O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CESTOU DO PRÁCE... PDF Tisk E-mail
Středa, 08 září 2010
Přejít na obsah
CESTOU DO PRÁCE...
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

      Do práce jsem se vrátila za týden, neboť celý blok byl po tuto dobu uzavřen veřejnosti. Jela jsem už jinou trasou - stanice pod WTC byly zavaleny, když spadly obě budovy nad nimi. Vzduchem pronikal neuvěřitelný zápach, zápach smrti, smíchaný se zápachem shořelin. 

 

 

     Pracovat ani nešlo, protože málo co fungovalo. Přítelkyně Rity byla vyvedena včas ven, a Rita trávila většinu svých poledních přestávek nošením kytiček k obrázkům na zdích budov a kostela Sv. Trojice vedle té ohromné kalamity.  

 

      Kolikrát si tak říkám, že mne tam sice osud nějak poslal, ale hodná ruka Štěstěny zasáhla v pravý okamžik... 

 

Bylo 11. září 2001.

 

HankaG.

 

 

Komentáře (12)add feed
... : Mikin
Dik za krasny clanek, HankoG. Vsadim se, ze se takovy zazitek vryje do pameti na cely zivot. Fanatismus, hlavne ten nabozensky, je strasna vec.
Ono nas to postihlo nejakym zpusobem vsechny. Uz treba jen zprisnenymi prohlidkami na letistich.
Od nas z Yukonu byla tehdy ve Washingtonu pocetna delegace mistnich indianu, kteri tam jeli politiky presvedcovat, aby zabranili ropnym vrtum v oblasti, kde cariboo rodi mladata. Bohuzel tam nasi indiani prijeli tesne pred 11.zarim a pak uz na ne nikdo z politiku, se kterymi meli smluvene schuzky nemel pochopitelne cas.......

září 09, 2010 03:10
Hanko : mia
palec nahoru, napsané s citem a chválím i výběr fotografií. Dík , víc takových článků na Kudle!
září 09, 2010 06:30
Účel světí prostředky, to jo, : Máňa z Počernic (dolních)
ale tenkrát to CIA kapánek přehnala!!! :-(((
září 09, 2010 06:34
tak tomuhle říkám článek : Eny
v pravý čas. Ano, pokud nejde o život, nejde vůbec o nic!
září 09, 2010 07:17
... : bb2
v zásadě souhlasím
září 09, 2010 10:31
Pěkný ... : wendy
nemám dnes čas, děláme výplaty, a Daniela pobývá každý rok v N.Y - mohu tedy právě sem písnout blahopřání k dnešním jmeninám ? A už zase musím běžet.
smilies/wink.gif
září 09, 2010 11:17
o, to bych se klepala ještě dneska : alena puntík
takovejhle zážitek by mě zabil.Když jsi přežila tohle, tak máš nejhorší za sebou, jsi klikařka, nic zlýho už se ti nestane a až do svý smrti zůstaneš naživu. smilies/kiss.gif
září 09, 2010 11:36
Jinak Dan iele již jsemgratulovala...písemně, : alena puntík
takže připomínám a ještě jednou blahopřeji.Ona patrně bude nyní zaměstnána oslavami Třeba si za tím účelem upraví kukuřici dle Mikinova receptu. smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
září 09, 2010 11:38
... : HankaG
Já jsem ale zapomněla něco napsat - že Američani když jsou v nějaké krizi tak drží hrozně při sobě a velmi effektivně pracují - např. oni se hlásili z celé Ameriky na ty odvozy a po Broadwaji nepřetržitě plynuly řady a řady náklaďáků k WTC plné dobrovolníků z celé země. A přitom to tam všechno bylo velice toxické.
září 09, 2010 12:14
Ale Hanko, to je tady taky : alena puntík
- třeba o těch povodních...vždycky se zvedne vlna solidarity a lidi pomáhají, jak můžou...a že jsou tu povodně skoro každej rok, akorát pokaždý někde jinde. Akorát nemáme tolik lidí, jako vAmerice. Ale dobrá vůle a ochota pomoc je při nejmenším stejná.....apředpokládám, že takhle je tomu všude. Lidi jsou v podstatě dobrý...akorát těch pár hajzlů je nějak víc vidět...nebo co.
září 09, 2010 12:52
... : HankaG
Tak tedy jaký to byl zážitek: Upřímně řečeno člověk je že začátku prostě vykulenej. No a pak když jsem zjistila že to byla dvě letadla skrz budovy tak jsem si okamžitě myslela že začla třetí světová válka, protože jsem to jasně považovala za válečný akt.(Tady padaly vtipy jako že je těžké mít rakety na ztrefovaní se do zadků horských koz Osamy). Ale když padala ta první věž a třásla se mi půda pod nohama tak někde úplně na dně duše se opravdu zrodí myšlenka že to jsou poslední minuty života, a celkem není čas na nic jiného. Jinak je trapas jak málo bezpečnosti Američani měli, ale to jsou stará známá povídání.
Abych řekla pravdu hodně lidí se mnou souhlasí v tom že žádná lidská bytost by neměla pracovat v 80tém patře, a že ty dvě bedny byly šeredné a nebezpečné, a neměly být nikdy postaveny.
No a co prožili ti ubožáci..........
září 09, 2010 21:15
Díky : tazi
za pěkný článek
září 10, 2010 10:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]