O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÍNÁ HUBA - HOLÉ NEŠTĚSTÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 červenec 2023
Když mi Pepa líčil, co se mu právě v Bille, kde do té doby běžně nakupoval, přihodilo, nechtěla jsem věřit svým uším. Přesně podle znění zákoníku (dočtete se níže) se mi stalo, že jsem koupila zboží za cenu, za kterou bylo pod ním uvedenou cedulkou inzerováno. Totéž se stalo i jemu, tam dokonce navíc visel velký plakát, kde zboží bylo zobrazeno, a jeho současná cena uvedena. Bohužel, asi je dnes doba podstatně "jinačejší" - nebo že by se to týkalo jen téhle prodejny a danému personálu? Každopádně - zážitek nepříjemný. A dost možná, že se něco podobného stalo i vám - tak napište... Mj. rakouský řetězec BILLA má název ze zkratky dvou slov: Billiger Laden (česky „levný obchod).
 
JSTE NORMÁLNÍ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červenec 2023
Jsou lidé kolem vás normální? Podíváme se dnes na to, co to vlastně znamená „být normální“ a dostanete vodítka, jak to na sobě poznat. Tak co to tedy znamená být „normální“? Asi se shodneme, že se na tom úplně neshodneme. Někomu připadá normální spát 10 hodin, jinému ne. Někdo tři hodiny žárlivecky vyslýchá svého partnera a přijde si v dokonalé duševní formě. Jiný zase dobře funguje doma i v práci, plus minus všichni ho mají rádi a on si stejně připadá jako bídný červ – jeho sebedůvěra je nenormálně nízká.
 
NO TEDA!!!! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červenec 2023
Už jsou zase tady. Ruští gauneři. Ruští mafiáni. Proč se vrací do Česka? Co chtějí, co tu dělají? Bude to tu vypadat zase jako v devadesátkách? Válka na Ukrajině zásadním způsobem ovlivnila bezpečnost v České republice. To uvedla Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve své zveřejněné zprávě. Podle ní se s válečnými uprchlíky přesouvají na západ i zločinci. Jo a oficiálně je tu Rusů tak kolem 45 tisíc, ovšem opravdu jich tu je nejspíš mnohokrát více.
 
SVĚT SE BOJÍ I BAVÍ, VŠECHNO BUDE JINAK? PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 červen 2023
CO JSEM KDE NAŠLA - TADY MÁTE: V Bělorusku začala stavba prvního tábora, kde se mají ubytovat wagnerovci. Podle serveru verstka.media má stát v Asipovičích v Mohylevské oblasti, asi 200 kilometrů od ukrajinské hranice. Stavba prý začala téměř okamžitě poté, co se objevila informace, že vzbouření žoldáci se na základě dohody zprostředkované běloruským vůdcem Alexandrem Lukašenkem uchýlí do Běloruska.Tábor se bude nacházet na ploše 24 tisíc metrů čtverečních, přičemž se počítá, že tam bude osm tisíc lůžek. Podobných táborů má být údajně v Bělorusku několik.
 
VÍKENDOVÁ DIVOČINA V RUSKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 červen 2023

Skoro dvacet poškozených domů a více než 10 tisíc metrů čtverečných poničených vozovek. Takové byly podle agentury AFP první informace lokálních ruských úřadů o škodách vzniklých při víkendové vzpouře oligarchy Jevgenije Prigožina a jeho žoldnéřů proti ruské armádě. Hlášení o škodách přišla z Voroněžské a Rostovské oblasti, kde v sobotu jednotky Wagnerovy soukromé vojenské společnosti operovaly.
 
POHÁDKA A TANEČEK - PRO DĚTI? PDF Tisk E-mail
Středa, 21 červen 2023

Dnes už není nic tabu, tedy ani pro děti. Malým dětem v rozmezí 3 - 8 let nedávno četl Ivory Divine, muž vystupující jako tzv. drag queen, pohádku o dvou tatíncích tučňácích, kteří si vysedí společné vejce, a vysvětloval, jak je fajn mít dva tatínky. Ano, že existují dvě základní pohlaví, mužské a ženské, se ví tisíce let. Přišel čas, vysvětlit dětem, že dvě maminky a dva tatínkové je další možnost.
 
OTROCTVÍ NEKONEČNÉHO RŮSTU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 červen 2023
Úsporný život s minimálními náklady a bez dluhů je děsivým snem ekonomů. Dnešní liberální ekonomové se nemohou odtrhnout od vize nekonečného růstu materiálních prostředků. Zodpovědní občané, kteří si šetří na období nezaměstnanosti nebo na stáří, nepatří do tohoto světa. Naopak zcela systémově se chovají ti, kteří se zadlužují. Na nekončícím plýtvání je založena celá ekonomika: zisky, zaměstnanost a daně státu.
 
JAKKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - JINAK NEŽ V ČECHÁCH PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 červen 2023
Je to občas tisíckrát nic, co by umořilo i slona. Normálka: jiná země, jinej mrav. A nezáleží na tom, jestli ti, se kterými jednáte, taky hovoří česky, nebo dokonce jsou vzdálení příbuzní. Protože, jak mi bylo řečeno, jsem pro svá vnoučata vlastně cizí člověk. Za jejich celej život mne viděli jen párkrát - sice to bylo pokaždé na dýl, pak na ještě dýl, někdy to bylo po roce, někdy s delší pauzou.  Holt cesta tam a zpátky stojí majlant. A to čím dál větší.
 
JSTE PERFEKCIONISTÉ? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 červen 2023
Ahoj kamarádi a fanoušci kvalitní psychologie, dnes máme téma perfekcionismus, jde o víceméně zločinný sklon psychiky některých lidí. Jeho výhody jsou jasné; snaha o dokonalost a vysoké nároky mohou produkovat díla a výkony, které by jinak nevznikly. Ovšem většina lidí/perfekcionistů, se kterými jsem kdy mluvila, by se radši této své osobnostní výbavy vzdali. Uvedu příklad:
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 2297
[CNW:Counter]