O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RŮŽE PRO IVU JANŽUROVOU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 červen 2011

Pár soukromých vzpomínek:  jako by to bylo včera...  Přišla jsem za ní do šatny a sdělila jí mé sladké tajemství - "Ivo, jsem v jiném stavu a budu se vdávat!"  Dostala jsem pak od ní báječný střih na těhotenské kalhoty.  Měla přede mnou totiž náskok - už roční Sáááábinku. Je to už pěkně dávno; tenkrát jsme se dost často vídaly.

 

 

 

 

 

 

 

     Dělala jsem s ní často rozhovory do různých novin a časopisů. Bylo to vždy moc fajn, protože práce s ní byla úžasná. Vždycky báječná a vtipná. To jsme pracovali ještě s mým manželem, Bernardem Goldweinem - taková dvojka, on fotograf, já redaktorka.

 

     Škoda, že nejsem v Praze - mám tolik jejích krásných fotek, ráda bych vám je ukázala...

 

     Taky mi vyprávěla, jak když byla těhotná, měla prostudovanou kompletní patologii těhotenství a porodů :-))).  A když se měla první holčička narodit, byli právě s Remundou na své přenádherné chalupě v Jižních Čechách. Vracela se zrovna s mlékem od sedláka, když najednou:  "Je to tadyyyy!" - a už jeli - jenže, na křižovatce Iva rozhodla: "Ne, do Prahy už ne - zaboč na Písek!" Ani už nevím, o kterém filmu jsme to dělali reportáž, když jste tam za nimi jeli...

 

 

 

     A šly roky ... jí přibyla Teodora, mě Robert... Chodila jsem ji obdivovat do divadla "z obou stran" - na jevišti i v šatně. Ona vám byla vždy tak úžasně pracovitá ... Stále něco vyráběla. Upletla si například během zkoušek přepychový dlouhý kabát, i si šila všechno na sebe. Dá se říct, že na co sáhla, to se jí povedlo.

 

     O tom, jaká byla a je herečka, vám psát nemusím. To víte všichni. Byla a je báječná. A že nám ty proklaté roky přibývají? Nu, co se dá dělat... Tak snad jen je oslavit :-)))

 

 

 

Všechno nejlepší k narozeninám,

ještě hodně krásných rolí

a samozřejmě ZDRAVÍ,

 

 

za všechny přeje

d@niela

Komentáře (4)add feed
Tak pani Iva Janzurova ma narozeniny? : JaAlena
Ze srdce ji preju mnoho krasnych let a mnoho krasnych roli. Ja se na film, kde je jmeno Iva Janzurova tesim uz bez toho, aby jsem o filmu vedela cokoli jine. Ze je tam ona je zarukou, ze si to vychutnam. Bohuzel nemam tak dobry dostup k ceskym filmum jak by jsem si prala.
Moc a moc zdravi a sil do dalsiho tvoreni filmoveho, pletaciho, chaluparskeho - jak se ji to bude libit. Dala mi moc hezkych chvil a diky ji za to.
červen 02, 2011 08:04
Tfujtajxl! : Krakonoš
Vono to začíná jako nekrolog, už jsem se lek, že je holka po smrti. To mi spad kámen ze srdce, že jen narozeniny! smilies/grin.gif Tak přát jí nebudu, protože nevěřím, že by si četla Kudlanku, ale rád ji mám moc. A bude určitě dlouho živá, když jsem ji předčasně pohřbil. smilies/grin.gif smilies/wink.gif
červen 02, 2011 19:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]