpis z trestního rejstříku – to ona bez problému zvládne, vede fakt bezúhonný život, teda aspoň z hlediska trestního práva, ale pozastavila se nad tím, co třeba ty její konkurenční  kolegyně, které čistý rejstřík nemají. Tam dle mého mínění nezbude nic jiného než je vzít do pracovního poměru jako klasické zaměstnance se všemi a právy a povinnostmi. Asi bude trochu problém se Zákoníkem práce, budou holt pracovat v měsíci jenom tři týdny a zbytek bude neplacené volno s překážkou na straně zaměstnance. To diskvalifikační období se předci nedá považovat za nemoc.

 

 ·         Posudek o zdravotní způsobilosti – sehnat gynekologa a znám je v Ústí skoro všechny, začal bejt problém. On je sice vázán přísahou, že bude držet pysk, ovšem existuje vyjímka zrovna tahle. Musí prostě informovat obec, která oprávnění vydala o změně zdravotního stavu, která znemožňuje výkon prostituce. Prohlídky jednou za měsíc a tvrdě se to kontroluje. Žádný se o to nedere, neboť samozřejmě nastane značný odliv ostatních nepodnikajících pacientek a případná přecitlivělá partnerka lékaře bude se svým milým hovořit jen přes tlusté a neprůstřelné sklo. Určitě se vykecá, že k tomu Dr. Novákovi, Dvořákovi atd. chodí místní štětky a ostatní dámy se vyhnou ordinaci širokým obloukem. A že se to proflákne, o tom nepochybujte, v té naší malé české kotlině se fakt nic neutají. Pak mu ovšem zbydou už jenom ty štětky až do konce života.Tak snad jenom nějaký doktor - důchodce. Máme tady sice dvě gynekoložky, ale ty jsem z pochopitelných důvodů ani neoslovil. Možná jsem ale měl!

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]