O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

33. OLYMPIÁDA - PRŮŠVIH ZVANÝ SEINA... PDF Tisk E-mail
Pátek, 28 červen 2024
Paříž 2024: Olympijské hry, program a sporty | Venclíkovi.czK francouzským břehům připlula historická třístěžňová plachetnice Belem se vzácným nákladem. Na palubě totiž vezla olympijskou pochodeň. Plavidlo, které na konci 19. století přiváželo z Karibiku kakaové boby, rum a cukr, připlulo do Marseille, kde na jeho bezpečnost ve městě i v přístavu dohlíželo několik tisícovek policistů. Nad nimi pak na nebi francouzská letka kreslila olympijské kruhy. Loď zvolna připlouvala k pontonu, který připomínal atletickou dráhu.
 
KOUZELNÉ TESTY NA VŠECHNO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 červen 2024
TESTY POTRAVINOVÉ INTOLERANCE | SOUBOR 4 BALENÍNeuvěřitelné. Lidé mnohdy věří těm největším blbostem, vlastně čím větším, tím víc "víry" - ale to všichni známe, že. Dnes vám nabízím téma „Testy na nesnášenlivost potravin“. Mnozí si je nechávají dělat, i když nemají podle odborníků žádný vědecký základ. Za více než deset tisíc korun je nabízí řada komerčních laboratoří. Ale nejen ty – toto vyšetření dělá i jedna z velkých pražských veřejných nemocnic. Hájí se tím, že potravinové testy provádí „na vyžádání někdy až zoufalých pacientů, kteří často nemohou sehnat žádného alergologa“.
 
KŘEČE V NOHÁCH A CO PROTI NIM? PDF Tisk E-mail
Středa, 05 červen 2024
Křeče jsou nekontrolovatelné a bolestivé kontrakce svalů, které dovedou pořádně potrápit. Trvají několik vteřin i minut, nejčastěji přicházejí v noci nebo po sportovním výkonu. Křeče na nohách vyřeší i úplné maličkosti. Díky následujícím radám můžete najít úlevu a předcházet jim. Vyzkoušejte a zjistěte, které vám nejlépe vyhovují. Nezapomínejte na správnou hydrataci, vyváženou stravu a pravidelný pohyb, abyste udrželi své svaly a celé tělo zdravé.
 
KDYŽ NE JE NEPŘEKROČITELNĚ NE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červen 2024
Známý poslanec FERI, ta někdejší politická hvězda, prožije následující tři roky ve vězení s ostrahou. Poškozeným dívkám musí navíc zaplatit odškodné ve výši více než půl milionu korun. Ale stejně se proti pravomocnému rozsudku chce dovolat k Nejvyššímu soudu, protože obvinění ze sexuálního násilí odmítá a zpochybňuje věrohodnost dívek. Odvolací soud v dubnu odmítl, že by byl uložený nepodmíněný trest vězení nepřiměřeně přísný. Naopak zdůraznil, že Ferimu za každé ze dvou dokonaných znásilnění hrozilo až deset let odnětí svobody.
 
SVĚTOVÁ ZPRÁVA O ŠTĚSTÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 červen 2024
SP FINSKO vlajka velká FINLAND | Srovnanicen.czFinsko bylo i v letošním roce organizací OSN vyhlášeno - už posedmé v řadě za sebou - nejšťastnější zemí na světě.  Důvodů, proč Finsko předčilo dalších 142 zemí světa, je mnoho: ke srovnání soutěžících se používá šest proměnných, mezi něž patří výše hrubého domácího produktu na obyvatele, úroveň sociální podpory, očekávaná délka života ve zdraví, svoboda, štědrost a míra korupce.
 
TOHLE ASI NEVÍTE - 3. PDF Tisk E-mail
Pátek, 31 květen 2024
Transplantace hlavy je možná. Na unikátní operaci si troufá italský chirurg  | cdr.czDějou se věci… A opravdu neuvěřitelné. Výzkumníci představili první systém transplantace hlavy na světě. Start-up v oboru neurovědy a biomedicínského inženýrství „BrainBridge“ ohlásil unikátní technologii, je to první revoluční koncept systému pro tuto neuvěřitelnou transplantaci, který využívá špičkovou robotiku a umělou inteligenci k zajištění úspěchů. BrainBridge bude schopen provádět transplantace obličeje a vlasové pokožky za účelem obnovení funkčnosti a estetického vzhledu.
 
TOHLE ASI NEVÍTE - 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 květen 2024

Dnes vám nabídnu jednu pražskou zajímavost - dalo by se říct dokonce neuvěřitelnost. Praha je opředena řadou tajemství, legend, pověstí ... a občas se neuvěřitelné stane skutečností. Spálená ulice v Praze není zrovna místo, kam pravidelně proudí davy turistů. Secesní budova České pojišťovny ve Spálené ulici je sama o sobě skvostem pražské architektury. Ale nejprve fakta:  komplex České pojišťovny ve Spálené ulici číslo 14/76 tvoří dva domy: novobarokně secesní budova z let 1907-1909 a novorenesanční kancelářský objekt (zadní křídlo do Vladislavovy ulice). Hlavní, bohatě zdobený dům nabízí hezkou podívanou již z ulice – na fasádě jsou mozaiky, štukové reliéfy a sochy.

 
MĚ ZVOLTE! MĚ SI VYBERTE! JÁ JSEM NEJLEPŠÍ!!! PDF Tisk E-mail
Pátek, 24 květen 2024
Kouknul jsem v TV na videa, vyhrazená ve vysílacím čase kanidujícím politickým stranám, politickým hnutím a koalicím. Fakt je to TINGLTANGL -  přehlídka absurdit i vážných věcí. Některé "strany" jsou extra vymóděné, některé to využily k pozvánce na demošku, jiné vaří žábu. Několikrát denně  máme šanci vidět, co si cca třicet účastníků vymyslelo, aby přesvědčilo dav, že oni - právě jen a jen oni - jsou ti nejlepší z nejlepčejších.
A proč to místy připomíná soutěž o největší Nablblo?
 
TŘETÍ NEJMENŠÍ STÁT NA SVĚTĚ - LIBERLAND PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 květen 2024
V pátek 3. května tr. ožil zastupitelský úřad Liberlandu ve Washingtonu recepcí Vládní blockchainové asociace (GBA) pořádanou vládou Liberlandu. Recepce nebyla jen společenskou událostí, ale také závěrečnou částí konference GBA "Budoucnost peněz, správy a práva". Byla to ideální příležitost pro účastníky konference, přátele Liberlandu, diplomaty, vládní úředníky a jejich zaměstnance, aby se setkali.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 2294
[CNW:Counter]