O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOPISY - MY TU CHANDRU SPOLU ZVLÁDNEM! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 únor 2010
Přejít na obsah
DOPISY - MY TU CHANDRU SPOLU ZVLÁDNEM!
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

     No, to jsem trochu odbočila, jen aby sis udělala představu, jak to mám strašně těžký. Jako kdyby to už tak nestačilo... Manžel odjel, malej pes fňukal celý týden a chodil mi za patama, ze spaní hluboce vzdychal, tak jsme po večerech bulili hromadně, kočka mi začala čurat do postele, a když tam v závěru i nakadila, tak jsem se neudržela - já dobré srdíčko - a ona šla na mráz, celou dobu na mě koukala prosklenýma dveřma a koulela očima, dělala mňau mňau a já se musela koukat jinam, abych nevyměkla příliš brzo. Teď už se zklidnila a jsme v pohodě všichni, největší hrdina z naší rodiny je velkej pes, nese to statečně, mnohem víc než já a to jsem v téhle chvíli hlava rodiny, i když Ki by o tom asi polemizoval.

 

 

. 
- Na Inčině vršku -
.

     Takže - já nevím, co třeba zřídit prozatímně nějaký Veselý koutek na Kudle - legrácky ze života, strandičky z kanceláře, nebo by každý mohl napsat, co se mu dnes veselého přihodilo. Neříkejte mi, lidi, že se ta naše česká sranda někam vypařila, to není možný!!!! Tomu se mi prostě nechce věřit.

 

    Každý si stěžuje, nadává na sníh, jak je ho moc a že už ho nemá kam odhazovat. Já ho neodhazuji, mám vyšlapané pěšinky a cesty o nějakou úroveň poněkud výš; jo starej dobrej offroad, je dobrej. Nebudu se dřít zbytečně a nemohu a nehodlám narušovat přírodní rovnováhu, až se ten sníh začne konečně rozpouštět, tak ať mám rovnoměrně zavlaženou zahradu.

 

     A nebo dát na Kudlu pravidlo, že - třeba jen do konce března - pak už to bude jistě dobrý, ať se tam píšou jen pozitivní komentáře a příběhy s dobrým koncem!!!! A také bys tam třeba mohla udělat šibeničku a ty nicky, co to nepochopí a nebudou respektovat, bychom tam mohli třeba virtuálně věšet, nebo tam dát špalíček se sekerkou, mohli bychom jim sekat hlavičky...

 

  Napadá mě třeba mamča, že by mohla mít rubričku: "vejšlechty naší rodiny", vždy mě to moc pobaví. Tak já nevím, asi už jsem vyčerpala všechny nápady, moc toho nebylo co?

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]