O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOUTEK DĚDY PORADY: MÁ KYTARA JEŠTĚ DNESKA SMYSL? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 září 2023
To už mě napadlo několikrát při večerních sezeních. Už jsem o tom i tady někdy psal, z mýho, tak trochu uraženýho pohledu, a bezva vzpomínek. Jenže můj stařeckej pohled a sklerotycký vzpomínky sotva zajímaj mý děti. Současný puboše už nezajímaj ani zbla. U večerních sezení to teď frčí s bluetooth reprákama a uplně jinak. Nějakej trouba, vyjící vlastnim hlasem písničky s kytarou, se mládeži jeví jako fosílie, snad pro pár minut pro srandu: "Tak něco předveď, když už tady seš, ale jestli neumíš Kabáty, tak hlavně nevotravuj dlouho." Jo, to jsem psal nedávno.
 
11. ZÁŘÍ PŘED DVAADVACETI LÉTY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 září 2023
Ten den začal úplně obyčejně, jako každý jiný. Zrovna jsem psala nějaký článek o životě v New Yorku pro jeden český časopis, a potřebovala k tomu pořídit pár snímků. Tak jsem si připravila foťák, ještě před cestou do ulic si udělala kafe a samozřejmě pustila televizi. Bylo nějak kolem deváté. V prvním okamžiku jsem měla jsem dojem, že dávají nejspíš nějakou ptákovinu – a že zrovna to je z Downtownu? Tak jen tak letmo jsem se na obrazovku koukla, když vtom už jsem slyšela sirény, které zněly nejen z televize, ale i z ulice! To nebyl film, to byla pravda...
 
TA OŠKLIVĚJŠÍ STRANA ŽIVOTA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 září 2023

Na tureckých hranicích jsme několik dnů sledovali transporty skotu, mířící z Evropy do Turecka, a mnohdy i dále. Každý den – jak všichni víte - bylo ostré slunce a teploty dosahovaly 35 stupňů. Velké kontejnery plné zvířat stály na hranicích obvykle mnoho dlouhých hodin, kolikrát i dnů na jednom místě. Viděli jsme tam i březí jalovičky (které jsou prý žhavým zbožím), které jely z jižní Moravy.

 

 
CO S MEŠUGE BABOU? PDF Tisk E-mail
Středa, 30 srpen 2023
Asi mít radu nebudete - snad jen další zážitky a zkušenosti. No - zkusím to... Povím vám, co mne poslední dobou děsně - no, řeknu to slušně - co mne děsně trápí. Mám sousedku. Vedle v bytě. v paneláku. Normálně vypadající dáma, zvící tak sedmdesáti zim. Nebudu psát jar, protože je to herdek-baba. Přistěhovala se k nám do domu cca před půlrokem. A od té doby nám to dává těžce sežrat. Bydlí sama, navštěvuje ji její dcera, která coby jablíčko spadla fakt hodně blízko svého rodného stromu: stejná satorie. Ale teď už konkrétní věci:
 
TOLIK MRTVÝCH A KONEC VÁLKY V NEDOHLEDNU PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 srpen 2023
Američané jsou zatím k úspěchu ofenzivy poněkud skeptičtí. Válka Ruska proti Ukrajině si vyžádala minimálně půl milionu mrtvých a zraněných vojáků, uvedl deník The New York. Počet obětí téměř rok a půl trvajícího konfliktu vyvolaného Moskvou rychle roste. Na ruské straně přišlo o život až 120 tisíc vojáků a dalších 170 až 180 tisíc jich utrpělo zranění. Na straně Ukrajiny je podle odhadů zhruba 70 tisíců zabitých vojáků a 100 až 120 tisíců zraněných.
 
MLÁDÍ NAFURT A SOCIÁLNÍ SÍTĚ PDF Tisk E-mail
Středa, 16 srpen 2023
Život musí člověka trochu umravňovat, protože člověk je nenasyta. Jednou je mladej a chce, aby to tak zůstalo. Jenže - když je vám víc jak čtyřicet, tak vám prostě není dvacet. Je nutný si to přiznat. Slyším kolem sebe čtyřicátnítky říkat takový ty věci jako - cítím se na dvacet, nebo každý je tak starý jak se cítí, nebo: nesnáším, když mi děcka z gymplu vykaj, dyť zas nejsme tak daleko od sebe a podobný blbosti.
 
TOMU BYSTE NEVĚŘILI - ALE JE TO PRAVDA PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 srpen 2023

Advokát občanské právo • Advokátní kancelář C&K

„Neber úplatky, neber úplatky…“ každý druhý z nás ten výrok z populárního filmu téměř automaticky dopoví. Jenže - tohle je fakt něco extra - pětiletý trest a na tvrdo. Takový rozsudek si vyslechla slovenská úřednice u soudu, před kterým stála za přijetí úplatku. Případ je však neobvyklý kvůli bizarní formě uplácení. Nešlo totiž o peníze, žena dostala tašku plnou zeleniny. Nepomohla ani obhajoba, že šlo o vzorky na ochutnání. „Žena byla zaměstnankyní státní správy, kde platí nulová tolerance a hodnota úplatku není rozhodující,“ uvedla televize Joj.
 
MORTONOVA NEURALGIE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 srpen 2023
Články od autora MUDr. Michal VilímovskýTak, moji drazí, zase něco „o věcech bolavých“. Dnes o nožičkách… Mortonova neuralgie (též Mortonův neurom nebo metatarzalgie) je onemocnění, které se projevuje bolestí přednoží (oblast nártu a plosky nohy) při chůzi a v pokročilých stadiích onemocnění i při stoji. Bolest má různý charakter, může být setrvalá a tupá nebo naopak palčivá a bodavá a někdy vystřeluje až do oblasti kotníku. Pacienti si často stěžují také na brnění prstů nohou a mají při chůzi pocit, jako by měli v botě kamínek nebo "shrnutou" ponožku.
 
JEDEN Z VELEZNÁMÝCH - UHODNETE, O KTERÉHO TU BĚŽÍ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 srpen 2023

geny - ilustrační fotoŽádné novorozené miminko není ničím vinné. To až pak, když zapracuje svět kolem. Také všemocné geny. Každý člověk má slabiny i přednosti své osobnosti zčásti vepsané do dvojité šroubovice DNA. Taky je pravda, že mnoho rodičů za své jednání vůči potomkům by zasloužilo potrestat, mnoho naopak velkou chválu – stejně se však z dítěte vylíhne občas tvor, na které svět nikdy nezapomene. Záleží jen na něm, zda pro jeho dobré či zlé činy.  Například nedávno jste na Kudlance mohli číst tu krásnou a něžnou báseň, kterou napsal Adolf, později známý jako HITLER.  Když verše, věnované mamince, psal, byl to ještě někdo jiný...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 2297
[CNW:Counter]