O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DVACET NEBEZPEČNÝCH OMYLŮ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 srpen 2009
Přejít na obsah
DVACET NEBEZPEČNÝCH OMYLŮ
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

Jsou věci, kterým bychom opravdu věřit neměli, jinak to může skončit špatně. Tady je dvacet nejrozšířenějších omylů, které ohrožují naše zdraví. Mj. věřím, že většinu z nich znáte, ale přeci jen - některé věci mohou být i pro vás novinkou... Zdravá strava zaručuje silný organismus odolný proti nemocem.

Bystrou, jasnou mysl. Pevné zdraví. Neracionální strava má naopak za následek slabý organismus, snadno podléhající nemocem a s nedostatečnou obranyschopností.

 

 

 

 

 

  • Cigarety light jsou méně škodlivé.


Hloupost! Lidé kouřící light cigarety kouří častěji a silněji inhalují - tak mohou jedy do plic pronikat hlouběji. I lehké cigarety obsahují směs více než 70 jedů.

 

 

  • Opalování v soláriu je zdravější.


Hloupost! Umělé sluníčko je stejně škodlivé jako to pravé. Síla záření solárií je navíc 3x intenzivnější než polední sluníčko na rovníku.

 

 

  • Nejzdravější je sedět zpříma.


Hloupost! Lidská páteř na to není vůbec uzpůsobena. Nejpřirozenější úhel mezi horní a dolní polovinou těla je 135 stupňů - tedy vpololeže.

 

 

  • Jíst maso je nezdravé.


Hloupost! Maso je skvělým zdrojem bílkovin a vitaminů řady B. Maso bychom ale neměli jíst denně a nekupovat žádné extrémně levné - často obsahuje škodlivé látky a zbytky hormonů a léků.

 

 

 

 

 

 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]