O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOVÝ VŠELÉK - MMS PDF Tisk E-mail
Středa, 31 březen 2010
Přejít na obsah
NOVÝ VŠELÉK - MMS
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

Ale teď už bez legrace:

 

  •      Chlordioxid je silné oxidační činidlo a používá se proto průmyslově na bělení textilií a papíru a také jako dezinfekční prostředek. Je silně toxický. Bakterie a viry ničí, ovšem stejně tak patogenní jako ty hodné. K vnitřnímu použití je nevhodný a o jeho pozitivním účinku v těle lze silně pochybovat. Už v žaludku se působením silné kyseliny solné většina chlordioxidu uvolní. Okamžitě reaguje s obsahem žaludku a vyčerpává se.

 

  •      Jeho vstřebávání stěnou žaludku, jak tvrdí pan Humble, je nesmysl, žaludek není určen ke vstřebávání látek. Představa o jeho pronikání střevní stěnou, do červených krvinek a tělesných buněk nebyla nikdy prokázána. Červené krvinky ho nepřenášejí „jako kyslík", jak píše Humble, protože hemoglobin, krevní barvivo, je určeno specificky jen pro vázání molekulárního kyslíku.

 

  •      Proti blahodárnému působení chlordioxidu na buňky lidského těla máme zásadní námitku: buňky jsou volnými kyslíkovými radikály poškozovány, mluvíme o oxidativním stresu. Proto se v medicíně, konvenční i alternativní, doporučují jako preventivní prostředek antioxidanty, tedy β-karoten, vitamin C a E a flavonoidy.

 

  •      Použití chlordioxidu je zcela protichůdné těmto snahám. Neexistují žádné experimentální studie, které by dokazovaly aktivaci imunitního systému po požití MMS, natož potom na stonásobek. Představa detoxikace těla je sama o sobě nesmyslná - viz naše články o detoxikaci a detoxikační medicíně dr. Jonáše.

 

  •      Vydávat MMS za panaceu nelze. Panacea, tj. všelék, neexistuje, protože příčiny chorob jsou nesmírně různorodé. Neexistují také žádné klinické studie o účinnosti MMS proti jakékoli chorobě, ani proti malárii.

 

  •       Jeden americký biolog si ověřoval Humbleovo tvrzení o léčbě malárie v Malawi a Ugandě. Ministři zdravotnictví o léčbě malárie pomocí MMS v jejich zemí nevědí nic. Neexistuje žádná panacea, jak píše J. Humble o MMS,. Mohl bych pokračovat. Megalomanské Humblovy texty jsou plné dalších a dalších nesmyslů a evidentních lží.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]