O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A CO TAKHLE OČKOVÁNÍ PROTI BOURAČKÁM? PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 leden 2010

Za právě uplynulý rok zemřelo na silnicích 827 lidí. To znamená přibližně 16 lidí týdně.  Dalších 3 479 osob bylo těžce zraněno, což zase, vyděleno 52, dává počet cca 67 každý týden vážně zraněných lidí, z nichž mnozí si ponesou následky nehody na zbytek života.  Ale na to jsme zvyklí, že? To už bereme jako daň automobilismu, že...

 

 

 

 

    Jinak - konce každého roku se u nás nedožije asi 110 tisíc lidí - mj. mezi hlavní příčiny úmrtí patří dlouhodobě nemoci oběhové soustavy; cca 47 % úmrtí, novotvary zapříčinily 28 % úmrtí. Tedy - jednoduše řečeno: každý rok přibližně umírá kolem deseti lidí z jednoho tisíce.  A teď si uvědomte tu  celou výše uvedenou statistiku: na silnicích necelá tisícovka za rok, o pár stovek více lidí spáchá ročně sebevraždu a k tomu těch zbývajících cca 108 - 109 tisíc, co zemřou na výše jmenované příčiny.

 

 

     A nyní to vše porovnejte s obrovskou mediální masáží - nebezpečím prasečí chřipky a hlásání o nutnosti očkování.

 

     Uvědomme si, že každoročně na běžnou sezónní chřipku u nás umírá 100 až 160 pacientů týdně. Tedy více jak 10 až 20 denně! (tedy za celý rok asi dva tisíce převážně starších lidí.)

 

     Kdežto na tu „prasečí" zemřelo pouze 34 lidí celkem - a to většina z nich měla ještě další závažné onemocnění. Léčili se například s chronickou srdeční či plicní chorobou nebo s leukemií.

 

     A tak si každý rozumný člověk musí zákonitě položit otázku:  Byly prostředky, které se na bezplatně podávanou vakcínu vynaložily, vůbec něčím opodstatněné? Komu má ten neuvěřitelný humbuk a obludné strašení národa ve skutečnosti posloužit?

 

Poslechněte si, prosím, 

velice rozumný názor

virologa Gustava Russe

ze slovenského Virologického ústavu:

 zde klikněte

 

d@niela

 

 

Komentáře (5)add feed
no to je jasný : alena puntík
farmaceutickým společnostem
leden 03, 2010 19:56
ten doktor je fakt dobrej. : ivanka
Zajímavé, že jsem neslyšela ještě žádného českého specialistu na tohle téma...
leden 04, 2010 13:02
... : katka*
proti nehodám bych se očkovat nechala ráda - právě před týdnem se mi povedlo zničit auto dokonale. Převrátila jsem to do pole na střechu. Ale víte co? vylezla jsem ven téměř v pořádku - a to se počítá!!!
očkování na chřipku neuznávám...
leden 04, 2010 14:00
chřipka : Manul
no, můj muž trpěl na chřipku skoro každý rok, často spojenou s nějakými komplikacemi. Od té doby, co se nechává očkovat, tak má pokoj. Já jsem měla chřipku naposledy někdy na ZŠ, tak se očkovat nenechávám a mám taky pokoj.
Humbuk kolem mexické chřipky není první a rozhodně ne poslední, myslím, že všichni jen čekají na epidemii typu špaňelské chřipky apod. Ono je možná lepší trocha paniky než pak lidem, které nějaká agresivní forma chřipky kosí po stovkách pořád opakovat, že se nic neděje.
leden 05, 2010 12:28
Moje tchyně se nechávala očkovat proti chřipce pravidelně. : Myška
Každý rok chřipku dostala na rozdíl od zbytku rodiny.
leden 05, 2010 14:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]