O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOVÝ VŠELÉK - MMS PDF Tisk E-mail
Středa, 31 březen 2010
Přejít na obsah
NOVÝ VŠELÉK - MMS
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Důkazem je, že mnoho lidí J. Humblovi sdělilo, že jim po MMS rakovina zmizela. Humble také nabízí za 165 dolarů krevní test AMAS, kterým si lze diagnózu rakoviny zjistit a vyléčení ověřit. Je spolehlivý v 99%. Stačí udělat na papírek krevní šmouhu vlastní krví a odeslat. Výsledek vašeho testu přijde na dobírku.

 

     MMS ovšem hladce vyléčí nejen rakovinu, ale zacelí i otvor v mezikomorové přepážce srdce, rozšíří zúžené cévy, rozpustní ledvinové kameny. Lidský život prodlouží o 25 let.

     Aktivita Jima Humbla je nezměrná. Jezdí po světě, organizuje, přednáší a školí, rozmlouvá s novináři, vydal už dvě knihy. První, nazvaná „Breakthrough" (Průlom), byla v letošním roce vydána i v češtině pod názvem MMS - „Miracle Mineral Solution, Zázračný minerální doplněk pro 21. století".

 

     Humble vydává časopis „Free MMS Newletter", založil „Institut.of Advanced MMS Studies". Prostředky pro své celosvětové akce získává přes nadaci „Jim Humble International Foundation for MMS". Novináři jeho slova hltají a šíří po webu. Na angloamerických stránkách jsem našel desetitisíce nadšených odkazů, na českých zatím stovky, ale denně přibývají další...

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]