O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOVÝ VŠELÉK - MMS PDF Tisk E-mail
Středa, 31 březen 2010
Přejít na obsah
NOVÝ VŠELÉK - MMS
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Jim V. Humble, americký genius a velký humanista, inženýr, vědec a konstruktér interkontinentálních raket, metalurg a nakonec zlatokop v zemích Střední a Jižní Ameriky, pracoval v r. 1996 v guayanských pralesech.

 

 

 

 

      Skupině svých dělníků, kteří onemocněli malárií, zachránil život šťastným nápadem - podal jim silné oxidační činidlo, roztok chlordioxidu. Malárie zmizela jako zázrakem. V dalších několika letech hledal nejvhodnější způsob aplikace a v r. 2001 konečně nabídl světu přípravek MMS - „Miracle Metallic Supplement". Následovalo šest let úmorného výzkumu jeho účinku na 75.000 dobrovolnících a od r.2006 Humble rozvinul v širokém měřítku léčbu. Od té doby s úspěchem léčil už milion lidí v USA a další milion v ostatním světě. Rozhodl se také vyhubit malárii, a proto je nyní těžiště jeho činnosti v afrických zemích. Vyléčil tam už 100.000 pacientů. Na snímcích z Malawi rozmlouvá s vysokým státním představitelem, na dalším snímku poslouchá 450 zdravotních sester jeho přednášku, aby se poté vydaly do savan a džunglí léčit nemocné malárií.



Další panacea...

(Panacea = řecká bohyně léčení, po ní  byl pojmenován "lék na všechno", který prodlužuje lidský život na věky)

 

     Preparát MMS je roztok chloritanu sodného (NaClO2), který se před použitím smísí s 10 % roztokem kyseliny citronové. Postupně, během několika hodin, se ze směsi uvolňuje vlastní léčivá látka chlordioxid (ClO2). Zázračný lék se podává v minimálních dávkách, 1 kapka chloritanu na 5 kapek kyseliny citronové v několikahodinových intervalech a postupně se dávka zvyšuje na maximum 25 kapek.

 

     Chlordioxid svým oxidačním působením ničí bakterie a viry i veškeré jiné patogeny a rozpouští toxiny. Je vysoce selektivní, hubí totiž jen patogenní bakterie, protože ty nesnášejí zásadité roztoky, zatímco „dobré" bakterie přežijí. Mechanismus působení chlordioxidu je jednoduchý: „dochází k odtržení elektronu z bakteriální stěny, čímž dojde k vytvoření praskliny a tím k narušení vnitřní rovnováhy buňky".

 

 

 

 

 

     Chlordioxid po požití pronikne stěnou žaludku do červených krvinek a přes ně ke všem buňkám těla. Působí mohutně na imunitní systém. Zvyšuje jeho výkonnost 100 x a samozřejmě působí silně detoxikačně. Prostě je to panacea, účinná proti všem chorobám, proti TBC, AIDS, spavé nemoci, astmatu, artritidě, rakovině, a dalším nemocem, což nás samozřejmě nemůže překvapit.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]