O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

I KUDLANKA SI NĚKDY ZASKUHRÁ... PDF Tisk E-mail
Sobota, 02 říjen 2010

Někdy je člověku smutno.... Znáte to všichni, určitě. Důvody mohou být nejrůznější, pochopitelně. Já mám poslední dobou dost problém se udržet nějak při jasném vědomí. Beru totiž prášky proti alergii, které mne totálně oblbují a mám z toho čím dál větší deprese (snad je to jejich vedlejší účinek nebo následek toho, že se jen velmi těžko zvládnu na něco soustředit).

 

 

 

 

     Je to dilema - buď se budu drbat jak prašivý čoklík, nebo budu "hezká, ale mimoň".   Nevím si s tím rady, asi půjdu zaskuhrat panu doktorovi, který mi je předepsal. Když mi je dával, bylo vidět, že se opravdu snaží mi pomoci - však jsem po testech měla obě "opíchaná" předloktí jeden velký koláč vedle druhého. A prý stopro zaberou a udrží mne i při vědomí. Ono totiž to se mnou není jednoduché - doposud každé antihistaminikum u mne zabralo jen jako správný oblbovák a  já stejně kašlala, kýchala, brečela a drbala se jak v soutěži o královnu alergií :-))).  (Mj. pro ty, co mají podobné trápení: jmenuje se to Ewofex 180 mg, a beru to jednou denně.)

 

      Dnes, tedy v sobotní podvečer, mi bylo opravdu ouvej - práce plno, potřebovala bych vyřídit straaaaaašně moc pošty, napsat nějaké články - ale nejsem použitelná ani na trapně jednoduché domácí práce. Vyloženě se musím do všeho hrozně nutit. A když si pak na chvilku sednu k tv, tak okamžitě usínám... Kafe nezabírá - vypiju jich kolem desíti a stejně se moc neproberu. A hlavně mi už vůbec nechutná...

 

      K napsání tohoto skuhravého článku mne - ač to s tím ale vůůůůbec nesouvisí - přiměl nádherný snímek z youtube.com, který mi poslala Šípečková Růženka. Sedla jsem si k počítači, abych aspoň prolítla poštu a - a najednou mi bylo nesmírně hezky, i ta svinská alergie na chvíli byla odvanutá čirou radostí a velice milým zážitkem: na následujícím snímku uvidíte zážitek ze soboty téměř na den před půl rokem. V  sobotu 24. dubna se na philadelphském trhu mezi nakupující vmísilo nenápadně více než třicet členů Společnosti opery Philadelphia Chorus. Hlavní představitelé i sboristi. Přišli ve svém civilním oděvu. Po chvíli začala hrát hudba... A začalo neuvěřitelné představení - umělci rozmístěni semo tamo mezi překvapenými lidmi, dokonale vystřihli árii "Brindisi".

 

Podívejte se na tváře lidí kolem - jak z běžné vážné tvářnosti se na nich zobrazuje okouzlení a štěstí...

Podívejte a potěšte se také!

 

 

 

Krásné, že?

d@niela

 

 

 

Komentáře (30)add feed
... : Bara
Neco podobneho jsem videla loni v trznici na Ramblas v Barcelone.
Ja miluju operu. Objevila jsem tv kanal, kde vysilaji cely den pouze klasickou vaznou hudbu. Koncerty z ruznych festivalu, opusy, sonaty, cantaty, balety a hlavne opery - predstaveni z velkych svetove znamych divadel. Je ale pravda, ze ne vsechno se mi libi. Dnes dopoledne venku mrholilo, sedo a trochu smutno a najednou pri mackani televiznoho ovladace jsem natrefila na G.Rossini - Le barbier de Séville. Komicka opera, krasna hudba a ty nadherne hlasy......ani mi nevadilo, ze se rozprselo...

Jinak ti preji zlepseni zdravotniho stavu, alergie je neprijemna. Dulezite je zjistit co ji zpusobuje, i kdyz nekdy je to slozite, tech veci co zpusobuji alergii je strasne moc. Zkontroluj si doma kytky, nebo treba nejaka potravina, vune, novy praci prostredek, barvy, laky, atd. Klid budou mit ted ti, komu v lete vadi vsechno to, co kvete.
Nechci to zakriknout, ale jsem rada, ze nic takoveho mne netrapi, ale objevit se to muze kdykoliv.
říjen 02, 2010 21:04
Danielo, : Mikin
at je ti lip a pozor na depku, to je potvora......
To video je nadhera - ja se o tom dohadoval asi pred mesicem s nekolika kamarady, kteri vetsinou ziji v Americe. Nekteri si mysleli, ze by takovou akci v Cesku nakupujici moc dobre neprijali. Ze by si spousta lidi v takove trznici spis tukala na celo..... Co na to osazenstvo Kudlanky ?
říjen 02, 2010 22:06
Nemyslim si, ze by si Cesi tukali na celo, : Bara
prijali by takovou akci uplne stejne jako v Barcelone nebo Philadelphii. Cesi jsou kulturni narod, troufam si rici, ze jsou napriklad vice secteli a maji vetsi prehled o vazne hudbe jak Holandani (mozna i jinde ve svete). Mozna nynejsi mlada generace trochu pokulhava v navstevnosti opery, nebo cteni Cechova, ale to neznamena, ze by se jim to nelibilo. My jsme meli Beatles, oni maji Lady Gaga. Pro ne je Beatles staromodni, ja bych treba za Lady Gaga nedala ani korunu.
Ale to je pouze muj nazor a mozna jsem i trochu odbocila.
říjen 03, 2010 00:39
Baro, : Mikin
vsak jo. Ja bych narod ve stredu Evropy z nekulturnosti nebo nesectelosti nepodezrival.
To s tim tukanim na celo ostatne nebyl muj napad. Ti lide kteri o tom psali asi narazi na jedne strane na urcitou bezelstnost a dobrosrdecnost obycejneho Americana, na druhe strane na obcasnou podeziravost obyvatel ceske kotliny. Jako: "co tady ten blbec rve ?"
říjen 03, 2010 05:48
nádhera, nádhera : Eny
nejraděj bych se rozběhla do ostravského schopingu a zorganizovala něco podobného....., tohle lidi potřebují....a kdo ne, ať jde někam.
Danielko, drž se nám. Držím pěsti ať je Ti dobře, líp, nejlíp, drž se nám děvčátko.
říjen 03, 2010 08:01
... : Mikin
Ja se na to dival uz aspon desetkrat. Hlavne na ty usmevy a dojeti v ocich lidi v posledni tretine videa. Fakt nadhera......
říjen 03, 2010 09:08
Danielo, : Eja
tyhlety stavy bohužel dobře znám. Je to vedlejší účinek léků, které právě užívám. Nejraděj bych pořád spala, do každé činnosti (i mytí nádobí) se musím neuvěřitelně nutit. Pokud se nedonutím a nic nedělám, strasně mě to štve a mám výčitky svědomí. Pohámají mi 2 věci: Za prvé: seznamy. Všechno, co chci nebo potřebuji ten den udělat si ráno napíšu na papír a snažím se to splnit. Nesmí těch úkolů být ale moc a začít s jednoduššími, např. vynést koš. Prostě takové úkoly, u kterých je velká šance, že se ti je podaří splnit. Pak mám totiž strašně dobrý pocit z toho, že ten napsaný úkol můžu škrtnout a označit jako splněný. A raduju se z toho. To je smysl toho všeho. Pak máš energii na další úkol. No a za druhé mi pomáhá doplněk stravy - ACUTIL. Podporuje činnost mozku a vydrží účinkovat cca. 8 hodin. Více info si najdeš určitě na netu. A za třetí čekám na 29.10. kdy jsem konečně objednaná k lékařce, která mi doufám léky změní za jiné s menšími vedlejšími účinky.
říjen 03, 2010 11:10
Danielko : Iris
To je nádhera, v poslední době jsem viděla více takových věcí, ale většinou to byly tanečky na náměstích, v metru apod.. Tohle je tedy fakt umění a ti umělci jsou báječní, když se nechali takhle naverbovat.
Všimla jsem si jen asi v 3:50, jak si takový mladík v zelenomodrém tričku zacpává uši. No i to je možné, třeba je to obdoba ťukání na čelo, to já bych se tedy radostně přidala, co by mi síly stačily (asi by nestačily..) smilies/wink.gif
Tohle video v člověku vyvolává dobré myšlenky, jak píše Mikin - usmívám se a dojímám i doma u PC. Tam musela vzniknout nádherná chvilka, energie souznění mezi těmi lidmi, mají to ve tvářích.

Jinak Dani, co s Tebou ti doktoři dělají? No zřejmě je to nutné, ale zeptej se na alternativy.V medicíně by mělo platit, že lék má jasně víc pomáhat, než škodit. Copak ospalost, to může být přechodné, ale na depku pozor. Zeptej se zcela určitě, já sama tenhle lék neznám.Ahoj smilies/smiley.gif
říjen 03, 2010 11:20
oprava, beru zpět.. : Iris
bylo to asi v půli druhé minutky a ten kluk telefonoval, tak proto si zacpával ušisko. Mám z toho jen radost, myslela jsem, že se tou krásnou hudbou zprudil a on jen telefonoval smilies/cheesy.gif
říjen 03, 2010 11:25
Ahoj, všem díky za "projevy soustrasti" :D : d@niela
Milá Ejo, přesně to dělám! Píšu si večer (tedy chvilku před tím, než si beru další prášek a jsem tedy relativně fit) seznam, který pak přes den kontroluju a odškrtávám. Přiznávám, že jen málokdy za den odškrtnu všechno :-(. No, já jdu k panu doktorovi na kontrolu už 18. října :-))) - tak to snad vydržím. Jo, a ještě navíc jsem zjistila, že jsem poslední dobou ještě navíc "pod vlivem" počasí - prostě, když se otepluje, tak bych spaní mohla rozdávat.

Jojo, ono by to všechno nakonec šlo, jenže - jak má člověk v tomdle stavu psát "ynteligentní články"? Už se mi stalo, že najednou ne a ne si vzpomenout na jedno vhodný a děsně potřebný slovo; a ani mne nenapadlo, jak to opsat - to vám byl zážitek... já nevěděla, jestli jít vzteky něco rozflákat, rozbrečet se, nebo se "na všechno vykašlat". No, nakonec jsem sama sebe seřvala a nějak to přeci jen vyřešila. Asi celkem schůdně, protože si zatím nikdo z vás moc nestěžuje :-).
............................................................
Huh - tak, a jdu zas dělat uklizečku, žehličku, později snad i přesazovačku kytek. Taky potřebuju srovnat haldu "ouředlních papírů". A - dá-li mi ten oblbovák na chvíli padla, budu odpovídat na dopisy... smilies/wink.gif
říjen 03, 2010 11:44
Daní : Kamila
hlavu vzhůru, já rozhodně věřím, že velký vliv na tvou náladu má počasí. Když je sluníčko, každému je hned víc do zpěvu.
Mně diagnostikovali minulý týden astma - zřejmě z neléčených alergií, tak bacha na to. A to jsem cca do třiceti alergická nebyla na nic.... jo, alergie, to je svinstvo, léčit je to potřeba. Léků je snad mraky, tak přeji, aby to felčar trefil příště líp!
říjen 03, 2010 13:39
Kamíšku, to je mi fakt líto... : d@niela
Vzpomínám, jak jsem se s alergií setkala já: psala jsem tehdy diplomní scénáře. Jako jeden z námětů jsem si vybrala právě alergii, protože jedna kamarádka měla chlapečka s atopickým ekzémem.

Abych se dozvěděla všechno bez příkras, bafla jsem své dítě (tehdy jsem měla jen Lenku) a vydala se s ní na alergologii. Paní doktorce jsem řekla (poučena kámoškou), že Lenka se občas škrábe. Měla jsem kliku, protože bylo zrovna roční období, kdy se dělají testy - takže mou holčičku paní doktorka nechala obodat jehličkama. No, a co se nestalo: Lendula byla samej koláč... A tak jsem se dozvěděla, že všechny ty hrozné rýmy, kašle a kopřivky nejsou z nastydnutí, ale z alergie.
S Robertem to pak bylo horší, ten už jako malej trpěl na laryngitidy... Jo, to byl zážitek, když jsme ho poprvé přivezli do nemocnice. Byla noc (při tom jsou nejhorší kašle o půlnoci) a když pak manželovi říkali, že už se nemusí bát, že jeho chlapeček neumře, že mu daj kyslík, tak to vypadalo, že si tam budou muset nechat i jeho, s infarktem smilies/smiley.gif.

Jednoznačně, o alergiích se tenkrát ještě moc nevědělo, občas snad trochu horor o tom, že člověk může umřít na včelí štípnutí...

říjen 03, 2010 16:01
Danielo, nemysli si, že jsi v tom skuhrání sama. : strejda
Stalo se to v pátek navečer mé ženě. Zamykala dole chodbu a s hrníčkem od kafe v jedné ruce a s bundou ve druhé, šla nahoru. Na předposledním schodě mezipatra však zakopla a „auauauuu“.
Když jsem loni fešákoval chodbu dřevem, udělal jsem dobře, že jsem u dřevěného parapetu na odskoku zdi srazil hoblíkem a následně i smirkem horní ostrou hranu do půlkulata. Nevím, nevím...jak by to dopadlo, kdyby tam byla hrana.
Následek: naražený nos těsně pod brýlemi, (nevím jak, protože rekonstrukci jsme nedělali), naražené koleno, na které se nemohla postavit a trošku i kotník.
Volala mne, brečela, řvala bolestí a představ si, já jsem nic neslyšel. Jako obvykle, kouřil jsem nahoře v podkroví z okna a zíral do podzimní přírody. Za to, že jsem ji neslyšel, však může místní potok, který tu po těch minulých slejvácích hučí jako vodopád.
Když jsem ji konečně uslyšel a běžel dolů, zhrozil jsem se. Obličej i ruce měla samou krev, protože se jí tím nárazem navíc spustila i krev z nosu a do toho i spousta slz. „Já jsem upadla...“ Podpíraje ji, pomohl jsem ji umýt a snažil se ji chlácholit, „ že to bude dobrýýý“.
Když se trošku uklidnila, dostal jsem to však já v plné parádě. „Ty si klidně nahoře kouříš a kdybych se tu zabila, nic bys nevěděl...“
A tak následovala všemocná mastička a studené obkládky, které jsem ji dával na kolínko.

No jo, to není všechno. Včera k obědu pekla zapečené těstoviny s uzeným. Říkám jí, aby to v té troubě nechala ještě chvíli, aby vznikla ta známá a chutná mňam mńam kurečka. Nechala. Poslechla mne. Když jsme si pak nandali, já si k tomu dal ještě kečup a také majolku, ona najednou vyjekla... „Podívej!“ A ukázala mi zlomenou přední dvojku pravo dole. A opět pláč. „Vidíš, jakou já mám smůlu“? Opět jsem ji musel chlácholit, že v pondělí ráno s ní sjedu dolů k zubaři, protože v úterý je pozvaná na nějakou sešlost mezi spoustu lidí. A to je to, co ji deprimovalo.

„Dermakol tu nemám..., zub nemám..., kulhám...“ Vzal jsem plný popelník a vynesl jsem ho na zahradu. S uslzenýma očima se na mne dívala z okna, jak ho rozprašuji po trávníku a já jí říkám: “...vidíš, takhle hezky po větru mne tu rozprášíš až umřu“ a čekal jsem konečně úsměv nebo alespoň náznak úsměvu. Když jsem však přišel nahoru, dostal jsem takového boxa do ramene, že jsem se až podivil za co a proč takovou silou...“ To máš za ty hloupé řeči, které vedeš“. Co bych si tu asi sama počala? Nevíš?

A já dosud nevím jak hloupě mohla zakopnout a sám sebe se ptám, kde měla své ruce když padala?
A to je prosím bývalá vrcholová sportovkyně s titulem mistra sportu, u které nebyla nikdy nouze o nějaký ten pád. Ach jo...
Za všechno zlo mohou hvězdy a ta pavěda zvaná astrologie... Jo! smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 03, 2010 17:42
Danielko, : Jana
alergie je problem a s leky ,ktere oblbuji jsem jako mlada zazila sve,ono vlastne tehdy ani moc leku nebylo.No a jelikoz byly alergicky i obe moje dcery,prestala jsem ja chodit ke svemu lekari a lecily se jenom deti.Copak se dalo prosedet v ordinaci tolik casu??
Cas vsechno odval,holky v USA problemy s alergii moc nemaji a ja se zacala lecit s podivnym kaslem.Stejne jako Kamilce mi diagnostikovali astma.Ale oproti drivejsim lekum,ktere oblbuji a byla jsi unavena dostavam mimo spreje AERIUS,ktery i posili imunitu a absolutne zadna unava.Dani,leku je mnoho,popros lekarku at se pokusi ti leky vymenit.Mela jsem neuroboreliozu po stipnuti klistetem a ta unava po skonceni lecby byla presne takova,jako o ni pises,takze te uplne chapu.Hodne ale dela i podzim a depresivni pocasi,chce to trochu slunicka a bude lepe.Drzim MOC palce.
říjen 03, 2010 17:44
Dani : mia
tak já myslela, že už je Ti lepší od tý doby co jsme si tuhle písly přes icq. holka brávala Zodac a Zyrtec a musela s tím přestat, vůbec by bývala nemohla chodit do práce jak bývala ospalá. Klukovi z alergií hodně pomohla akupunktura a homeopatika. Oba jsou už lepší než bývali. S tím žihadlem to máš pravdu, mě před lety štípla včela, měla jsem anafylaktický šok a málem jsem zemřela. S tou únavou- zkus snížit dávkování léku - zkonzultuj to telefonicky do 18. října je ještě daleko ať se netrápíš. Držím palce.
říjen 03, 2010 18:10
vím, že : vlk
můj postup je ostatním asi k ničemu, ale od 12 jsem byl těžký alergik. Prostě jsem jednou přišel z venku, z očí i nosu mi teklo a nepřetržitě jsem kýchal. Trvalo to asi dalších 25 let. Jednoho krásného dne jsem se tehdy rozhodl přestat jíst maso, cukr a začal pít zelené čaje. Po dvou letech jsem najednou na jaře zjistil, že cítím vůni slámy, sena, rozkvetlé louky a nic mi při tom není. Nepopsatelný pocit si lehnout po 25 letech na rozkvetlou louku. Dnes už jím zase všechno, ale problém zmizel, možná to vůbec nesouviselo a vyřešil jsem si něco v duši mimochodem k tomu, ale problémek zmizel. Ono je to někdy spíše kontrolka, která svítí, ale nemá cedulku, čeho se výstražné světýlko týká.
Takže D@ni, ať je líp, zkus poslouchat intuici a zkus i něco jiného, než prostý řetěz doktor - lékarna - prášek - (a nic)
říjen 03, 2010 18:57
vlku ahoj, : Iris
mám na to stejný pohled jako Ty, jenom se bojím s kůží na trh, nejen proto, že jsem zdravotník. Pamatuji na jednu bouřlivou hádku, kdy proti mně stáli 3 mladí lékaři a vysmívali se jízlivě a vědecky tomu, že mému klukovi zabírá dieta a homeopatika.Kluk byl malý na vymýšlení placebo efektu.
Ale to už tu bylo tohle téma.Danielka je myslím příliš v rukou lékařů, má toho víc a tak poslouchá a polyká, nedivím se jí.
Daní, jenom těch antibiotik, co do Tebe narvali a to nevím všechno. Máš jistě poničenou střevní mikrofloru, ve střevech je sídlo imunity.....a tak dále..
říjen 03, 2010 19:21
strejdo : Iris
buď rád, že Tvoje žena neměla ty ruce při pádu pod sebou, měla by teď navíc naloženou sádru ne-li nějaký ten kovový materiálek v kostičkách smilies/wink.gif
A ta dvojka vpravo dole by se neulomila, kdyby byla v pořádku. Než vyroste, všechno bude dobré, pohlaď ji hezky po hlavince, ani neví, jak se má, že má k sobě takového utěšitele.
Jo a doufám, že pravidlo "do třetice" u Vás doma nefunguje, jasný?
A za všechno můžou trpaslíci. Ahoj smilies/smiley.gif
říjen 03, 2010 19:29
Ahoj Irisko : vlk
smilies/smiley.gif Právě jsem přijel z vinobraní (práce) takže jdu rozmrznout do vany, jak je?
říjen 03, 2010 19:39
vlku : Iris
napíšu smilies/smiley.gif
říjen 03, 2010 20:40
pisala som Ti... v panike : Sipik1
som sa vyplasila, ze co sa stalo Kudlanke, nedalo sa mi dostat na stranku, vidim ze je vsetko OK, uff, mi odlahlo. Som rada, ze som Ta videjkom potesila :-))
Danielka, ja tychto lekarov nechapem!!! gastroenterologovia moaju moznost zobrat Ti krv a spravit naraz test na vyse 100 potravinovych alergenov, nechapem preco ludi trapia pichanim ihliciek a narocnym patranim. Ja som mala takuto blbu alergiu v lete, nikdy predtym sa mi to nestalo a tiez mi nic nezaberalo. Musela som vypustit vsetko ovocie, asi to bolo z niektoreho z tych chlpatych, nakoniec ma to preslo az po nejakom strasnom protialergickom vypalovaku, co som z pol tabletky spala dva dni, ale zabralo. Musim sa poobzerat po polickach co to bolo. A mala som na natieranie aj Locoid Crelo, to bola celkom fajn vec, trosku to tlmilo. Dufam ze sa to tvoje alergicke telicko da konecne doporiadku smilies/sad.gif
říjen 03, 2010 22:06
strejdo : Sipik1
smilies/grin.gif ja som mala taky piatok pred tyzdnom... mala som strasne fofory, musela som z roboty odskocit cez obed pre Ninku do skoly na druhej strane mesta. Chlap co isiel v aute predomnou sa vyhybal inemu autu a vobec ale vobec sa nepozrel do zrkadla!! ked som pochopila, ze ten clovek ma nevidi, rychlo som hodila spiatocku a v poslednej sekunde som sa vyhla... napalil to do ineho auta. A tak som zabila 10 minut cakanim na majitelku, aby som jej nechala kontakt, ak by potrebovala svedka nehody. Doletela som do skoly neskor a ditko uz kracalo so spoluziakmi z jedalne. Vsetky deti v ruke velky moravsky kolac, okrem Ninky. Zobrala jej ho spoluziacka ( a nasledne som cez vikend zistila, ze moje dieta je kamaratkou takmer sikanovane a ono tela si to necha, lebo ved Petka je vacsia ) a tak som do pondelka nespala a v pondelok to riesila s ucitelkou aj kamaratkinou maminou. A doposial ma to trapi, ze mam ditko, ktore si nevie dupnut. Nakoniec som este isla cestou zo skoly nasypat granulky tulavym macickam co krmime na sidlisku za jednym plotom a smykla sa mi noha v slapke ( bolo teplucko ) a rozrezala som si ju na skle. Stekala som z krvi ako prasa, este ze ma napadlo, ze v aute je autolekarnicka a ze som kedysi davno chodila do zdravotnickeho kruzku.. su proste dni, kedy by sme mali len sediet na kresle ako blbe bunky a nicoho sa nedotknut
říjen 03, 2010 22:20
Moravské koláče : erika
neměla Ninka bezlepkovou dietu? Nebo si špatně pamatuju? Jsem u čtení nejdřív myslela, ze kamarádka jí odebráním koláče zachránila život, ale příběh směřoval jinam... smilies/smiley.gif
No a vychovat introvertní plaché dítě aspoň trochu k asertivitě je docela problém, o tom vím svý smilies/undecided.gif
říjen 04, 2010 12:57
vlčku, a to ti kdo poradil ? : wendy
nejíst maso a to ostatní ? s někým jsi to konzultoval, vyčetl, nebo odhadl jako zbytečné, nebo to byl jen ten instinkt. To by mě zajímalo. Dík.
Jo a zelený čaj je úžasný i pro zdravé lidi !

Dani, ty máš teda trápení. O žádným pořádným léčiteli nevím, ale on stejně poradí většinou vyčistit ledviny, nejís sýry, a tak tomu podobně. Možná by to chtělo únik z civilizace. Bez prásků, bez stresů.
smilies/wink.gif
říjen 04, 2010 16:15
neporadil mi to nikdo : vlk
prostě se mi z těch věcí začal zvedat kufr, bylo léto, když jsem začal a k obědu jsem si dával, hroznové vínko jako polívku, jabko s grahamovým rohlíkem jako hlavní chod a banám jako zákusek. Naučil jsem se spoustu vege blafů a začaly to částěně jíst i děti. K snídani bílý jogurt s medem a vločkama etc. Jak to přišlo, tak to odešlo. I s alergií. Mléko jen "sežrané" někým jiným (sýry, jogurty, kyška), málo bílé mouky, hodně rýže, klidně suchá, jenom s hráškem někdy s kukuřicí. Tělo si řeklo samo, co chce. Večer dobré vínko, grahamové tyčinky k tomu, nebo kousek goudy. Neměl jsem pocit, že se omezuju, naopak. A o tom to taky hodně bylo. Pokud si někdo předepíše nějakou dietu a vnitřně s ní bojuje, je to k ničemu (viz hubnutí). Ty čaje jsou super i teď, když cítím, že něco letělo kolem a začne mě šimrat v noce, tak stačí zalít ve skleničce pár kuliček dračích očí (Tai Mu Long Zhu) a první doušek to léčí, asi je to perfektní autosugesce, ale důležité je, že to funguje smilies/smiley.gif
říjen 04, 2010 17:05
svyho casu : mura1
jsem si vypestovala alergii na zvuk pasovy brusky. bylo to v dobe, kdy jsem v baraku prebrusovala smrkovy podlahy a mnoho dni stravila dejchanim drevenyho prachu. pak mi stacilo jen pustit brusku a zacalo mi okamzite tect z nosu. trvalo to asi rok (po te, co uz bylo vsechno davno dobrouseno), pak tahle "psychoalergie" zase odesla.
říjen 04, 2010 17:41
erika : Sipik1
dobre si pamatas, ale teraz je na zatazi lepkom a vzdy ked jej beru krv, tak ma hranicne hodnoty, takze stale cakame co z toho bude
říjen 04, 2010 21:32
Díky za odpověď vlčku : wendy
ano to je ono - tělo si samo řekne. Moje si teď řeklo, že nemá chuť na cígo tak nikam s holkama nejdu. Musíme se mu naučit naslouchat.
smilies/wink.gif
říjen 05, 2010 07:59
Danielko, : saffron
díky za nádherný zážitek. V jednom příspěvku byla řečnická otázka, jak by reagovali češi...věřte, že stejně. Hudba obecně je mocná čarodějka a lidský hlas je nějkrásnější hudební nástroj...ta energie, kterou do nich zpěváci naprali (a která je viditelná i ze záznamu) je strhující bez ohledu na národnost...a vo tom to jesmilies/wink.gif. Daní, ať je líp!
říjen 05, 2010 16:08
Danielka : Sipik1
Dani, mne na taku svrbiacu potravinovu alergiu zabral az Levocetrizin ratiopharm, sice som spala ako sipkova ruzenka, ale za dva dni nic nesvrbelo. A kombinovala mi to s Amitriptylinom, je to antidepresivum, ale pouziva sa napriklad aj na liecbu migren a aj na toto
říjen 05, 2010 20:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]