O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZVLÁDÁNÍ STRESU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 listopad 2023
Ahoj kamarádi a fanoušci kvalitní psychologie, dnes to bude o tom, jak nám tělo ukazuje stres, a jak ho snadno uvolnit. Začneme hned: v jaké poloze máte právě teď ramena? hezky volně visí, nebo bez ohledu na gravitaci šplhají podél krku možná až k uším? Je celkem hodně lidí, kteří nedokážou říci, jestli mají ramena nahoře, nebo dole. Pozná se to takhle: zhluboka se nadechněte a s výdechem nechte ramena klesnout. Šlo to? Odebrala se dolů? Pokud ano, tak už víte, kde byla předtím. :-)))
 
RODINNÁ POLITIKA PDF Tisk E-mail
Středa, 22 listopad 2023
Nazrál čas pro pořádek, neboť chlívek v dceřině pokoji překročil horní hranici v kategorii chlívek a přešel do kategorie humus. Dle mých soukromých propočtů se v některých hůře přístupných částech pokoje (pod postelí, v šuplíkách psacího stolu) vyvinuly fungující civilizace. Poté, co jedna z nich (buď ta na zbytcích svačiny nebo ta ze spodního prádla) zahájila lety do vesmíru, rozhodla se manželka zakročit. Moje drahá polovička má vůbec velmi zvláštní přístup k dceřině pokojíčku... Nazval bych to "vládním přístupem k sekundárním nešvarům v ekonomické oblasti."
 
MY SE MŮŽEM SICE SNAŽIT, ALE ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 listopad 2023
Green Deal plánuje dosáhnout klimatickou neutralitu v Evropě do roku 2050, což znamená, že do té doby by mělo být dosaženo vyrovnání mezi emisemi skleníkových plynů a jejich absorpcí nebo odstraněním. Tento plán obsahuje různá opatření, například zvýšení podílu obnovitelných zdrojů energie, energetická účinnost budov, modernizace dopravy, udržitelné zemědělství a ochrana biologické rozmanitosti. Jenže, i když Evropa sníží své emise, globální klimatické změny vyžadují celosvětovou spolupráci. A pokud i ostatní země světa nepřijmou podobné opatření, vejde celé toto snažení vniveč.
 
OSUŠOVAČE RUKOU PDF Tisk E-mail
Středa, 15 listopad 2023
Jsou nezbytnou součástí každé veřejné toalety. Jsou hygienické, převážně bílé a moderní, zvlášť pokud fungují na fotobuňku. Byly instalovány místo odporných vlhkých ručníků, co přenášejí žloutenku, choleru, svrab a neštovice a které každý kradl, aby si mohl odnést infekci i domů. Výhodou osušovače je, že ho ukradnete jen stěží, ovšem lze z něj oloupat nejrůznější suvenýry, jako zrcátka, cedulky, instrukce a knoflíky. Navíc je lze použít jako odkládací zařízení, popelník a nástěnku.
 
JAK SE TÉ ŘEČI ŘÍKÁ? PDF Tisk E-mail
Středa, 08 listopad 2023
Už asi týden přemýšlím a vzpomínám, jak se říká té zajímavé německo-české či česko-německé mluvě, která ještě donedávna byla docela běžná a srozumitelná. Hovořilo se jí převážně v Sudetech. A protože moje babička nejmilovanější, tátova maminka, která mne v podstatě vychovávala, byla česká sudetská Němka, rozuměla jsem této řeči úplně normálně. Současně jsem přesvědčená, že to většinou znáte také. Ono se tak nejspíš hovořilo všude, nejen v pohraničí. Jo, a vím, že to fakt má svůj přesný název - jen si vzpomenout...
 
NA JINÝ PYTEL JINÁ ZÁPLATA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 listopad 2023

Nechci se nijak zastávat našich dvou pánů, nyní souzených pro nemravnosti, ale vzpomněla jsem si při té příležitosti na něco podobného, dá se říci o hodně horšího, co však díky politickým kamarádíčkům lehce vyšumělo do ztracena… Jednalo se tehdy o slovutného pana Hámida bin Abdal Sáního, člena vládnoucí rodiny Státu Katar, kterému bylo prokázáno pohlavní zneužívání, ohrožování výchovy mládeže a kuplířství, jehož se dopustil opakovaným souložením s nezletilými. Podle obžaloby prokazatelně zneužil celkem šestnáct dívek, přičemž čtyřem z nich v té době ani nebylo 15 let.

 
KDYŽ PENÍZE PADAJÍ Z NEBE PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 říjen 2023
Kamil Bartošek, už hodně dlouho známý jako KAZMA, je neuvěřitelně šikovný chlápek. Dokázal si za krátký život vydělat opravdu víc než solidní sumu peněz a jeho nápady jsou úžasné. Ne že bych ho nějak sledovala, jeho film jsem také neviděla a ani nevím, o čem vlastně je. Ale - ve filmu byly obsaženy indicie k vyluštění hádanky, respektive kód, na otevření schránky, ve které byl milión dolarů.. Jenže to nikdo neuhodl.
 
JSME JEDNĚMI Z PĚTI GENERACÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 říjen 2023
V marketingu, demografii, sociálních vědách i v populární kultuře se můžeme setkat s pojmy jako mileniál či boomer. Víte, co to vlastně znamená? Do jedné z nich určitě patříte, aniž byste třeba věděli, jak se zrovna ta vaše jmenuje. Nabízím vám stručný souhrn a přehled různých generací, dané definice samozřejmě neplatí pro všechny.
 
STÁLÉ A SOUČASNÉ TÉMA - PENICILIN PDF Tisk E-mail
Středa, 04 říjen 2023
Tohle jste už určitě mnohokrát četli a slyšeli, že nedostatek penicilinu nahrává odolným bakteriím. A přitom vznikají nové druhy angín a spály. Po letech relativního „klidu“ během pandemie se tyhle streptokokové infekce letos vrátily s nevídanou intenzitou. Jedním z důvodů současné zvýšené nemocnosti je i snížení naší imunity vlivem pandemie covid-19. Některé nemocnice v těchto dnech hlásí až šestinásobný nárůst.
 
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 2297
[CNW:Counter]