O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEDEN OBYČEJNÝ OSUD PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 leden 2010

Danielo, je mi smutno, všechno mi připadá tak nespravedlivé... Zrovna včera jsem své pubertální dceři (při její podobné stížnosti) potvrdila, že to už tak je, že svět prostě spravedlivý není. Moc mi nevěřila, tak jsem na ni ještě houkla, že by bylo fajn, kdyby si to pořádně zapamatovala, neboť by se pak následně vyvarovala pěknému zklamání. Ale zase si uvědomuju, že iluze k jejímu telecímu věku patří.

 

 

 

 

 

  

   Chci se vrátit k té nespravedlnosti, trochu vám to osvětlit. Jsem rozvedená,už pěknou řádku let. A pořád tak sama. Nejdřív jsem se léčila z rozvodu, trvalo mi to několik let. Moc to tehdy bolelo... Pak jsem se zahrabala do mateřských věcí. Musela jsem být máma a táta pro obě své malé dcery. Těm už je teď patnáct a třináct, už jsou to fajn kamarádky.

 

     Zná to takhle určitě spoustu samoživitelek: ráno fofrem vypravit do školy, pak fofrem do práce, z práce fofrem domů - úkoly, večeře, úklid, vyřídit všechno, co děvčata potřebují, probrat s nimi jejich den - a totální únava kolem deváté, desáté. A ráno nanovo. Víkendy jsem trávila s dětmi, často u rodičů. Mladší závodně tancovala, tak jsem ji doprovázela na závody a nejrůznější soustředění apod.

 

     Tak mám pocit, že mi ty moje nejhezčí roky utekly;  věnovala jsem se absolutně dcerám. Vůbec si nechci stěžovat, nebo něčeho litovat, nakonec jsou z nich nyní fajn holky, kterým se daří ve škole a celkově z nich mám radost.

 

 

 

 

 

     To jen že jsem nyní na prahu čtyřicítky a už pěkných pár let sama. Bývalý manžel za tu dobu stihl založit rodinu s dvěma novými dětmi. Holky, ty moje, na mě pořád tlačí, abych si taky někoho našla, jenomže, hledat partnera není jako vzít si košík a jít do lesa na houby. Lidé co to ví, říkají - nehledej, on se najde sám....A tak já už několik let nehledám, a - a je to všechno úplně stejné, ať hledám či ne - stejně nenacházím a nepotkávám.

 

     Možná už je pozdě. Kdo ví.
 
Maryjánka

 

 

 

 

Komentáře (14)add feed
já bych to nevzdávala, : Inka
láska kvetě v každém věku, nikdy není pozdě, jen to nikam netlač za každou cenu.
leden 26, 2010 21:55
KLÍÍÍÍÍÍD!!!!! : alena puntíkovaná
On přijde,,, já na toho svého spadla v autobuse. Rozvedená jsem v té doběš byla patnáct let.
leden 26, 2010 22:02
Maryjánko, : Vodoměrka
já to říkám taky, že člověk najde v okamžiku, kdy nehledá... ale nesmí to znamenat, že sedí doma, tam opravdu nenajde...
Nikdy není pozdě... věříš v sílu myšlenky? Každý večer a každé ráno si prostě přej konkrétního mužského, nemyslím Pepu s vedlejšího baráku, ne konkrétní jméno a osobu, ale jaký by měl být... takže si třeba přej tmavookého sympatického vysokého muže, který bude mít rád tebe a tvé dcery a bude s tebou jezdit na lyže (nebo dělat cokoliv, co tě baví) a nevzdávej to, když se do týdne s nikým takovým ani nepotkáš... a třeba za pár měsíců, když si to budeš opravdu tak přát a představovat, tak si řekneš, že už ho ani nechceš a hup - najednou ho potkáš... někde, kde bys to ani nečekala... říkej tomu bílá magie... možná se ti to bude zdát uhozené, ale funguje to... a nikdy není pozdě... jednou to prostě přijde...
leden 26, 2010 22:06
Maryjánko : sms
nevím, a to je Ti tak špatně? Bez chlapa? Prožila jsi krásný roky v klidu se svými dcerami, tak málo to zas není! Já vážně nevím co je lepší, ale představ si, že by jsi narazila na nějakého toho no opět "chlapa"!? Dnešní muži jsou vážně nějací divní, takže pokud ve čtyřiceti chceš najít normálního, tak je to fakt problém! Nehledala bych tak jak Ti tady radí ostatní. Pokud má přijít, tak příjde a pokud né, tak taky dobře!
leden 27, 2010 08:57
Moje babička : Reny
ovdověla, když jí bylo 32 let, měla 4 dcery. Měla pak několik nápadníků, kteří by ji chtěli i těmi dětmi, ale děti dělaly hrozné scény a každého nápadníka odehnaly (zjednodušeně řečeno). Babička nakonec zůstala sama a ty dcery toho v dospělosti litovaly. Myslím, že až Maryjánce děti dospějí a frnknou z domu, bude hůř. A že pes, kamarádky, zájmy a koníčky atd. prostě toho partnera nenahradí. Možná, že ti chlapi už nebudou ti krásní princové na bílém koni jako zamlada, i nám nějaká ta vráska a kila přibyly, takže Maryjánko, nezoufej. Na mě optimisticky zapůsobil film "Líbáš jako bůh"...to bylo hlavní hrdince padesát...
leden 27, 2010 09:15
Nesmysl, že Ti ty nehezčí roky utekly. : Rozmarýna
Já mám pocit, že nejhezčí roky jsou po čtyřicítce a teď v padesáti mám úplně nejhezčí rok. Dcera už dospěla a nemusím řešit školní úkoly, plánovat si dovolenou podle jejích prázdnin a různě jinak se jí přizpůsobovat. A pokud jde o hledání partnera, tak doporučuji hledej, když hledat nebudeš, tak se žádný třeba nenajde.
leden 27, 2010 13:54
já znám : Rozmarýna
dva páry, které se našly na internetové seznamce vážného seznámení a klape jim to. Tak bych to tam zkusila.
leden 27, 2010 13:56
... : Sandra.
Když táhlo mé tchýni na 50, tak jí tchán opustil kvůli mladší. 2 roky byla sama, konečně se také po letech opečovávání tří chlapů v baráku dostala ke svým zálibám, začala malovat, jezdit na kole. Na tom kole jezdila i do zahraničí s cestovkou...no a našla tam bezvadnýho chlapa. Oproti tchánovi si výrazně polepšila. No a tchánovi po pěti letech ta jeho mladice utekla a tak si teď našel konečně opět věkově přiměřenou a myslím, že jak dostal za vyučenou, tak je z něj také mnohem lepší parťák, než býval. Takže nějací použitelní muži jsou v každém věku, pokud člověk nechává věci plynout, ale zároveň má oči otevřené, tak se vždycky někdo najde. (Při dnešní rozvodovosti je dnes mezi 40- 50 volnej každej druhej:-)
...ale sama za sebe, kdybychom se jednou rozvedli, tak už bych žádnýho chlapa do baráku nechtěla.Vždyť být si sama svým pánem (takhle to zní trochu blbě, jako že jinak je chlap je mým pánem-to ne,ale v každém vztahu se musí dělat kompromisy) je přeci bezva. Nějakého kamaráda na pomilování a na doprovod do divadla, ale abych lovila pod postelí fusekle, které nepatří otci mých dětí, na to by mě nějak neužilo....ale je možné, že kdybych v té situaci byla, tak změním názor, nevím.
každopádně ať ti vyjde to, co si přeješsmilies/smiley.gifS.
leden 27, 2010 14:01
Maryjánko : mia
proč taková poraženecká nálada?? čtyřicítka dnes není žádný věk. Tak si užívej života a pokud se třeba nějaký objeví, desetkrát proklepnout, než si ho pustíš k tělu. hezký den. smilies/smiley.gif
leden 27, 2010 14:52
A než : prokoludek
dojde k osmýmu proklepnutí bude v trapu.
leden 27, 2010 18:12
prokoludku : mia
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 27, 2010 18:17
Vzít si ženu s dvěma dcerami je skoro jako sebevražda. : Milan
Když si muž vezme ženu s dvěma dospívajícími dcerami, má zhruba jen 5 % naději, že nebude obviněn ze sexuálního obtěžování některé z dcer.
Nikdy bych to žádnému muži nedoporučil. Dokud ty holky nejsou z domova pryč, musí se té rodině každý "volný" muž obloukem vyhýbat.
S tím se prostě rozvedená matka dcer musí smířit.
Zkušenosti z českého prostředí jsou totiž právě takové, že většina mužů, kteří začali bydlet s matkou dospívající dcery, jsou buď skutečně blízkostí té dospívající dcery svedeni k sexuálnímu harašení, nebo jsou z toho obviněni neprávem. A když se později s matkou jakkoli nepodnou, jsou obviněni ze sexuálního obtěžování dcery téměř jistě, protože je to ta nejsnadnější a nejdostupnější zbraň, kterou proti nim ty matky matjí. A obrana bývá neúčinná, protože matky s dcerami se snadno domluví a všichni jim věří.
Takže: OBLOUKEM SE VYHNOUT.

leden 28, 2010 08:09
Milane, : Vodoměrka
už zase? Nejsi ty náhodou nějaký pedofil, co má doma dvě nevlastní dcery a tak mluvíš z vlastní zkušenosti? Bože, s tebou to asi tvá žena a rodina nemá jednoduché... musejí sekat latinu, nesmí se přejídat, nesmí dělat au-pair, no potěš koště... ale hlavně když jsi sám se sebou spokojený, co? Tak pozor, abys jednou špatně nedopadl...
leden 28, 2010 09:47
jen to nevzdavat : Nantaali1
Mila maryjanko, nekde na tebe ceka tvoje laska a az to budes nejmene cekat, tak se ti ukaze. Dokud jsi zdrava, tak neni nikdy pozde.
Ale jak to tady sleduji, tak panove si preji stihle, zdrave, sportovne nadane a hlavne alespon o 20 let mladsi partnerky.Obcas neni vyjimkou ani sportujici 60-nik, ktery si hleda 20tiletou. Nevim, jestl je to zakukleny pedofil a nebo si jen porizuje mladou pecovatelku na stara kolena.
leden 28, 2010 15:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]