O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEDEN PEDOFIL, DRUHÝ VĚŘÍCÍ? PDF Tisk E-mail
Středa, 02 září 2009

První manželka Muhammada byla již dosti pamatující vdova Chadídža. Po ní přišla na řadu Aiša, dcera Abu Bakra, nejlepšího přítele Muhammada a stvořitele sunnitské části islámu. Zaslíbena mu byla ve věku svých 6 let, prý nikoli však kvůli Muhammedovým sklonům k pedofílii, ale proto, že to "přikázal sám Alláh".Prorok to zdůvodnil docela lakonicky: že mu Aiša byla ukázána dvakrát ve snu.

 

 

 

 

 

 

     Viděl anděla nesoucího kus oblečení, po odkrytí v něm byla Aiša. Prorok si tedy řekl, že pokud je to od Allaha, pak se to musí stát...Stalo se, že nizozemský poslanec Geert Wilders přirovnal muslimského proroka Muhammada k praseti, když bylo zveřejněno, že v Saúdské Arábii vrátily soudy podle šárije uprchlou 10letou nevěstu jejímu 80letému manželovi. Wilders vznesl dotaz na nizozemského ministra zahraničí Maxime Verhagena, zda souhlasí s tím, že „tento muž se chová jako prase, stejně jako barbarský prorok Muhammad, který se oženil" se šestiletou dívkou. A požadoval, aby ministr zahraničí předvolal saúdskoarabského velvyslance v Nizozemí a dal mu najevo znechucení nad tímto zvrhlým činem.

 

     Wilders získává rostoucí popularitu v Evropě svými prohlášeními proti muslimskému teroru. Před dvěma roky vyvolal zuřivé protesty islamistů, když začal šířit svůj 15 minutový film zvaný Fitna (Rozvrat), který ukazuje spojení mezi muslimským náboženstvím a terorismem. Film vůbec poprvé ukázal islám v takové podobě, v jaké skutečně existuje. Natočeno to bylo velmi dobře a bez zbytečných emocí. Snímek připomněl světu a především Evropě, že není třeba se islámu bát, ale že je nutné islámu čelit.

 

 

     O incidentu s 10letou nevěstou informoval i saúdskoarabský web Arab News. Uvedl ale,  že muž popřel, že by mu bylo 80 let, jak tvrdila dívčina rodina, kterou obvinil z vměšování do svých záležitostí. „Můj sňatek není proti šaríji," řekl muž pro Arab News. „Obsahoval souhlas a odpověď otce nevěsty." Neidentifikovaný muslim vysvětlil, že byl zasnouben se starši sestrou své manželky, která ale porušila slib. Namísto ní mu otec nabídl mladší dceru. „Mohl jsem se na ni v souladu se šaríjou podívat a zjistil jsem, že je přijatelná," uvedl stařec. Podle šaríje totiž platí: "Manžel má plné právo na to užívat si své ženy, od vrcholku její hlavy po spodek jejích chodidel (ačkoliv anální styk je naprosto nezákonný), způsobem, který jí fyzicky neublíží. Dále: manžel má nárok trvat na tom, aby žena podstoupila všechna opatření nutná k tomu, aby s ní mohl mít sex - jako je očistná koupel (ghusl) po období menstruace a nutná k tomu, aby se z ní mohl plně těšit, tedy umývání intimních částí a odstraňování špíny."

 

 

 

     Wildersovým hlavním tématem je kritika islámu a masívního přistěhovalectví z islámských zemí do Evropy. Navázal tím na jiného nizozemského politika - Pima Fortuyna a jeho stranu Listina Pima Fortuyna. Ten však byl v roce 2002 krátce před parlamentními volbami zavražděn a strana se rozpadla. Stejně tak Theo van Gogh, který pracoval na filmu o tomto atentátu, byl také zavražděn (v roce 2004). Vrah van Gogha, holandský muslim marockého původu, byl prý rozzloben jeho filmem polemizujícím s ponižováním muslimek islámem a nazvaným "Poddanost"... Tradiční sňatky nezletilých dívek se starci a muži středního věku jsou dalším motivací Wilderse, jak prokázat, že nač jsou tvrdé zákony proti pedofilům v křesťanském světě, když téměř dvě miliardy muslimů se jim v rámci islámského práva šaríja vysmívají. V Iráku naleznete tržiště, kde zchudlé matky prodávají své nezletilé islámské dcery. Mnohým je teprve deset či jedenáct, za ty totiž lze získat až 30 tisíc dolarů. Zbytek se prodává nanejvýš za tři tisíce UDS. Dvacetileté dívky jsou už považovány za staré...

 

 

 

     Počátkem roku byl Wilders zastrašován dopisem s podpisem, který znamená "sjednocující meč víry". Také dostal 24hodinovou policejní ochranu; "ztratil jsem svou svobodu, zaplatil jsem velice vysokou cenu," říká Wilders, jenž spí z bezpečnostních důvodů každou noc na jiném místě...

 

    

 

Takže, pedofilově všech nemuslimských zemí,

těšte se,

až podle alžírského prezidenta Boumediema

zaplaví Evropu Islám dělohami muslimských žen,

respektive jejich dětmi,

pak zvítězíte!

 

 

 

PS: Abychom však byli objektivní; vzdáleně podobnnou tradici dodnes dodržují rovněž rumunští Romové. Každý rok se uskuteční několik dětských svateb, během nichž si „ano" řeknou dvanáctileté děti. Ačkoli je i v Rumunsku zákonný věk pro vstup do manželství stanoven na 18 let, úřady tolerují romský zvyk ženit a vdávat své děti mnohem dřív. Dětské svatby domlouvají rodiče - většinou se jedná o významné romské rody - a děti si tak svého budoucího partnera nemohou vybrat...

 

Břetislav Olšer

 

 

 

Komentáře (39)add feed
... : mikin
Prvni Mohamedova manzelka nebyla jen obstarozni vdova, ale navic velmi bohata zenstina. Penize ziskane timto snatkem umoznily nakup manzelek mladych, casto i prilis mladych. smilies/cry.gif
září 02, 2009 15:18
.. : kolemjdoucí
No, v emerice to lze se souhlasem rodičů taky pod 18lety. Ve slunné Kalifornii to bylo donedávna pro holky od 12let, teď je to dokonce "no limit", ovšem je to ošetřeno jinými zákony.
Slavná Loretta Lynn se vdával ve třinácti a ve dvaceti už měla čtyři děti....

http://family.findlaw.com/marriage/marriage-basics/state-age-of-consent-laws.html
září 02, 2009 15:30
Ono biologicky to má smysl : opas
V patnácti, šesnácti má holka pružnou pánev a porody jdou samy...
To není jak u nás, že třicetileté matky se trápí několik hodin, než se to povede. V pravěku už byly ve třiceti zasloužilé stařeny s vnoučaty a tělo se od té doby moc nezměnilo.
Jenom společnost a morálka je jiná.
září 02, 2009 18:14
co to tady vykládáš? : alena Bodka
jakýkoli porod běžně trvá několik hodin, já nevím, kdes tohle slyšel -v hospodě ne? A od chlapa, kterej viděl dítě z rychlíku. Jinak pánev fakt není gumová, jak se mylně domníváš, a je-li úzká, což u hodně mladých holek bývá, tak to zas ten porod taková sranda není. Taky nezapomeň, že v tý době - a vlastně donedávna - byla právě během porodu vysoká úmrtnost, a to jak matek, tak i dětí. Nevím, kolikrát jsi rodil ty - ale já dvakrát. A protože mám širokou pánev, tak poměrně snadno - což znamenalo tři hodiny. Místní matky ti potvrdí, že to byla fakt sranda, proti tomu, co prožily ony.
září 02, 2009 19:18
Hele, drahá Aleno Bodkovatá, : Milrka
nevim jak ty, já měla dvě děti, obě přes 4 kg a žádné velké zdržování. U prvního od prvních stahů jsem byla "hotová" za hodinku, druhý jsem porodila v takovém fofru, že jsem sotva vylezla na kozu. A druhý den jsem šla s oběma domu.
Nejsem králice, jsem normální ženská...

září 02, 2009 20:58
behem doby, kdy byl Mohamed zenaty s Khadijou 24 let : Polarka
a po tu dobu zadnou jinou zenu nemel. Po jeji smrti ztratil vsechen jeji majetek, ztrata byla kvuli islamu.
Aisha byla jedina jeho opravdu mlada zena.Vzal si ji sice v sesti letech, ale manzelstvi bylo konzumovano az v jeji puberte. Ostatni zeny si bral bud ze byly vdovy po jeho pritelech a nebo z politickych duvodu.
září 02, 2009 22:25
o mohamedovi si myslím svoje... : opas
aby obchodník začal vykládat, že mu archanděl zjevil PRAVDU není úplně normální. Když řeknu že mohamed byl buď magor, feťák nebo podvodník, tak budu mít pravdu spíš, než každý, kdo tvrdí že si ho ten archanděl fakt vybral.

září 02, 2009 23:20
Tak to máš kliku : alena bodka
I já měla děti kolem čtyř kilo - při prvním mi praskla voda ve čtyři ráno a Mirek se narodil ve čtrnáct nula osm, S tím druhým to bylo lepší, bolesti nastaly v pěšt ráno a v 7,55 byxl kluk na světě. A to si myslím, že jsem měla fakt kliku a že to šlo rychle - aspoň podle toho, co jsem viděla kolem sebe - jo a kolik ti bylo - deset?nebo dvanáct - zřejmě jsi měla ty pružný kosti, jak tu říkal Opas. smilies/cheesy.gif
září 02, 2009 23:30
alena : opas
Moje žena do mě kopla v pět ráno, že to začalo, ať udělám lehkou snídani, čaj a pomalu pojedeme. O půl šesté říkala, že si dá jen trochu čaje a pojedeme hned. Čtvrt hodiny potom jsme vyjížděli (bez čaje).
Před sedmou jsme dorazili do porodnice, šla hned na sál a v osm byl mladej na světě...
září 03, 2009 00:00
Jakmile jsem otevrela clanek - bylo mi jasne, : Alena P-H
kdo ho napsal. Proc ma tento pan takovou pifku na muslimy to teda fakt nevim. Nejsem za to, aby se holky vdavaly mladoucke a za stariky a pedofilie(nebo take znasineni) je pro mne zlocin, pro ktery je vhodny jediny trest a to ufiknuti zhresivsiho udu...a myslim to vazne do posledniho pismenka. At se jedna o stare muslimy ci treba katolicke kneze.
Bohuzel vim, ze tento trest nepichazi do uvahy, protoze jsme prilis "civilizovani".

Ale tak celkove si myslim, ze, bohuzel, se da najit hodne spatneho a spinaveho na vsech nabozenstvich. Snad krome budhizmu. A kdyz se nekdo zameril na jedno jedine - pak mi neco nesedi. Nenavist neni dobry radce a ani reseni.
září 03, 2009 00:08
Aleno, : d@niela
mě taky nebylo deset nebo dvanáct, Lenka měla 4,80 kg/48 cm, Robert 4,65 kg/51 cm. A oba jsem sotva stihla na sál... Se mnou tam byla maminka, která když byla na příjmu, tak sestře řekla: "Sestři, já asi budu rodit..." No, sestra se na ní útrpně podívala, jako že co asi jinýho by tam dělala - no, a za pár okamžiků bylo mimčo venku...
Nemyslím, že je to zas něco nenormálního, podívej - každou chvilku se píše, jak to nějaké mimi nevydrželo až do porodnice smilies/wink.gif
září 03, 2009 00:10
... : opas
Jo a náboženství, která takovéto sviňárny schvaluje není hodno opovržení a nenávisti?
září 03, 2009 00:11
opas : mikin
Naprosto souhlasim.
Clanek neni o muslimech,ale o islamu. Veliky rozdil. Muslimove jsou totiz lide jako kazdy jiny, o islamu v porovnani s jinymi nabozenstvimi se to rici neda....
Zastanci islamu (ano,i takovi tvorove existuji) obhajuji Mohamedovy kratochvile poukazem na to, ze k sexu doslo az po prvni menstruaci. Podle nekterych v jedenactem, podle nekterych az ve dvanactem roce veku panny Aisi. Hezke, co ?
Mohamedovy zvrhlosti se ale neomezily jen na sex. Ten pan zahajil a provozoval lopezive valky, vrazdeni a nejruznejsi druhy nasili. Srovnejte prosim s cinnosti Jezise Nazaretskeho, nebo Buddhy Shakjamuni.......
Polarka by si mela uvedomit, ze panove si vetsinou neberou stare bohate vdovy z lasky, ale kvuli penezum. Pokud mel ten jeji prorok 24 let na to, aby penize rozfofroval, tak to taky udelal.......
A Kolemjdouci: ty americke zakony jsou v kazdem state jine, ale vzdycky se jedna o svatbu nejen se souhlasem rodicu, ale hlavne nevesty. Jsou to tedy predcasne svadby divky ktera prisla do jineho stavu se svym milencem a ne prodej ditete staremu prasakovi jako se deje v zemich kde vladne islam.
Trosku rozdil, nemyslis ?
září 03, 2009 04:13
Já jsem si tedy oba porody "užila". : Myška
Oba trvaly víc jak dvacetčtyři hodin, během nichž jsem měla stahy po pěti minutách. Máme rodové, že se pomalu otvíráme. I přes podávaný oxytocin. Jo, a poprvé jsem rodila v osmnácti, podruhé v dvaadvaceti, a kluci byli tak v průměru, starší 3,45 a mladší 3,65.
září 03, 2009 06:38
takže jestli dobře počítám : alena Bodka
trvalo to tři hodiny smilies/smiley.gif
září 03, 2009 08:02
to byla reakce na Opase : alena Bodka
který měl za to, že porod nemůže trvat několik hodin, pokud není matka přestárlá
září 03, 2009 08:03
jezismarja : mura1
doufam, ze se tu ted rozjede vasniva debata o porodech
září 03, 2009 08:05
ne to byla jen reakce na to, když jeden z pánů : alena Bodka
zde prohlásil, jak je to vlastně v souladu s přírodou , rodit ve dvanácti. smilies/cheesy.gif A že je-li žena po dvacítce /ke třicítce, atd./ může porod trvat i několik hodin. Pak vyšlo najevo, že i porod jeho vlastní ženy trval několik hodin a když jemu se zdálo, že to šlo velmi rychle - vsadila bych boty, že jí se to tak krátký zcela určitě nezdálo. Jo všecko je relativní.
září 03, 2009 08:18
presne tak, Aleno Bodko : mikin
ten pan napsal pekny nesmysl. A ja bych k tomu jeste dodal, ze deti maji pravo na detstvi.
Kdyz se nejakemu zvrhlikovi zda sen, ze se ma ozenit s ditetem, ma si dat po probuzeni studenou sprchu.
září 03, 2009 08:25
Sdílím názor na pana Muhhamada : wendy
podobný jako opas nebo mikin. Podle mě to byl podvodníček, hodně podnikavý, který z důvodu sjednocení pár kmenových náčelníků nejednotných Arabů, a to pod jakoukoliv záminkou, si vycucal z prstu zjevení, aby ty ostatní kmeny porazil a vlády se ujal sám. Sám psaní neschopen, diktoval své rozumy, prý v tranzu. Podobnost základní dějové linie je podezřele podobná s křesťanskou linkou. Muslimové si pak islámské učení pode svého gusta dolaďovali a vykládali, a činí tak dodnes.
Muhhamad jednou přistihl svoji krásnou Aišu při cizoložení.Normálně by ji za to stihl trest smrti,ale on z ní byl tak zblbý, že se uchýlil do ústraní a když se vrátil, prohlásil, že Alláh mu dovolil si ji ponechat. A takhle to je s muslimskou morálkou pořád. Jsou krom toho agresivní a odmítají se čemukoliv přizpůsobit. Vykládají, že zvítězí vagínami svých žen - no množení jim jde, za chvíli nás početně skutečně převálcují. Nemám z islámu prostě dobrý dojem.
smilies/wink.gif smilies/sad.gif
září 03, 2009 08:33
To jsem nějak nepochopil : David X
Podobnost základní dějové linie je podezřele podobná s křesťanskou linkou.


V čem je život a působení Ježíše Nazaretského podobný tomu Muhammadově ?
Mně to přijde jako nebe a dudy - na jedné straně střídmost, učení lidskosti a sebeobětování, na straně druhé poživačnost, krutost vůči protivníkům a dobyvačné války.
září 03, 2009 09:22
I Islám má učení o sebeobětování : alena Bodka
neslyšels někdy o sebevražedných teroristech - i muslimpvé jsou vedeni ke střídmosti apůstům - teda některý -ovšem stejně je tomu u křesťanů, že? A že by křesťani dobývali nová území tím, že by své nepřátele pusinkovali a dusili je samou láskou - no to jsem taky nikde nečetla. Jo a křižácký války vedl kdo? Nejspíš Indiáni nebo eskymáci, že jo. Mírumilovný křesťan dbá přece božích přikázání z nichž jedno z nich je: "Nezabiješ!" (Nepokradeš tady vůbec nezmiňuji). A proti čemuže to vystupoval Jan Hus - no jasně! Teď jsem to pochopila, on měl na mysli muslimy a ten blbej papež si myslel, že reje do něj a proto ho dal upálit. Nojo, islám a křesťanství se nedají srovnávat...akorát mají jednoho boha - neboť není boha kromě boha - akorát furt nevím, kterej je ten správnej a jak se to pozná, protože židi mají taky jednoho..tak to už jsou tři jediný bohové...a kde jsou bohové starého Řecka, Indie a podobně.....
září 03, 2009 09:36
O koze a o voze : David X
Alenko, asi jsem se špatně vyjádřil, nemluvil jsem o "učení sebeobětování", ale o "sebeobětování Ježíše Nazaretského".

Já mluvím o voze, ty mluvíš o koze. Porovnával jsem působení Ježíše a
Muhammada, nikoliv jejich následovníků.
Jaký asi měl Ježíš vliv na to, jaké zločiny se páchaly v jeho jménu o několik století později ? On k ničemu takovému nevybízel (na rozdíl od Muhammada). Pokud si myslíš, že je to prašť jako uhoď, dej si pozor, aby někdo nezačal vraždit ve tvém jménu. Byla bys za to osobně zodpovědná.

Už mě to sraní do vlastního hnízda nudí. Sebemrskačství je asi náš národní sport. Křesťanství je součástí naší kultury a jen tak se vymazat nedá. Můžete o tom diskutovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je asi tak vše, co s tím můžete dělat. Když se s chladnou hlavou podíváte na islám, musíte uznat, že jsme mohli dopadnout hůř.
září 03, 2009 10:36
Vysvětlím, DavideX : wendy
základní ideou obojího náboženství - v písemné formě - je mírotvornost. Praxe je jiná v obou případech.
Jako se Bůh zjevil Abrahámovi, jako bylo předáno Desatero křesťanům, tak se Gabriel zjevil Mohamedovi a předal mu Korán s pěti základními pilíři.
V PZP se taky mluví, jako v křesťanství, o tom, že V jednoho Boha věřiti budeš...
Mohamed je brán jak zakladatel náboženství, právě jako Ježíš.
Obojí náboženství je monoteistické.
Vykladači islámu vymysleli, že islám je vlastně propracovanější křesťanství i judasismus, neboť vykladači těchto dvou náboženství si je špatně vyložili a že jediný Bůh na světě je tedy ergo kladívko Alláh.
Allahu akbar.
smilies/wink.gif
září 03, 2009 10:59
ono taky jak to tenkrát vůbec vlastně bylo. : alena Bodka
Lidi jsou na celým světě stejný. Předávajíce si informace, často je změní k nepoznání.Kupříkladu - u nás na náplavce policajti vytahovali z vody potopený auto. Moje kamarádka Hana objela - za účelem získání informací o výše uvedeném - celou vesnici, což je tak třicet baráků dohromady. Stihla to během hodinky, přičemž se dověděla , že:1) to byla nehoda a auto tam spadlo ze silnice a řidič byl utopenej.
2) řidič nebyl utopenej , nýbrž zastřelenej
3)řidič nebyl sám, byl tam s ním spolujezdec, kterej byl utopenej.
4)spolujezdec tam byl, ovšem též zastřelenej
5)Byli tam čtyři chlapi a všichni zastřelený - a je to akce ruský mafie.

No a teď si vemte, že se něco stalo před dvěma tisíci lety. Lidi negramotný, číst a psát kolikrát neuměli ani sami panovníci, všechno se předávalo klasicky šeptandou - čili ústním podáním. Někdo si přidal, aby byl důležitej a dodal příběhu na zajímavosti - a už to jelo.
Takže - kdo ví, jak to všechno proběhlo a co se vlstně stalo. A s Alláhem a Mohamedem to zaručeně lepší nebylo. No a když se někdo chce oženit s šestiletou holčičkou - neb byl úchyl, tak prostě řekl, že mu to nařídil sám Alláh ...no a dá se to ověřit? Může se snad někdo Alláha zeptat, jestli ten dotyčný náhodou nekecal ? Nedá. A je vymalováno.
září 03, 2009 11:28
Tak tak, pověst vyprávěním roste... : wendy
V tom, že to nejde ověřit, je to kouzlo. Možná to je pravda a možná se lidi hádají kvůli pohádce...a další lidé to zneužívají k prospěcchu svému. Jak lidské.
smilies/wink.gif
září 03, 2009 11:33
Wendy, : David X
obecně máš pravdu, základní rysy jsou podobné, vždyť taky islám je podivná splácanina judaismu, křesťanství a arabského animismu.

Ale vyznění je diametrálně odlišné (je mi jasné, že budu obviněn z vytrhávání z kontextu, přečtěte si Nový zákon i Korán a posuďte sami):

Slýchali jste, že bylo řečeno: "Oko za oko, zub za zub." Já vám však říkám, abyste neodporovali zlému člověku. Když tě někdo udeří do pravé tváře, nastav mu i druhou. Když se s tebou někdo chce soudit, aby tě připravil o košili, nech mu i plášť. Když tě někdo nutí jít s ním jednu míli, jdi dvě. Tomu, kdo tě prosí, dej, a od toho, kdo si od tebe chce půjčit, se neodvracej. (Matouš 5:38,42)


Slýchali jste, že bylo řečeno: "Miluj svého bližního a svého nepřítele měj v nenávisti." Já vám však říkám: Milujte své nepřátele! Žehnejte těm, kdo vás proklínají, buďte dobří k těm, kdo vás nenávidí, a modlete se za ty, kdo vás pomlouvají a pronásledují. Tak budete synové svého Otce v nebesích. On přece dává svému slunci vycházet na dobré lidi i na zlé a posílá déšť na spravedlivé i nespravedlivé. Jakou máte odplatu, když milujete jen ty, kdo milují vás? Nedělají snad totéž i celníci? A co mimořádného děláte, když zdravíte jen své bratry? Nedělají to snad i celníci? Buďte tedy dokonalí, jako je dokonalý váš Otec v nebesích. (Matouš 5:43,4smilies/cool.gif


Když Ježíš uviděl zástupy, vystoupil na horu. Posadil se, a když k němu přistoupili jeho učedníci, začal je učit:
Blaze chudým v duchu, neboť jim patří nebeské království.
Blaze plačícím, neboť budou potěšeni.
Blaze mírným, neboť dostanou zemi za dědictví.
Blaze těm, kdo hladovějí a žízní po spravedlnosti, neboť budou nasyceni.
Blaze milosrdným, neboť dojdou milosrdenství.
Blaze čistým v srdci, neboť uvidí Boha.
Blaze těm, kdo působí pokoj, neboť budou nazváni Božími dětmi.
Blaze pronásledovaným pro spravedlnost, neboť jim patří nebeské království.
(Matouš: 5:1 10)


oproti:


2:191Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!


4:89A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky


22:25A věru těm, kdož nevěří a odvádějí jiné z cesty Boží a od Mešity posvátné, již jsme určili pro všechny lidi - jak pro ty, kdož u ní sídlí, tak i pro kočovníky, a těm, kdož chtěli by zde zavést bludnou víru ze svévole, dáme okusit trestu bolestného.


9:29Bojujte proti těm, kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi.


4:91A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaši i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.


Najdi sedm rozdílů.

září 03, 2009 12:27
Jistě, to je to o čem jsem mluvila : wendy
jako o prvotní společné lince - když by vystoupil kmenový náčeník Mohamed se svou agitkou jen sám za sebe, nezaznamenal by takový úspěch. Poučil se od předchůdců a narouboval své plány na Zjevení shůry. Tak to aspoň vidím já, agnostik z Čech.
Tak a teď jsem se trochu rouhala, doufám že do mě nepraští blesk, pěkně se tu zatahuje....
smilies/wink.gif
Systému "oko z oko, zub za zub" bych ale fandila, neboť vyjadřuje potřebu úměrnosti trestu za provinění.
září 03, 2009 13:21
... : bb2
jezismarja : mura1
doufam, ze se tu ted rozjede vasniva debata o porodech


smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
nemohu si pomoct
září 03, 2009 18:20
wendy : Iris
možná tomu trestu za provinění poslouží námi tolikrát zmiňované Boží mlýny. Bez našeho aktivního vypichování očí a vyrážení zubů. Aniž bych byla pomstychtivá, ráda na ně věřím a bezmezně spoléhám.

PS: moje porody byly rychlé a příjemné i ve věku těsně před a těsně pod třicítkou smilies/wink.gif
Ženský se vždycky zakecají u porodů, chlapi zase probírali zážitky z vojny. Nevím, co budou zveličovat ti dnešní smilies/smiley.gif
září 03, 2009 19:18
oprava : Iris
..těsně nad třicítkou..jo,jo, kdeže se to probírají ty choroby stáří ?? smilies/wink.gif
září 03, 2009 19:19
Iris - prakticky všude : alena puntíkovaná
jinak co se týče porodů - co jsem si dělala sociologický průzkum mezi kamarádkami a známými - tak porod se skutečně za míň jak zas tři hodinky neodbyl - jsou ovšem výjímky - ale řekněte? Kolik těch výjímek v tom pravěku tak mohlo být? Navíc, teď existují různé léky na urychlení porodů a tak podobně - já rodila v sedmdesátém a jednasedmdesátém roce a to nic takového prostě nebylo...třeba bylo, ale třeba jen pro paní Štrougalovou, nebo tak. Jak říkám, měla jsem kliku, šlo to celkem rychle.....ale spousta "kolegyň" skutečně trpělaq jak zvířata a pokud nedošlo na "císaře" tak na ně víceméně každý kašlal.
září 04, 2009 05:02
Iris, i já jsem se několikrát dočkala toho, že boží mlýn zasáhl provinivšího se : wendy
ale proplánově mě štve, že tolik hajzlů chodí po světě a jen se vysmívají všemu - spravedlnosti, lidem, právu, slušnosti - všemu prostě. Prožijí život v pohodičce.
smilies/wink.gif
září 04, 2009 07:29
wendy, tak jeden takovej pěknej příklad jakoby pomalýho mletí božích mlýnů : toulavej
je chytrej pan Pilip. Sloučil jako předseda KDS svou stranu s ODS, aby se dostal do parlamentu. Tak se stal místopředsedou ODS a místopředsedou vlády, kromě toho ministrem školství. Pak podrazil Klause – toho, kdo mu pomohl do vysoké funkce, když byl Klaus v Sarajevu a nemohl se bránit, veřejnou výzvou, aby Klaus odstoupil, aby mohl na jeho místo. Tak se stal místopředsedou US a ministrem financí. Když sláva US-DEU pohasla, nechal se na poslední chvíli kamarády z US nominovat do Evropské investiční banky jako víceguvernér. Tak získal nejen skvěle placenou práci bez jakékoliv zodpovědnosti, ale i úžasný přehled o tom, kdo si kde na co půjčuje, co je a není perspektivní v oblasti financí a investic v naší zemi. A tak založil několik realitních kanceláří, když se navrátil ze služby Evropanům a zdálo se, že už je zaopatřen nadosmrti, čili za vodou. A ejhle, ani tak mazaný pán nepočítal s nastalou recesí světového hospodářství, že nebude stále lépe a ještě lepší, že počet milionářů se nebude zvětšovat, ale může se i zmenšovat. Že ty švindlem a podrazy vydělané miliony, které vložil do výstavby luxusních bytů pro milionáře v Praze, se mu třeba nejen nezúročí v další miliony, ale například neprodáním bytů a tím i nesplácením dluhů stavebníkům může zkrachovat, když na jeho firmy vyhlásí konkurs . . . Možná se raduju předčasně a jeho kamarádi právníci najdou kličku, jak mu pomoci, aby taková svině svý dluhy splácet nemusela. Nakonec, i některé levicové strany mají takovou filosofii . . . Ale, tenhle mazanej slizskej pán s něčím takovým určitě nepočítal, že by ho o skvělou budoucnost mohla připravit taková blbost - ekonomická recese. Jeho, bývalého ministra financí, víceguvernéra banky, člověka všemi mastmi mazanýho slizouna . . . Jó, na každýho může jednou dojít. Tak to je ta spravedlnost . . .
září 04, 2009 14:18
... : mikin
Kdybych se jeste mohl vratit k puvodnimu tema:

Ta zminka o krizackych valkach - ty uz snad krestane par set let nevedou. Krestanstvi vyrostlo, naucilo se toleranci a islam zustal nekde ve stredoveku, coz v modernim svete vypada a pusobi opravdu priserne.
Nejhorsi je asi nepredstavitelne a obludne zachazeni muslimu s zenami a detmi. A pak pochopitelne terorismus.
Spachat sebevrazdu jen proto, aby bylo zaroven zavrazdeno co nejvice lidi, to nema v historii obdobu. Trochu se tomu priblizuji japonsti piloti kamikadze, ale ti utocili vyhradne na vojenske cile.
Temer vsechny cile muslimskych sebevrahu jsou nevinni civiliste. Od sportovcu na olympijskych hrach pres lidi ve spanelskem vlaku a britskych autobusech po sekretarky v americkych mrakodrapech.
Nevim, muslimsti teroriste mozna s takovym prorokem ani jini byt nemuzou.......
září 04, 2009 16:53
toulavej - akorát že se svezeme s ním, se slizounem ! : wendy
mikine, to je ono - islám zůstal ve středověku, kdežto taková ŘKC se, sice nerada, ale přizpůsobuje, začíná jaksi flexibilnět. Téma žena v islámu to je vůbec kapitola sama pro sebe. Příklad - když je žena znásilněna, může si za to sama - provokovala muže, i kdyř byla od hlavy k patě zahalená v burce. Jistě to není všude, je rozdíl mezi Tureckem a Jordánskem třeba.
Ale určitě není zdravé, když se mladí lidé nemůžou před svatbou normálně stýkat. I ten turecký průvodce nám říkal, že je to u nich v tomto ohledu obtížné a většina svateb se stále odehrává pod taktovkou příbuzenstva a po svolení rodičů. Islám tak přikazuje...?
smilies/wink.gif
září 04, 2009 21:31
Wendy : mikin
Ty nejhorsi vystrelky ve vztahu k zenam a v nasili vubec se odehravaji v arabskych zemich, kde je silny vliv wahabistickych sekt. Mnohem lepsi situace je napriklad v Malajsii a Indonesii, kde podle obleceni zen (hlavne mladych holek) ani nepoznas, ze jsi v muslimske zemi. Ale kdyz se s nimi zacnes bavit a klast jim otazky tak vidis, ze to diky islamu take lehke nemaji.....
Rozdil mezi islamem a treba budhismem je videt zretelne v Thajsku, kde muslimove ziji ve vetsim mnozstvi jen na jihu zeme, v thajske populaci tvori jen 4%, ale jsou odpovedni za vsechny bombove atentaty a za vsechno nabozensky motivovane nasili.
Jedina vyjimka byla, kdyz asi pred dvema lety doslo k utoku na mesitu v Chiang Mai na severu zeme, pri ktere zahynul mistni mullah, mistnimi budhisty vazeny clovek s dlouhym bilym vousem. Tolerantni Thajci byli timhle zlocinem velice rozhorceni a zadali dopadeni viniku. Pri vysetrovanin se ale zjistilo, ze vinikem je sam mullah, ktery zahynul pri vyrobe amaterske bomby.......
smilies/wink.gif
září 05, 2009 16:19
tady vidíte, kam vede bída a nevzdělanost : alena Bodka
i ten největší chudák potřebuje vědět, že je na tom někdo ještě hůř než on a taky je mu nutno ukázat, kdo za tu jeho bídu vlastně může...nebo se začne rozhlížet po svém okolí že, což je přesně to, co mocní tohoto světa nechtějí. Zblblí lidé s vymytými mozky se dají velmi snadno zmanipulovat. I ten nejubožejší z ubohých je pořád víc, než jeho žena, se kterou může zacházet jak se mu zlíbí a kterou může beztrestně i zabít. A nepřítel? Ten je přece jasnej!!! Amerika, Evropa a Židi! Ti sebrali všechno bohatství světa pro sebe a proto oni živoří. Je to stejná teorie, podle které cikáni věří, že všichni na celém světě dostávají nějaké dávky, akorát bílí je o ně okrádají a proto žijí lépe.(namouduši, oni tomu věří). Fakt je, že v bohatých muslimských zemích, kde se lidi mají celkem dobře, se k tomuto agresivnímu a extrémistickému islámu hlásí jen velmi málokdo. Když takovémuto muslimovi řeknete, že jeho náboženství je militantní, tak se ho to dotkne.Bude vám tvrdit, že je to nejmírumilovnější náboženství vůbec....vždyť samotný pozdrav "Salám" znamení "Mír"
září 05, 2009 17:18
Aleno B. : mikin
s tim co pises bych docela souhlasil. Jeste bych dodal, ze muslimske zeme jsou chude (pokud nemaji ropu) hlavne proto, ze nevyuzivaji dusevniho potencialu poloviny populace - tedy zen. smilies/smiley.gif
Ale chudoba podle me neni jediny duvod. Hosi kteri to napalili v letadlech do WTC v New Yorku byli vetsinou z bohate Saudske Arabie. U tech sehralo hlavni roli to, ze jim byly dobre vymyty hlavy v nabozenskych madrasach. A tyhle skoly, ktere maji se skutecnym vzdelanim jen malo spolecne (a ktere jsou internacionalne podporovane ze zisku z prodeje ropy) funguji pochopitelne jeste efektivneji v tech chudych zemich.
září 06, 2009 20:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]