O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SVÍČKA NA ROZPÁLENÝCH KAMNECH... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 červen 2011

si tady připadám... Fakt, mám pocit, že to všechno nějak hůř snáším. V dobách, kdy kamenné uhlí nasazovalo na první pupeny, kdy Mrtvému moři teprve začínalo být šoufl - a já byla ještě krásná, mladá a inteligentní, v těch dobách mi horko vůbec nevadilo, mohla jsem se procházet u moře v největším žáru. Nyní, kdy z mých příjemných přídavných jmen zbylo jen to písmenko "a", horko a vlhko přímo nenávidím.

 

 

 

 

 

     Pche, já si básnila, jak tu budu vymetat parky, muzea, jak pojedu navštívit jednu kamarádku, druhou kamarádku, pak se ještě před odletem podívám za vnoučátky - a ono (abych to řekla slušně) pendrek. Skoro dva měsíce jsem nespala kvůli ostudnému zakopnutí a následnému se rozplácnutí před poštou, které zavinilo prasklinu té mizerné klíční kostičky. Zahojila se sice, ale bolela, mrcha bídná, každou noc!

 

     A do toho všeho zdejší vedra a vlhko. Doposud jsem skučela jen v letních měsících v Praze, ale tohle, to je přátelé fakt záhul... Prý je doma hezky, a občas i zaprší, co? Tady taky, ale jak to už tak bývá, tak ne aby jen zapršelo, to ne, když už, tak už. Tady se vylejou všechny nebeské konve najednou.

 

     Před chvílí jsem se vrátila z procházky. Nebudu lhát, že každodenní, ale tak třikrát do týdne se k večeru seberu a vyšlápnu si do Central Parku a zpátky. Mám pocit, že zanechávám jak slimák cestičku, jak ze mne kape... :-)))

 

     Ale proč vám to všem píšu: skuhrám, abych se omluvila všem, kterým už pěkně dlouho dlužím nějaký ten e-mail. Opravdu, věřte mi, je to tu pro mne dost úmorné, zvládám sotva ráno přečíst novou poštu, k večeru si sednu k PC, abych vám poslala něco na čtení a mezitím jsem "osudem nucena dělat hodnou manželku". :-)))

 

     No, kdybyste nás viděli... Jiřík sedí u jedné televize (koupili jsme novou, placatku) a dívá se na vaření, zprávy a historii. Já jsem v ložnici a koukám tam na druhou - zase na programy kutilů a o zařizování bytů... Tohle bývá naše odpolední  akce, kdy je venku kolem 35° - 38 °C a ven jíti nelze. Dopoledne jdeme občas nakoupit, večer se ještě snažím něco dělat tady doma. Mezitím dny pozvolna utíkají, za "pár" už budu zase na té druhé straně. Pevně doufám, že si to vedro nepřivezu s sebou.

 

     Ale vzhledem k mé smolařské nátuře... těšte se na pětatřicítky doma.

 

Jo, a moc se na vás všechny těším...

d@niela

 

 

 

Komentáře (11)add feed
nojo, nediv se : alík puntík
New York je na úrovni Říma...tak to máš, jako kdyby ses vydala do Itálie...ae fakt je, že tam tuhle dobu bývá ještě snesieně. Fakt je, že se s tímhle světem něco děje. Akorát nevíme, co přesně.
červen 20, 2011 07:28
Uvidíš, : Milene
ještě bude líp. "Na Zemi začne během deseti let malá doba ledová, zjistili vědci". smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 20, 2011 08:44
Dani : mia I
zdravím. Nejsi sama komu tepla nedělají dobře. Tady teď je opak, pořád prší a včera bylo jen 13 st. Do těch 22 max. 24 st. bych uvítala.
červen 20, 2011 12:02
... : bb2
Chuděro, to se tedy výlet nevydařil. Když tě netrápí alergie, tak si zlomíš klíční kost a když přebolí, přiženou se tropy. Upřímnou soustrast. Ale máš na co se těšit, tady je velice vydařené počasí. Krásně teplo na letní oblečení a letní činnosti, avšak ne vedro. V tuhle chvíli ukazuje teploměr na východním okně 23, vane čerstvý větřík a po nebi se honí několik mráčků. Zítra a ve středu hlásí trochu tepleji, od čtvrtka do neděle zpátky na 20-23. Ideální.
červen 20, 2011 12:02
Ahoj, máš tam dobrý kámoše, na tom peroně : wendy
a usmíváš se...čo bolí to přebolí, ale smůlu teda máš. Musíš být na sebe extra opatrná. Kdy že to odlétáš ?
smilies/wink.gif
červen 20, 2011 12:25
AHOOOJ, : d@niela
no, 25. 6. v 19,40 z JFK by měla husa společnosti Delta odstartovat i s mou "maličkostí" na palubě. No, tak uvidíme... třeba ještě bouchne nějaká ta sopka, nebo letiště smete hurikán... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Ale pokud Bůh Srandy přivře oko, tak bych po desáté dopolední následujícího dne měla být v Ruzyni.
červen 20, 2011 13:55
Klidný let : wendy
a šťastné přistání ! smilies/cheesy.gif
červen 20, 2011 14:42
d@niela : mamča
Myslím, že by se Ti vyplatilo nějaké šíleně drahé pojištění proti úrazu a všem podobným pohromám.
Dle vlastní zkušenosti : Dokud naše děti neměly pojištění proti úrazu, trvale některý z nich vězel v sádře. Jen co jsme je pojistili, s vidinou miliónových zisků smilies/grin.gif, nezlomili si ani nehet... smilies/cheesy.gif
červen 21, 2011 12:11
No vidíš, a já zase ze začátku neměla Michala pojištěného pro pověru, že bych ty úrazy tím přivolávala : wendy
pak jsme pojistku uzavřeli, má ji dodnes a už na tom slušně vydělal... smilies/wink.gif

Když jsem s ním jako malým přicházela na chirurgii nebo do kartotéky, sestra už se na nic ani na jméno neptala a hned pravila :. Á jé, už jdu pro kartu !
červen 21, 2011 12:43
wendy : mamča
Nás znali všichni tři chirurgové na místní poliklinice a kartu (3x) jsme měli i v nemocnici ve Vimperku. Pak jsem se naučila dělat náplasťové stehy a zakoupila tvarovací dlahy a sádrová obinadla - to když jsme jeli na hory, a pro nepřízeň počasí bylo nejisté, zda dojedeme do nejbližší nemocnice.
Často se stávalo, že jsme s jedním dítkem jeli do špitálu, a než jsme se stihli vrátit, tak některý ze zbylých, co měli čekat doma a hrát maximálně "člověče nezlob se", si mezitím rozsekl čelo, koleno...či zmrzačil jinou část těla. To bysme mohli fungovat jen jako kyvadlová doprava. smilies/cheesy.gif
S krvácejícím dítkem jsme zpravidla jeli oba rodiče - jeden zastavoval krvácení a druhý řídil. O zbytek dětí se nám zatím (dost neúspěšně) starali kamarádi. smilies/cheesy.gif
Důležité je, že jsme rušné dětství našich pitomků všichni přežili. smilies/wink.gif
červen 21, 2011 13:44
danielko : -doktor-
Vydrž,vydrž tady bude hůř i trochu deštíku.Přeji klidný let Tobě i Jiřímu a v mysly Tě budu v Praze vítat také a vdu hodinu budu volat Danielkoooooooooo víííítej v Matičce Praze.Do hektického mesta Ti posílám uklidnˇující pozdrav.papapapapa
červen 21, 2011 14:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]