O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GRRRRRRRRR - VZTEKY NEVIDÍM PDF Tisk E-mail
Středa, 13 leden 2010

Nesmějte se mi, ale já tu fakt dštím oheň a síru - a je mi to pochopitelně plat prtný...Jak asi z občas utrousených drobniček víte, mám jít, potřebovala bych jít, měla bych jít - na operaci s očima, neb se mi šedě zakalily. Mj. připadám si jak panelák - samá rekonstrukce, sotva se něco dodělá, rozsype se to kousek vedle. Tak si říkám - nebylo by jednodušší to zbourat? Nojo, ale kdo mě udělá novou?

 

 

     Už jsem tu jednou psala o "mírných problémech", které mou cestu za jasnozřivýma očima pronásledují. Poslední termín operace byl 9. a 14. ledna (vždy jedno oko). Omluvila jsem se kvůli viroze. Tedy, povedlo se mi nechat v kartotéce vzkaz, že jsem nemocná. Později jsem se dovolala i k onomu prima operatérovi, a pozval mne na vyšetření a dohodnutí nového termínu (to bylo včera). Prohlédl mě, změřil, co potřeboval a pak řekl, že ten druhý termín, tedy zítřek 14. ledna, je stále volný a že tedy se to odoperuje zítra a druhé oko hned v pondělí... Ohledně toho mého kašle - to se prý dá zvládnout, že se nemusím bát. Dostala jsem předpis na oční kapky, a že mám vykapávat. Super. 

 

     Doma jsem se  i nadále krmila céčkem a večer si raději vzala ještě aspirin, neb mi fakt nebylo moc volno. Ráno to bylo horší, takže jsem se přeci jen rozhodla a zavolala na oční s tím, že mám strach, že se bojím, že ten kašel fakt neovládnu... A že jsem se rozhodla jít na krční. Výsledek: mám antibiotika a pilule proti kašli. A od paní doktorky z ORL výslovné doporučení, že v ŽÁDNÉM případě nemám na operaci chodit, pokud nebudu opravdu stoprocentně fit. Nojo, no... Bojím se, že mě na tom očním už budou mít plné zuby... 

 

     Tak to vidíte. No, nemám pech? :-)))

d@niela

 

 

Komentáře (31)add feed
Nemáš pech :-) : opas
Aspoň jsi se toho dožila, narozdíl od jiných smilies/smiley.gif
leden 13, 2010 18:21
nemáš pech Danielko... : Eny
zastávám názor, že "vše co se děje, má být".....takže je dobře že jsi odložila operaci, neboť za 14 dní, dopadné lépe, nejlépe jak je to jen možné. Věř. Já věřím a cítím, že je to to pravé.
leden 13, 2010 18:50
Máš pech, : Michal
nebo co to je. Když už ses konečně odhodlala, včera jsme spolu mluvili a vypadals přímo nadšeně. Teď zas tohle. Ale neboj, zas bude dobře, jen později, vydržať. smilies/smiley.gif
leden 13, 2010 18:55
... : Vodoměrka
Teda, Daní... že to dopadne až na antibiotika, to bych teda nečekala... no přidala bych se k Eny, všechno zlé je pro něco dobré... a že se to odkládá, to prostě nějaký ten důvod má... tak uvidíš, kdo si počká, ten se dočká... a myslím, že zrovna v této době určitě nebudeš jediná, kdo jim takhle odpadne... neboj, bude to dobrý... smilies/wink.gif
leden 13, 2010 19:01
Danielo, : Aloda
:-) vztek na videni vliv nema, ver mi :-)) Ale chapu, k zlosti to je. Vydrz, stejne nic jineho nemuzes, tak se nevztekej zbytecne..
leden 13, 2010 19:04
Daní : Iris
také souhlasím s Eny - nemělo to být, buď v pohodě. Časem se dozvíš, proč bylo lepší teď nejít,docvakne Ti určitě něco důležitého, o čem v tuhle chvíli zatím nevíš.
Moje oblíbené vis maior.Pa
leden 13, 2010 19:08
Dani : mia
trpělivost. Nám se u jedný M. operace podařil čtvrtý termín. smilies/wink.gifVydržať.
leden 13, 2010 19:08
Jé, Iris, : Vodoměrka
zdravím smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif

PS: Chybí mi tu mávající smajlík - tenhle -
leden 13, 2010 19:10
Vodoměrko ahoj, : Iris
jsi moc milá, díky smilies/smiley.gif Také mávám.
Na skřítky se záhy vydám, na mail odpovím. Jen co něco rozdejchám, pa i.
leden 13, 2010 19:45
Mio ahoj : Iris
mému staršímu synovi (synovi operační instrumentářky mimochodem) odložili termín operace také třikrát,ne snad nějak svévolně, vyskytly se najednou vážné organizační důvody. Ale po tom třetím odkladu jsem pochopila, že jsem strkána do jiné nemocnice, do péče jiných lékařů. Myslím si to a beru to. Pa i.
leden 13, 2010 19:49
no vidíš Daní to je právě to duchovno, : Inka
prostě máš tu jasnozřivost ještě trošku odložit smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
i já bych to tak brala, nic není náhodou smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
tak se nerozčiluj a buď pokorná, nevidíš do toho proč to tak je smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
leden 13, 2010 19:57
to je fakt, rozhodně to "vidím blbě" :-))) : d@niela
ale co, za nějakou dobu to stopro bude za mnou - to já vim, jenže nejhorší je právě tohle všechno před tím :-)))
leden 13, 2010 20:00
chudinko moje malá : alena puntíkovaná
asi ti nezbude, než si fakt to nachlazení vyléčit, protože kašlající a prskající tě na tu operaci prostě nevemou. Je zima, řáděj epidemie, tak hilt se lidi nakazej, nebo nastydnou. Za to nikdo nemlůže. Nastydnou se může i doktor.
leden 13, 2010 20:04
Iris : mia
ahoooj smilies/wink.gif
leden 13, 2010 20:06
bojíš se viď? : Inka
Také bych se asi bála, moc na Tebe myslím a držím palečky smilies/smiley.gif
Víš ono když nejsi v pořádku, tak by se Ti to mohlo i špatně hojit a to není účelem.
leden 13, 2010 20:15
to jsem ráda, že si můžu taky trošku zaskuhrat já... : d@niela
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
a že mám tolik moc hladivejch ručiček :-)
leden 13, 2010 20:28
nabízím i ramínko : Inka
vyplakání
leden 13, 2010 20:36
Skuhrej, Kudlí, skuhrej, : Vodoměrka
a my tě budeme hladit a hladit a hladit a hladit....




.....až tě dokonale vyhladíme... nebo uhladíme?
leden 13, 2010 20:37
zase rozumně Vodoměrko, : Inka
abychom jí nevyhladili ze světa když na to nevidí smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif


leden 13, 2010 20:40
Tak jo, : Vodoměrka
tak jenom trošku a jemně... smilies/wink.gif
leden 13, 2010 20:41
:-)))))))))) : d@niela

leden 13, 2010 20:48
d@niela : mamča
No ještě žes to odvolala včas. Víš co by to bylo za průšvih, kdybys s čerstvě operovaným okem kašlala ? Jaké by tam vznikaly nežádoucí tlaky ?
Pan doktor má volno, protože půlka pacientů je nachcípaná, a druhá půlka "šedozákalníků" se tam kvůli sněhu a případným berlím nedopajdá.
Nemají do čeho píchnout, tak loví každou dušičku. Ale neboj, těch odřeknuvších je spousta, tak si Tě na černou listinu nedají. smilies/wink.gif
leden 13, 2010 20:56
Daní, je to tak dobře, : saffron
tělo není v pořádku, tak ať se do něj "nehrabe", dokud si ho neposílíš. Taky mám operované oči a z okolních příběhů i vlastní zkušenosti vím, že nejen pro operaci, ale hlavně pro následné hojení, je nejlepším vkladem fyzická i psychická pohoda. Jak to někde už předem hapruje, tak se to umí poprotahovat. Věř, že se Ti děje vše správně, byť Ti to teď asi cvičí s nervama:-)). Držím pěsti!
leden 14, 2010 07:25
Danio, na tom obrázku ze včerejška ti to móóóc sluší ! : wendy
A takovéhle a podobně krásné klobouky mají v pasáži myslím u Vodičkovy ulice. Jednou si tam taky jeden koupím. Na jaře tam můžeme zajít spolu, to už budeš komplet odoperovaná !
smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
leden 14, 2010 08:33
Přeji : Milene
ti rychlé uzdravení. Je určitě dobře, že si kašlík pořádně vyležíš. Na jakejkoliv zákrok musíš být fit. Tak pěkně lež a kurýruj se.
leden 14, 2010 10:21
nebooooj : Sipik
to je fakt, ze kasel na to nie je dobry
nie nie
a pocitaj s tym, ze kym prejde, potrebujes aspon mesiac. 6 tyzdnov...
je mi to luto
my ideme na nosne mandle 11.2. tiez dufam ze bude Ninka OK
Drz sa Danielka
leden 14, 2010 11:17
Daní, co kašel - ustupuje? : Míša šíša
Četla jsem o nějaké meducíně na kašel, prý to úžasně pomáhá (sama to ale vyzkoušeno nemám).
Šest stroužků česneku se naseká najemno a smíchá s 8 lžícemi cukru a 250 ml vody. Dá se to vařit na 10 minut, pak nechá několik hodin odležet a scedí se. Má se to uchovávat v lednici a podávat 6x denně v dávkách cca 5ml.
Pokud by to třeba nepomohlo, ublížit si tím určitě nemůžeš, maximálně se nebudeš pár dní líbat, no. smilies/wink.gif
leden 15, 2010 13:45
Zcela chápu, že čekání na jakoukoliv operaci : Eva
je vždycky pro člověka náročné, a když se to odkládá, tak si to člověk prožívá na několikrát, ale myslím si to samé, co iris, Inka, Eny smilies/smiley.gif Ale až k tomu dozraje čas, bude výsledek určitě zase o to lepší!smilies/wink.gif
A zcela nevyžádaná radasmilies/wink.gif: kdyby se to stalo mně, znepokojovalo by mne mnohem více, kolikátá antibiotika musím brát za poslední 1-2 roky. Znepokojovalo myslím ve smyslu, že bych přemýšlela, hledala vysvětlení, co? kdo? proč? mne tak oslabuje, že tak často chytám nějaké virózy?
Ale zase bych velmi pozitivně chápala, že je to od života sice průběhem nepříjemný, ale nikterak fatální signál, že něco není úplně v rovnováze.
Tož ale, je to myšlenkový rámec zcela dobrovolný. Mně se mnohokráte osvědčil, ale předat ho mnohdy vůbec nelzesmilies/wink.gif Což je zcela v pořádku, a proto přeji moc, ať se vše dále jen zdárně vyvine a proběhne!smilies/smiley.gif
leden 16, 2010 09:36
Vysvětlení: k výše napsanému mne nevedla žádná : Eva
snaha o důležitost, ale zcela výhradně lidský soucit smilies/wink.gif
leden 16, 2010 09:43
jen detail Evo : erika
virózy způsobují viry, a antibiotika na ně vůbec nezabíraj. Antivirotika buď neexistujou vůbec (napr. na běžné tzv. nachlazení nebo tzv. střevní chřipku), nebo jsou problematická (na skutečnou chřipku nebo HIV).
Antibiotika zabíraj pouze na bakterie. Ale moc dlouho už nebudou, protože se ve vašich končinách i jinde na světě děsným způsobem nadužívaj a zcela nesprávně například předepisujou na virová onemocnění dýchacích cest. Proto jejich účinnost klesá a objevuje se rezistence různých kmenů bakterií vůči čemukoliv.
leden 16, 2010 13:51
eriko, díky, tyhle "detaily" : Eva
mi známé jsou smilies/smiley.gifByla jsem ale myšlenkově "jinde" smilies/wink.gif Co se děje, je se mnou v nerovnováze, že jsem tak málo odolná vůči ať virům, bakteriím, či čemukoliv jinému, co nás ostatně všechny neustále, celkem trvale obklopuje?

leden 16, 2010 14:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]