O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HNUS, NE PRO SLABÉ ŽALUDKY... PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 květen 2010

V Číně je nyní "trendy" speciální bylinná polévka ke zlepšení zdraví a sexuální výkonnosti. Převedeno z čínské měny stojí porce 4 000 dolarů. Manažer jedné firmy vzal s sebou reportéra, by mu onu "lahůdku" předvedl. Předtím ještě pyšně ukázal svou devatenáctiletou (druhou) manželku, a oba potvrdili, že mají sex každý den.

 

 

 

 

 

     A nyní se dostáváme k oné vskutku otřesné věci:


      Je např. pár, který má už dvě dcery a nyní je žena znovu v jiném stavu - bohužel, narodit se má třetí holčička. Takže mají dvě možnosti: legální ukončení těhotenství za dvě tisícovky, nebo za pár stovek, pokud se rozhodnou pro přenechání tohoto plodu ke kulinářským účelům...  Reportér se ve svém komentáři zmínil, že všechny tyto hrůzy plynou z toho, že Čína zavedla politiku jednoho dítě v rodině. Všichni víme, že Číňani upřednostňují mít syna - "dědice trůnu", takže je mnoho těch, kteří se takto zbavují svých nenarozených holčiček...

 

 

 

 

 

zaslala Polárka

 

 

Komentáře (44)add feed
... : ivan
chutě jsou různé...
květen 10, 2010 10:05
... : Hanka 1
No tohle snad není pravda!!!!!!!!!
květen 10, 2010 13:45
no, nejni... :-) : d@niela
takže jsem tomu také nevěřila, vyhledala na netu, a zjistila, žeje to dílo jednoho výtvarníka... ty ostatní přiložený fotky byly ještě pooooodstatně hnusnější.
Tady vidíte, jací jsou "páni tvorstva" hračičkové smilies/grin.gif (a neřádi...)
květen 10, 2010 14:00
www.snopes.com : Mikin
http://www.snopes.com/horrors/cannibal/fetus.asp

Pravdu dis, Danielo. Snopes by mely byt povinne cteni pro ty, kteri skoci na kazdy internetovy spek. No, neni nad to, kdyz se clovekovi hned po ranu udela spatne od zaludku a rozproudi krev. smilies/smiley.gif
květen 10, 2010 14:50
lidi zlatí, jako vždy : Iris
jsem skočila na špek i já.U mne nic zvláštního. Ale se mnou i všichni lékaři a středňáci, kterým jsem obrázky ukázala. Žaludky se nám sice nezvedly, ale ochota, s jakou jsme tomu bez vyjímky uvěřili je hrůzná až děsivá. No a náš závěrečný pesimistický pocit je, že snad je není jen otázka času, kdy se tahle věc stane realitou.


květen 10, 2010 15:23
opravuji : Iris
...snad to není jen otázka času..
květen 10, 2010 15:25
včera večer jsem na to koukala : Štěpánka
a můžu říct, že jsem málem neudržela večeři. Jsem zdravoťák a bylo mi teda divný, že by ten plod byl takhle v celku po "zákroku", ale skočila jsem na to taky. Ale je to hnus fialovej.
květen 10, 2010 16:22
Tak tenhle clanecek mi dal zabrat :) : Alena P-H
Mne hoaxy strasne rozciluji. Nedavno jsem totiz dostala od kamaradky, byvale kolegyne jeste z univerzity email. Vyzyvala mne, aby jsem ho rozposlala vsem znamym a tim si zarucila stesti a prosperitu. V opacnem pripade se ale stanu obeti mozna leteckeho nestesti nebo aspon hromadneho karambolu vsech tech, kteri tenhle email nerozeslali vsem ostatnim. A to uz ani nemluve o hruze, kterou zaziji me deti...
Takze jsem se rozcilila uplne strasne - a stratila kamaradku. Proste uz ji nedokazu odepsat. Kdyby jsem ji totiz odepsala, asi by jsem se nedokazala ovladnout a napsala ji, ze to byl velmi neprijemny email a ze mi pokazila den a naladu. Takze tak, hoaxy jsou svinstvo, nektere jeste vice nez jine.

Autor tohoto vytvory se jmenuje Zhu Yu a je to pry docela uznavany umelec...no co ja vim...umeni sice ma provokovat, ale... Asi spis chapu psi hovinko v rohu galerie nez tohle. Lidi maji problemu a hororu v zivote vic nez dost; ja mam radsi neco, co mne provokuje jinym zpusobem nez timhle.

květen 10, 2010 19:59
Aleno P-H : Iris
takové ty, které začínají něžně a láskyplně - jakože někdo věnoval krásnou vzpomínku, modlitbičku nebo srdečné přáníčko zrovinka mně, vždycky se, já pitomá trubka celá zatetelím, vznesu se radostí nad tím, že ten či ona si na mne s takhle krásným přáníčkem vzpomněl. Než přijdu ke konci, který je nezřídka výhružný, jak se zmiňuješ.A vidím, že jsem jedna z deseti nebo dvaceti, kterým se zpráva okamžitě musela přeposlat, jinak se neuskuteční štěstí a peníze, případně se uskuteční temná hrozba - už tu o tom byla dobrá debata, nemůžu ji najít. Komu tohle prospívá, ví se to? Já to tedy zásadně kazím a přerušuji, riskuji šílené věci. A takovíto kamarádi mi přestávají připadat jako kamarádi.
Nedivím se, že ses na svou kamarádku naštvala.
A Zhu Yu mne také dostal.
květen 10, 2010 20:31
omluva : Polarka
vidim, ze jsem nebyla jedina kdo na tohle skocila..diky Bohu. Ja jsem totiz to poslala jenom Daniele, nenapadlo mne ze to uverejni. Co mne totiz presvedcilo bylo to, ze jsem to nemela nikam 10 x posilat, dokonce tam ani nebylo zadne nemocne dite, o kterem by tvrdili ze za kazdy mail ktery se mu posle(co vam to udela, ze jo?) dostane dite par centu na svuj ucet....coz jsou opravdu blbosti, nebo kdyz to neposlu 30 lidem do 5 minut postihle mne neco strasneho takoce mejly by se nemely vubec posilat, protoze nikdo nevi v jake situaci je zrovna ten clovek...a priznavam, sice je nikdy nepreposilam ale porad je v me mysli neco jako co kdyz......musim to premahat.
květen 10, 2010 21:13
... : Sandra
Šťastnej to člověk, kterej si může dovolit ztratit přítele jen kvůli tomu, že mu od něj přišel pitomej řetěz štěstí. Takovej má zřejmě takové vzácné komodity jako je přátelství na skladě tolik, že kamarádka sem, kamarádka tam...
Přijde mi to trochu krutá reakce na takovou blbost, dá se to přeci řešit nějakou odpovědí ve stylu- woe, přestaň mě zaspamovávat takovejma kravinama (nebo prosímtě, Máňo, buď tak hodná a už mi tyto hlouposti neposílej- dle libosti) Mně tyhle spamy zasílá s oblibou moje máti, možná ji taky odstřihnu... smilies/cool.gif

Jinak se mi po dlouhé době opět u něčeho zvedl kufr. Dobrá zpráva je, že to ještě jde, že ještě nejsem takovej cynik, jak jsem si myslela.
květen 10, 2010 21:14
Sandro...ja mam pratele a kamarady a zname, : Alena P-H
pratelu mam 4-5, teda vlastne 5 jak to tak pocitam a usporadavam. A mam je dost dlouho a dva na dalku a kvuli blbosti by jsem je urcite nevyloucila z meho zivota.
Kamaradu a znamych mam docela dost. Znama, ktera mi poslala ten nestastny email je znama jeste z university(byvala kolegyne, ne pritelkyne), studovali jsme to same a nasli jsme kontakt po 20 letech. Jeji email me rozrusil dost moc. Pokud mi nekdo posle zpravu, ze mi me decko umre jestlize to nerozposlu - jo, uznavam, ze asi jsem presprilis citliva a proste mi takovy clovek jako nekdo, kdo mi stoji za snahu chranit si sve vztahy s ni/nim neprijde.
Dostavam emaily od znamych - a pokud jsou pratelske at uz legracni, se zviratkama nebo nahotinama - vzdycky to beru jako ze si na mne vzpominaji svym vlastnim zpusobem. Ja treba posilam svym znamym fotky zvirat pac jsem "zviratomilka". Muj bracha zase rozposilava sproste vtipy a politicke zpravy. Manzel zase jako naruzivy fotograf pripoji nejake to jeho veledilo. Ale nikdo z mych “vyvolenych” by neposilal vyhruzne spamy. At to beru z jakekoli stranky vyhruzky typu “tve decko se zabije v automobilove havarce kdyz neudelas tohle” mi pripadaji jako vyraz VELMI spatneho vkusu a jak si to rovnam v hlave – fakt mi ten clovek za pratelstvi nestoji. Ani za nepratelstvi. Tahle znama zustane v minulosti a prach z nasich studentskych let se odkryvat nebude.
V me minulosti je clovek, ktery se zabil v autohavarce. Mozna proto reaguju silne – ale tak nejak se mi zda, ze by to silne vadilo i jinym. Ale taky mozna jsem typ cloveka, ktery bere veci vazneji, nejsem velmi splachovaci, aspon ne v tom, co se tyce me rodiny…

květen 11, 2010 00:55
Polarko, : Alena P-H
urcite se nemusis omlouvat. Vidis jak si lidi uvedomili, ze jsme vlastne cynici a ze uz uverime skoro vsemu, cim hnusnejsi tim pravdepodobnejsi? A tak jsou vlastne tyhle odporne nepravdy potvrzenim, ze to se svetem neni az tak spatne, male bejbinka jeste nezereme...
květen 11, 2010 01:09
... : Svobodus
Čtu životopis Mao Ce-tunga a podobná zpráva není v kontextu toho, co se dělo za jeho vlády, nic co nemožného. Tohle je ale opravdu jen drsný vtip/umění. Přesto sem si představil svoji dceru a bylo mi zle. A tak to asi umělec i zamýšlel.

K hoaxu - když mi někdo posílá nesmysly a mám pocit, že očekává, že to opravdu budu někam přeposílat. Pošlu mu tenhle odkaz. Celkem to zabírá a není potřeba se rozčilovat.
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=69&pageDesc=parodie_na_hoaxy

květen 11, 2010 07:53
Svobodusi : Polarka
ja bych rekla ze pro nas je Cina porad tak nejak zemi "hic sunt leones" Lidi jedi psy, brouky, cervy,slepici paraty..rodiny nechteji holcicky, tak je davaji do sirotcincu, kde jich spousta umira.....aspon co jsem slysela, takze clovek opravdu uveri i tomuhle.rehgb
květen 11, 2010 08:29
Iris, : Petronila
myslím, že se to ví - tímhle způsobem se získávají mailové adresy lidí a pak se na ně zasílá spam.

Aleno P-H a Iris, neblbněte s tím odepisováním kamarádů. Opravdových kamarádů není zas tolik, aby je člověk přehazoval vidlemi. Taky máme kamarády, kteří nám takovou pytlovinu občas pošlou (fakt je, že tam nejsou takové výhrůžky), a ani ve snu by mě nenapadlo je kvůli tomu odstřihovat nebo se na ně i jen zlobit. Ovšem známá z univerzity se zdaleka nerovná kamarádka.

Pokud Ti to vadí, co je snadnějšího než říct tomu dotyčnému/té dotyčné - prosím, příště mi takové věci neposílej, nedělá mi to úplně dobře? Pokud je to opravdový kamarád nebo kamarádka, měl/a by to pochopit.

Přehnaná/naštvaná/vyděšená reakce na něco, co si nějaký mamlas vycucal z prstu, aby vycucal z lidí co nejvíc mailových adres, podle mě svědčí spíš o tom, že byste měly něco udělat se svou psychikou (to bez urážky). Dospělý člověk by nad tím měl jen mávnout rukou.

A vemte v potaz ještě jednu věc - pokud vy jste pověrčivé a někde v koutku duše si myslíte - co kdyby na tom přeci jen něco bylo - vemte to tak, že ta kamarádka je možná pověrčivá ještě víc a bojí se, že když to nepošle, výhrůžka se opravdu splní. Pošetilé? Určitě, s tím rozdílem, že ona ten knoflík zmáčkne a Vy ne. Třeba se bojí tak, že si nemůže pomoct.
květen 11, 2010 10:03
... : mia
tak já mám žaludek slabší než jsem si myslela, málem jsem hodila šavli. smilies/sad.gif
květen 11, 2010 10:45
hm, hm : bb2
Tak u mě to šlo asi takhle: 1) ble, hnus, 2) zase další hoax, 3) proč je to na Kudlance
4) když už je to i na kudle jako samočlánek, tak to můžu mailem čekat úžasné čuněčiny

Ad kamarádství - má kamarádka, se kterou procházíme životem od našich 9 let, mi přeposílá úplně všechno. Všechny andělíčky, růžičky, štěňátka, holátka, postižeňátka, sopky, wtc aj. katastrofy, prokládané návody na happy manželství, rozvod, svatbu, křtiny, Jak zvládnout šéfa a mezitím 15 orgasmů. Beznadějné byly pokusy vysvětlit, že o to nestojím. Ona to prostě dělá tak, že co jí přijde, přepošle celému adresáři a je vymalováno. Došlo tedy k tomu, že mám na její mail filtr, shromažďuje se mi v samostatné složce a já projíždím jen složku, což stačí, protože v seznamu se zobrazí předmět a první řádek mailu. Když zachytím normální předmět, jako Čau bublino, Co děláš, otevřu a čtu. Jakmile je tam Fw:Fw:Fw:Fw: nejuzasnejsi!!! , mažu. Mail, ne kamarádku. Mám ji ráda a co mám ráda, toho se nerada vzdávám :-)
květen 11, 2010 10:55
Petronilo : Iris
jasně, to bylo nepřesné. Ne kamarádi, ale pozapomenutí známí - právě u nich mne vždy zprvu potěšilo, že si na mne po dlouhé době vzpomněli. O opravdových kamarádech to samozřejmě není, také vnímám ten rozdíl, to byla nadsázka s tím odepisováním kamarádů.Dík za vysvětlení s těmi adresami, jsem neznalá.Ahoj smilies/smiley.gif
květen 11, 2010 15:08
bb : Iris
filtr - no vidíš, to já neznám. Nasadím ho na některé nezničitelné přeposílačky, jsou takové,jsou nesmírně výkonné ale přitom fajn, myslí to dobře. Odfiltruju je smilies/smiley.gif Ahoj
květen 11, 2010 15:12
bb2 : Mikin
ja mel pocity podobne a ve stejnem sledu jako ty.
Me se navic nelibi, ze tenhle 10 let stary hoax byl puvodne o Taiwanu. Zemi krasne, prijemne, civilizovane, nekomunisticke, kde jsem dva dny pobyl a kam bych se jeste nekdy rad podival........
květen 11, 2010 16:24
na Kudlance to je : Polarka
protoze to tam Daniela dala. Ja jsem ani ten uvod k tomu nepsala. Obcas ji neco poslu, jen tak pro zajimavost. Nepatrala jsem jestli je to hoax nebo ne a ani mne nenapadlo ze to bude uverejneno.To je vsechno.
květen 11, 2010 18:21
Polárko, : bb2
můj komentář nebyl nikterak namířen proti tobě. Ani proti Kudlance ne, to jsem se jen pozastavila, že prošel přes standardní kudlankovskou laťku.
Naprosto chápu, že když pošleš soukromý mail, nezkoumáš možné dopady zveřejněnší:-) Na druhou stranu, lze považovat mail s odkazem na trošku bulvární typ zprávy, poslaný redaktorce internetového magazínu, za soukromý? :-)

Ta věta o hoaxu je nejdůležitější - mně jich chodí mraky a já tvrodšíjně vracím s odkazem na stránky www.hoax.cz, aby si to proboha konečně jednou ověřili, než to rozešlou všem z adresáře. Marně :-) bulvár nás holt baví.
květen 11, 2010 18:38
bb2 : Polarka
jenze tam nikdy nic nedala az tohle,vis? Takze jsem fakt byla prekvapena.....
květen 11, 2010 20:13
ach jooooooo : d@niela
:-(((( Netušila jsem, co tahle ptákovina způsobí... Minimálně jednou měsíčně uveřejňuji nějaký ten hoax, spolu s upozorněním, aby si každý, kdo něco podobného dostane, nejprve otevřel stránky www.hoax.cz.

Brala jsem to trošinku jako takový malý testík, legrácku, i když poněkud drsnou. Co taková kontroverzní výstava plastinovaných lidských těl, která proběhla v pražské Lucerně v květnu 2007? TO BYLO PRAVÉ... Inu, jak to už tak (nejen s internetem) bývá - člověk by neměl vždycky věřit všemu... (Mj. pak není divu, že si naši politici mohou dovolit to, co si dovolují :-).)

V současné době jsem pokročila už tak daleko, že v těchto případech VŠEM, tomu mnohdy obrovskému připojenému balíku adres, pošlu informaci, co to je, kde se mohou dozvědět všechno další, a především: obrovským písmem tam píšu varování, že to je jen a jen dávání všanc internetových adres spamovým automatům... Přesto dostávám dennodenně minimálně deset zoufalých proseb, hrůzných varování, stoprocentních oznámení... a hlavně nikde nechybí přikázání, že se to MUSÍ ihned poslat dál...


Ale - nikdy jsem se na odesilatele nezlobila! taky proč? Vždyť já taky občas na něco naletím - třebas na něco jinýho. Například taková matematika, to je pro mne totálně "Hic sunt leones" smilies/cheesy.gif

A ještě něco - opravdu nemám ráda jakékoliv praní špinavého prádla na veřejnosti. Takže - věcí a textů, co jsem od Polárky dostala, jsem už uveřejnila mraky. Ať to je cokoliv - zvířátka, nejrůznější zajímavosti, cokoliv. Proto nechápu tu divnou reakci.
Mj. a tohle rozhodně nebyl žádný soukromý e-mail... smilies/angry.gif. Text jsem jen podstatně zkrátila, vybrala dvě fotky z mnoha.
Ale dobře, jsem zas - pokolikáté - ponaučena.

květen 12, 2010 00:32
Danielo promin : Polarka
ale uz delsi dobu jsem na Kudlanku nepsala. A ty dobre vis proc. Spinave pradlo necham jinym, kteri jsou jenom stastni kdyz mne mohou v necem nenapadne napadnout.A proto se sem obcas podivam, ale nereaguju na nic. Je to bezpecnejsi a ja se nechci dostat zase do nemocnice jako pred vanocema.
květen 12, 2010 01:35
doprčic : Iris
nechte toho zase smilies/angry.gif
květen 12, 2010 06:19
mohla bych napsat neco o potrefene huse : Polarka
ale jedine co chci je aby mne ten clovek nechal na pokoji. Pronasleduje mne i na jine servery a vyhrozuje.Ja se uz davno nevyjadruji k jeho clankum, zadala bych to stejne od nej. A proto mila Danielo nechci psat na Kudlanku i kdyz jsem ji milovala a psala jsem pro ni hrozne rada. Ale vsechno ma svuj konec. Stahla jsem se do ustrani z ktereho bych nikdy nevystoupila nebyt tohoto clanku. Nechapu proc jsi to sem davala kdyz jsi vedela ze je to hoax a tedy ze jsem tim velice napadnutelna. Mohla jsi mi napsat ze je to hoax a tim by to skoncilo. Ale takhle se jen vsechno znovu rozvirilo a ja stress ve svem zivote nepotrebuju.
květen 12, 2010 12:27
jak pise Iris : Radka
nech toho! Tady na to nikdo neni zvedavy!
květen 12, 2010 13:16
Danielo, nic si z toho nedělej. A uveřejni vše, co si myslíš, že za uveřejnění stojí. : Myška
Přiznám se, že první, co jsem udělala po shlédnutí tohoto článku, bylo, že jsem otevřela web hoax.cz, a hledala. A nenašla. Jenže něčemu tak nepravděpodobnému se prostě věřit zdravým rozumem nedá. A proto jsem se ani nevyjadřovala.
květen 12, 2010 13:36
souhlasím s Myškou - uveřejnít vše, co za uveřejnění stojí... :) : bb2
Tahle zpráva za to nestojí. I kdyby to nebyl hoax, protože ta informace má asi reálný základ v tom, co občas vyjde na světlo o čínské kuchyni plné elixírů mládí a zdraví, tak z toho bude řetězový mail.

A souhlasím, je naproto zbytečné, aby to vedlo k pavlačovým hádkám dvou čechoameričanů:-)
květen 12, 2010 14:42
... : Mikin
Amen
květen 12, 2010 15:36
Cechokanadanu : Polarka
ale na tom nesejde
květen 12, 2010 16:05
... : Myris
Kdyby to bylo pravý, tak bych to rád ochutnal..:-)
květen 12, 2010 18:32
kdyz na tom : Radka
nesejde, tak to nestoji za komentar....
květen 12, 2010 20:54
no Radko : Polarka
pro spoustu Kanadanu je to asi tak jako bys rekla cechovi ze je Rus, nebo Japonci ze je Cinan, pripadne Saudci ze je Egyptan.Kanadani jsou desne pysni ze jsou Kanadani.
květen 12, 2010 21:12
hm : Radka
tys psala, ze na tom nesejde...
květen 13, 2010 08:09
Polarko, : bb2
promiň, já to zas tak přesně nesleduju:-) Vím, že tu píše pár lidí z USA, pár z Kanady, někdo snad z Holandska nebo Belgie, možná SRN.

Narodili jste se v ČR, tak pro mě jste všichni Češi. Tím "hádají se tu čechoameričani" jsem jen vypíchla to podstatné - že žijete jinde, ale dohadujete se spolu v českém časopisu :-). Nebylo v tom nic proti Kanaďanům.
květen 13, 2010 11:21
Vzhledem k tomu, že se celému kontinentu říká Amerika, : Myška
neshledávám na výrazu Čechoameričan nic špatného ani pro Čecha, žijícího v Kanadě. Neboť Kanada je v Americe... smilies/wink.gif
My, žijící v ČR, jsme Češi a zároveň jsme Evropané.
Není třeba se tedy čertit.
květen 13, 2010 13:18
ale Mysko : Polarka
ja jsem se vubec necertilasmilies/smiley.gif Musela bys mne asi znat abys vedela, ze tyhle veci se mne nedotykaji. Jsem vetsinou radostne naladeny clovicek, ktereho maji skoro vsichni radi a ktery nikdy nikomu vedome neublizil. To bylo JEN pro zajimavost. Skoda ze jste to vzaly jako kritiku.Hele je jaro, je slunicko, tady je den uz skoro celou noc, co bychom resily problemysmilies/smiley.gif
květen 13, 2010 16:58
Polárko : Iris
...tady je den skoro celou noc .... to je krásně napsané, člověka ani nenapadá, jak to jinde je docela jinak,že? Ahoj smilies/smiley.gif
květen 13, 2010 19:17
Iris : Polarka
# Sunrise: 5:08 svitani
# Sunset: 23:19 stmivani
a to je zacatek letasmilies/smiley.gif Mame barbigue pred barakem a ohniste a sedime tam s kamosema po veceri (pokud zrovna neprsi jako dneskasmilies/sad.gif koukame do ohne a je nam fajnsmilies/smiley.gif
květen 14, 2010 03:38
... : Sidon
mohla bych napsat neco o potrefene huse : Polarka
ale jedine co chci je aby mne ten clovek nechal na pokoji. Pronasleduje mne i na jine servery a vyhrozuje.Ja se uz davno nevyjadruji k jeho clankum, zadala bych to stejne od nej. A proto mila Danielo nechci psat na Kudlanku i kdyz jsem ji milovala a psala jsem pro ni hrozne rada. Ale vsechno ma svuj konec.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Pokusím se to vyjádřit, pokud možno způsobem, jakým to dělával pan Ezop, nebo Krylov.
To byl jednou jeden tchoř, který strašně rád psal a vypravoval své životní žážitky a taky hrozně rád radil a poučoval, třeba i o věcech, o kterých věděl jen velmi málo a tak si to semtam trošku přibarvil, nejen slovy, někdy přidal i trošku toho svého neodolatelného "parfému". Mimo jiné rodinky, chodil také velice často k jedněm jezevcům, kde ho měla spousta jezevců celkem ráda a ani moc neuvažovali o nějaké pravdivosti těch jeho vyprávění. To by však vůbec nevadilo, pokud by to ten tchořík sám takto nepodával. Jenže někteří hloubaví jezevci už toho svého "vypravěče" dávno znali a tak mu začali dávat nepříjemné otázky a i jinak mu dávali najevo, že to jeho povídání má dost velké trhliny, a že to asi nebylo docela tak, jak jim to předkládá. To se samozřejmě nezamlouvalo tchoříkovi a tak se začal durdit, podrážděně reagoval a zase vypustil trošku toho svého parfému, až se to přestalo líbit i těm jezevcům, co ho dříve obdivovali a ti mu to dali taky najevo. Jenže milý tchoř pak ve své přirozenosti vypustil celý obsah svého "parfémového" váčku, obořil se na "stařešinu" jezevce a pak i na všechny ostatní, že mu nevěří. Vynadal jim všem ještě za to, že ta jejich nora strašně smrdí a uraženě odešel. Někteří jezevci litovali, že přišli o tchořovo vyprávění, ale v podstatě byli rádi, že se zbavili toho ukrutného smradu. Tchoř se potom později ještě semtam snažil trošku "zasmradit", ale jezevci už věděli o co jde, tak honem rychle "vyvětrali", což ale tchoře zase silně popudilo, poněvadž každý tchoř si myslí, že ten jeho parfém je neodolatelný a tak se ho snaží často "rozdávat" a tvrdit o sobě, jak je štědrý a jak ho za to všichni mají rádi. Ne vždycky je to, co je užitečné, spojené s příjemným. Jenže svých pudů a přirozeností se nikdo nezbaví. Ale zkušenost by většinou měla dát každému radu, jak se má zachovat.



květen 17, 2010 07:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]