O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VĚČNÁ VIRTUÁLNÍ NEVĚRA... PDF Tisk E-mail
Pátek, 29 leden 2010

Měla jsem doma naprosto stejný případ, jako se píše v minulém článku na toto téma; nebyl sice „ajťák", ale sušenky (cookies) z PC mazal taky; prý to zatěžuje vážně počítač, haha, už tenkrát jsem věděla, že to je blud, ale pod tíhou všeho jsem přistoupila na jeho vysvětlení.. Ale přiznávám, že jsem neustále měla podezření.

 

 

 

 

 

      Celé dny byl doma, ani hrnek od čaje po sobě neuklidil, ale jen vysedával u PC, respektive na seznamce. Tak jsem nevydržela a začala pátrat..

 

     V podstatě mě k tomu dohnal. Protože moje prosby, rozhovory na toto téma nebyly možné. Prostě zapíral, zapíral, zapíral - a nakonec jsem zjistila, že si s nimi píše i ze záchoda! Když jsem doma, tak si s nimi chatoval, že si bral s sebou na tu velkou potřebu noťas... Prý měl taaaak strašně práce...

 

     Takže dopadlo to nakonec tak, že on seděl na záchodě zavřený, a aniž by to věděl, psal si mnou - já totiž seděla u PC v pracovně. No, aspoň jsem zjistila, za jakým účelem tam chodí a bohužel moc příjemné zjištění to nebylo.

 

     No a výsledek? Tak trochu jsem čekala na vhodný okamžik, že si s ním i to rande nakonec dám - ale  než jsem tak učinila, stalo se, že jsem přišla domů jednou nevhod a milej zlatej měl v naší vaně seanci s nějakou paní. 

 

     Nu, odešla jsem, věděla jsem že to nemá smysl - napravovat skoro 35 letého chlapa, kterej říká jedno a dělá druhé. Jednoduše - na to už jsem neměla sílu, i když přiznávám, že šanci jsem mu dala, ale tu za dalších čtrnáct dní zase "podělal" tím, že sice nepsal přes internet, ale smskoval, flirtoval se slečnama po telefonu...

 

     Dneska už je to rok a půl, a jsem ráda, že je to za mnou. Jemu však trvalo skoro rok, než mi dal pokoj, protože si pak vše uvědomil, pochopil, že to za to nestálo a že ztratil partnerku. Takže - co na závěr? Ano, do telefonu, ani nikam jinam se partnerovi lézt nemá; bohužel chlapi však neumějí být důslední; a jakmile jednou dají závdavek k nedůvěře, je na problém zaděláno.

 

     Na druhou stranu, i když se to nemá, jsem ráda, že jsem to udělala, protože vedle takového chlapa bych stejně žít nechtěla.

 

     Takže se už provždy držím toho, co už se na kudlance mnohokrát radilo: DŮVĚŘUJ, ALE PROVĚŘUJ!

Petra

 

 

Komentáře (29)add feed
... : Sandra.
Já tedy nevím, ale pod pojmem virtuální nevěra bych si představovala něco jiného, než to, že se partner ochtá u nás ve vaně s nějakou ženskou...to už je nevra skutečná a pak je celkem irelevantní, jestli se s dotyčnou seznámil na netu, nebo v autobuse. Mmch. ten druh nevěry, kdy si záletník tahá svou bokovku domů do manželské postele, či vany, mi přijde skutečně mimořádně neuctivý a hloupý- tomu člověku asi musí být jedno, že pravděpodobnost, že to praskne, je obrovská, takže mu na současném partnerovi asi nijak zvlášť nesejde...
leden 29, 2010 07:17
... : Sandra.
sorry, že píšu jak hotentot:-)
leden 29, 2010 07:19
A děti? Asi je nemají... : Milan
Kdyby měli děti, nemohlo by se to stát. Ty by si totiž okupovaly počítač pro sebe a tatínek by neměl šanci.

leden 29, 2010 08:27
... : Béda Traktorista
Nebo mají děti počítač svůj, jak je v dnešní době zcela běžné. Nebo jsou tak malé, že ho nepotřebují.
Ale jestli o tom, kdo bude u počítače, u vás, Milane, rozhodují děti, tak už chápu, proč do všeho tak chytře kecáš. Doma nemáš prostor, potřebuješ se vyventilovat tady.
leden 29, 2010 08:45
Já to pochopila : Tazi
jako nadsázku od Milana a přišlo mi to i vtipné a odovídající realitě u nás doma, já abych je od PC hnala vidlema, puberťáky jedny.
leden 29, 2010 08:54
milan na hrad : mura1
Kdyby měli děti, nemohlo by se to stát. Ty by si totiž okupovaly počítač pro sebe a tatínek by neměl šanci.

a dalsi z mouder do zapisnicku. kdyby napriklad nasi milacci meli dohromady jeden pocitac, nekdo uz davno lezi s vaznym zranenim v nemocnici a ja v blazinci.

beda: hezkyyyyyy smilies/grin.gif
leden 29, 2010 08:55
Dvě děti : prokoludek
tři počítače. To dá rozum. Tatínek nemá šanci.
leden 29, 2010 09:35
Tazi : Kamila
ty sem nechodíš dlouho, viď....
leden 29, 2010 10:08
Paní Tazi je zjevně inteligentní, : Milan
a tak nepotřebuje berličky pro myšlení v podobě smajlíků. Zasměje se sama i bez obrázku, to jen pomalým v chápání je třeba napovídat i emoce.


leden 29, 2010 10:15
... : bb2
smilies/smiley.gif
leden 29, 2010 11:05
Kamilo, : Tazi
ále chodím , jenom moc nepíšu . Jinak si prostě myslím, že Milan musí být velký recesista a že nás tak všechny jenom škádlí . Jinak to není možný a nebo je?
A ouplně skvěle odhadl jaké to sem děvče prudce inteligentní , rychle chápající, to není to prima, hned mám lepší náladu. smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
leden 29, 2010 11:27
Jinak : Tazi
sem baba v nejlepších letech smilies/smiley.gif, takřka sousedka Vodoměrky a moc ráda bych sem občas za Váma přišla.
leden 29, 2010 11:28
přiznávám, že mně, nemaje předsudky vůči Milanovi, : toulavej
jen nevím kvůli kterému vlastně, to přišlo taky vtipný. Jinak, prudce inteligentních bab v nejlepších letech není nikdy moc, vítej v diskusi Tazi.
leden 29, 2010 13:31
ještě bych si dovolil podotknout, : toulavej
že používané – důvěřuj, ale prověřuj – je stejně nelogické v principu, jako celá komunistická ideologie, jejíž příznivci toto hojně používali. Jestli někdo někomu věří, pak nemá důvod cokoliv prověřovat. Jestli ale prověřuje, pak nemůže věřit . . .
leden 29, 2010 13:45
Nejde samozřejmě jen o pokus o vtip. : Milan
To, jestli mají děti, je totiž stěžejní pro doporučení dalšího vývoje vztahu.
Kvůli nevěře brát dětem tátu je hanebné, to je lépe sebrat tatínkovi počítač a utrhnout připojení k internetu.
Pokud ale děti nemají, je třeba zvážit, zda by nebylo lépe umožnit jim oběma zkusit si to dítě pořídit s někým jiným...


leden 29, 2010 14:39
kdyby ten otec na své děti myslel, : alena puntíkovaná
nikdy by se nevěry nedopustil. Takže o toce, kterému ty děti mohou být v podstatě ukraqdeny, mohou ty děti klidně přijít.
leden 29, 2010 15:54
Tazi, : Vodoměrka
skorosousedko, tak tedy vítej mezi námi... baba v nejlepších letech, prudce inteligentní a ještě k tomu tady z našeho konce, to je jako výhra v loterii... tak doufám, že tě tu uvidíme a počteme si co nejčastěji...
leden 29, 2010 22:06
takže rytíř morálky praví.... : erika
kvůli nevěře brát dětem tátu je hanebné...
Opravdu a za všech okolností?
Mě fascinuje, jak maj někteří lidé ve všem jasno, jak maj nekompromisní stanoviska a jak jejich názory ani trochu neodrážejí nekonečnou rozmanitost života.
leden 29, 2010 22:59
Já myslím, že v té době ty děti : alena puntíkovaná
stejně už žádného tatínka de facto neměly, neboť tento měl úplně jiné zájmy, než péči o své děti.
leden 30, 2010 10:45
tak abych příběh dokončila : P
děti jsme neměli a jsem jenom ráda..o to jendodušší bylo celé rozhodování..ale kdybychom děti měli..samozřejmě nevím, jak bych s ezachovala, nevím do jaké míry bych byla na něm závislá atd..ale jendo vím určitě..jen tak bych to nepřešla jen proto abych zachraňovala manželství nebo dětem tátu..on totiž takový tata, který věnuje 90% času opravdovejm blbostem, je tata na nic...takže co bych vlastně dětem brala..možná iluze....težko říct, na toto není jendoduchá odpověď na druhou stranu nezastávám názor, že rodiče spolu mají zůstat alespon kvuli detem..neni to vždy jednoznačné a správné...
leden 31, 2010 20:02
Nejhorší táta na světě : Krakonoš
je ten, co je virtuálně i nevirtuálně nevěrnej a ještě chodí kupovat rohlíky ve 3:00 ráno. Takovýho rovnou zabít! smilies/grin.gif
únor 01, 2010 00:10
... : bb2
smilies/smiley.gif
únor 01, 2010 12:53
Tak takovýho bych Krakonoši zabila taky, : wendy
protože ve tři ráno přece ještě nejsou ČERSTVÝ rohlíky ! A kdyby mě s nima ještě vzbudil v půl čtvrté ráno, tak to by už nepřežil určitě !
smilies/wink.gif smilies/cool.gif
únor 01, 2010 14:03
Petro, když nemáte děti, tak nevíte nic. : Milan
Narozením dítěte se změní celý svět. Kdo děti nemá, nemůže to pochopit. Zkušenost rodičovství je nesdělitelná - to si musí každý zažít sám, aby tomu porozuměl.
Mohl bych říci, že "pokud si myslíte, že uražená ješitnost z nevěry manžela je důležitější než zájem dětí, tak děti raději vůbec nemějte", ale vím, že až jednou děti mít budete, uvidíte to všechno úplně jinak. Jakmile se to dítě poprvé přivinete k prsu, uvidíte všechno jinak. Nebude nic, co by se nezměnilo. Nejen pro vás - i pro tatínka. I tatínkovo vnímání a hodnocení všech jevů to zásadním způsobem změní.
Děti udělají z manželství rodinu, teprve děti dají manželství smysl.


únor 02, 2010 09:32
Milane : P
Nemám děti,takže, a jak jsem psala, nevím jak bych reagovala, ale zase vím, že nic se nemá dělat úplně za každou cenu....víte zapomněla jsem dodat,( asi protože to ani nebylo hl.tématem článku), mě muj milej, za to, že jsem přišla dřív domu, ještě zbil... Takže ono není vše jenom černé a bílé..tak jak si to tady hezky píšete, také záleží na konrétních situacích a vztazích mezi lidmi...vím určitě, ať už je tatínek jakýkoliv, děti jsou to nejdůležitejší..proto bych si je asi jendou pořizovala....a propos...vy jste snad kojil, že mi tady dělate přednášku?? Ja jsem jenom odešla od chlapa, kterého jsem si naštěstí nevzala a neměla s ním dětí..doufám, že příště budu mít větší štěstí a najdu partnera, kterej se bude chovat asi trochu dustojněji a ne že bude š...t s nějakou dě...ou u nás doma a za to že se ozvu mi ještě bude chcít ubližovat....na rovinu, kvuli detem a právě kvuli detem, bych s takovým človekem nezustala!!!!
únor 02, 2010 21:05
Milane, : Vodoměrka
docela by mě zajímalo, jestli jsi tu nevěru ze strany tvé manželky zažil, když tak zasvěceně povídáš o tom, že by lidi i v tomto případě měli zůstat spolu kvůli dětem... ono je někdy mnohem líp, když nezůstanou, aby dětem nebylo ještě hůř... ale to si nejsi ani ochoten připustit, že? Tvoje pravda je jediná nejsprávnější...
A tvá poslední věta je fakt úžasná... takže pravé manželství pro tebe znamená jen dětné manželství? A ti, co děti nemají, jsou proto nějak méněcenní? Jejich manželství je zbytečné? Nebo nějaké horší, podřadné? (chybí mi tu smajlík kroutící hlavou)
únor 03, 2010 00:21
Děti JSOU to nejdůležitější. : Milan
Děti jsou pečetí manželství. Dokud manželé děti nemají, je jen obtížné kritizovat je za rozpad jejich manželství pro nevěru jednoho z nich.
Takovým geometrickým příměrem:
Vztahy bezdětného manželství jsou výhradně dyadické, polární; nevěra pak může být vnímána jako přerušení linie, která je coby dva geometrické body spojuje.
Jakmile jsou v manželství děti, nejde už o vztah mezi dvěma lidmi, o vztahovou úsečku, ale o víceúhelník. Poruchou jedné z vícera svazujících linií se ten víceúhelník nerozpadá. Čím je dětí více, tím jsou vztahy v rodině provázanější a rodina je pevnější.

Samozřejmě že reálný život je komplikovanější než takovýto zjednodušující geometrický příměr, ale uvažovat celou realitu v plné její komplexnosti stejně nikdo nedokáže, takže zjednodušující příměry jako tento pomáhají správné orientaci v životě.
Nevěra nepochybně uráží toho podvedeného manžela, dotýká se jeho ješitnosti. Jejich děti s tím ale nemají nic společného. Ty tím nijaky podvedeny nejsou, nebyly tím uraženy, poníženy... nic takového. Jejich vztahy navzájem a k oběma rodičům nejsou tím vůbec žádným způsobem dotčeny, sexuální nevěra jednoho z rodičů vůči druhému rodiči se dětí nedotýká. A pokud ten podvedený manžel začne kvůli svému zraněnému egu trhat všechny ty rodinné vazby, které jsou v rodině s dětmi vytvořeny, tak ten špatný je on. To, že má k tomu zdůvodnění (uraženou ješitnost pro nevěru manžela), není postačující omluvou pro násilné přerušení všech rodinných vazeb. Nevěra nedává právo tomu podvedenému manželu, aby ubližoval svým dětem tím, že jim začne rozbíjet vztahy s rodiči.
Děti jsou v rodině důležitější než rodiče, protože kvůli dětem rodina existuje. Samotní rodiče rodinu netvoří - jen manželskou dvojici. Tu manželskou dvojici tvoří ale právě proto, aby vznikla rodina. To ostatně stanoví i zákon o rodině: "Hlavním účelem manželství je založení rodiny a řádná výchova dětí."
Vzájemná věrnost je jen jednou ze vzájemných povinností mezi manžely, které zákon stanoví takto: "Jsou povinni žít spolu, být si věrni, vzájemně respektovat svoji důstojnost, pomáhat si, společně pečovat o děti a vytvářet zdravé rodinné prostředí."
Tedy povinnosti obou manželů k sobě navzájem jsou tyto:
1. žít spolu
2. být si věrni
3. vzájemně respektovat svou důstojnost
4. pomáhat si
5. společně pečovat o děti
6. vytvářet zdravé rodinné prostředí.
Porušení (dokonavý vid)jen jedné z těchto povinností jedním z manželů ztěží může být ospravedlněním pro následné porušení všech ostatních druhým manželem. Porušování nedokonavý vid některé z těchto povinností, zvláště je-li soustavné, mění situaci hlouběji a často vede k porušování i ostatních manželských povinností, ovšem teprve až přestanou být vzájemně plněny všechny povinnosti, můžeme hovořit o tom, že manželství zaniklo de facto - to jistě lze považovat za ospravedlnění i jeho zániku de iure. Ale porušení (výjimečně či občasné) jen jedné z těchto povinností takovým důvodem rozhodně není a tak viníkem rozbití manželství je ten druhý, který si to vezme za záminku rozbití celé rodiny a všech vztahů v ní.

únor 03, 2010 08:02
drahý Milane : P
ted už skutečně jen v krátkosti..ten geomterický elaborát, který jste tady pracovně vypsal ani snad nemůžu komentovat..vy jste city, vztahy a lidi převedl do geometrického příměru..a podle Vás, viníkem za rozpad manželství je ten kdo nbyl podveden? a nemusí jit vždy o urážku ega, s tím mají většinou problém muži, když je podvede žena...nicmeně ten kdo je nevěrný je tím, kdo zapřičiňuje jakékoliv vazby v manželství, to lze? jen tak to přejit a žít dál? chtěla bych Vás vidět osobně, jak přijmete tento fakt, a žijete dál, jakoby se ani nechumelilo...vy jste skutečný pokrytec...a jen tak na okraj, a souhlas s Vodoměrkou neni vztah mezi mežem a ženou jen o dětech, je to také především o nich samotných a bezdětné manželství ať už z jakéhokoliv důvůdu je také plnhodnotné. Mate skutečné zvláštní názory..a je vidět, že jste spíš teoretik, než člověk, žijící v realitě skutečného života...lidi jako vy by možná neměli mít děti..protože zgeometrizovat dítě a vztah...to umí skutečně jen někdo!

únor 05, 2010 18:43
Teoretik jste leda Vy, : Milan
protože jste to Vy, kdo nemá děti.
Budete-li pečlivěji vnímat a hlouběji rozmýšlet názory zkušenějších a inteligentnších, Vašemu životu to prospěje a rozhodně Vám to neublíží.
(A s převáděním dyadické interakce a skupinové psychologie do geometrické podoby jsem nezačal já, ale lidé chytřejší a vzdělanější, kteří o tom dokonce píší mnohé knihy.)
únor 09, 2010 08:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]