O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NESTÍHÁM, NESTÍHÁM, NESTÍHÁM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 listopad 2010
Přejít na obsah
NESTÍHÁM, NESTÍHÁM, NESTÍHÁM
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Poslední dobou mám nové denní heslo. Tedy jde o větu, kterou používám čím dál častěji v souvislosti s otázkou, jak se mám a co dělám. Já nestíhám! A vy? Taky tak nestíháte? A to ještě před rokem jsem si pochvalovala, jak je to na mateřské parádní.

 

 

 

 

 

      Jak mám spoustu času a můžu si tak užívat všechno, co jsem dřív nemohla, nestíhala nebo jinak netentočkovala. Tedy v rámci možností slučitelně s péčí o miminko. Miminko vyrostlo, má dva roky a kousíček, dělá nám jen samou radost. Z malého batolátka se stal bezva parťák pro všechny možné psí i nepsí kusy, už to není jen prtě, ale malá slečna, která ze všeho nejraději dělá všechno to, co dělá maminka. Případně tatínek, starší brácha, starší sestra, a když nejsou jiné zdroje kopírování, tak vezme zavděk i psem. To pak dělají psí kusy oba dva a já mám co dělat, abych tu super dvojku nějak ukáznila.

 

     Ale k věci. Za poslední dva tři měsíce jsem nabyla poznání, že mám strašně málo času, že dny mají málo hodin a týdny málo dní. Víkendy máme schované pro tatínka, vrátí se nám z práce vždy v pátek, a v pondělí už zase hurá pryč. Takže víkendy schováváme pro takové ty společné zájmy, činnosti, potěšení, společné koníčky. Takže o víkendech jezdíme na výlety všude možně i nemožně na kole i autem, na výšlapy po horách, lesích, na autosrazy, obrážíme ZOO i rozhledny, přehrady, hrady, zámky, zříceniny, jeskyně, nejvšší vrcholy nebo propasti. Prostě rodinné výlety.

 

 

     

     Přes týden si to užívám s malou sama. Problém je v tom, že ten týden nějak moc rychle uteče. Jsem člověk kreativní, a s internetovou dobou je to jako mor. Spousty návodů, nápadů a tipů máte denně k dispozici, stačí jen zabrousit na ty správné stránky a posedlost je na světě.

 

     Začala jsem korálkováním a to jen proto, že jsem si nemohla vybrat ty správné, co jsem potřebovala. A tak jsem si řekla, že když to zvládla tamta paní a tady ta paní a tahle taky, tak to musím zvládnout i já.

 

     Tak jsem ke svému kreslení a psaní přidala jednu úžasnou relaxační činnost, a ještě mně prospěšnou, protože si tak udělám přesně to, co chci a potřebuji.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]