O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOMÁCÍ ÚKOL - TÉMA HOLOCAUST PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 leden 2024

Je jedna škola, základka, v té škole devátá třída. A tamější paní učitelka dětem zadala téma (viz níže) na domácí práci z předmětu fyzika. Zadání dostaly školním e-mailem. Informace si mají najít na netu v hodině fyziky a na noteboocích vypracovat prezentaci - tj. odpovědi na položené otázky - a že ji budou tento pátek prezentovat před třídou, pochopitelně na známky. O tomhle jsem se dočetl na netu. Většina lidí si myslí, že se kantorka zbláznila. Že se podobná témata mají realizovat citlivě a rozumně. Že tohle je totální ztráta soudnosti. Snaha o jakési prolínání předmětů (probírají to současně i v češtině) nesmí přece končit tím, že budeme počítat průtok plynu v plynových komorách nebo nosnost palet na mrtvoly. případně řešit smrtelné hodnoty proudu a napětí.  

 
DRAHOTA PŘED STO LÉTY PDF Tisk E-mail
Středa, 17 leden 2024
Svět se točí a všechno se vlastně opakuje, všechno tu už jednou bylo. Jen si tak říkám, jak pestrý život byl pana Eduarda Schmidta, muže s hlubokým hlasem, velkým srdcem - a hlavně velkým nadáním. Postupně se stal recitátorem, hercem, zpěvákem, písničkářem, autorem a překladatelem kupletů a šansonů i autorem drobných próz a jednoaktovek. (Víc o něm bude zítra.) Pozor, nepřebíhejte na jiný článek - tohoto pána (si troufám tvrdit) opravdu všichni dobře znáte - jen mu musím přiznat jeho pseudonym...
 
KDO PRDÍ, ZDRAVÍ SI TVRDÍ - TVRDÍ DOKTOŘI PDF Tisk E-mail
Středa, 10 leden 2024
Jóga a prdění - Spojuje nás jógaPři základních každodenních činnostech, jako je mluvení, jídlo a pití, polykáme vzduch. Část tohoto vzduchu se uvolňuje říháním a/nebo prděním. Mezi věci, které mohou způsobit nadměrné polykání vzduchu, patří příliš rychlé a vydatné jídlo, mluvení při jídle, používání brčka k pití a dokonce i žvýkání žvýkačky. Přesto Tvorba plynů v těle je zcela přirozený proces doprovázející funkční zažívání. Větry jsou zkrátka nedílnou součástí tělesných procesů a nemá naprosto cenu před tím zavírat oči či cokoli jiného.
 
JE TO NÁDHERNÝ, MÍT CHLUPATÝHO "ČLOVĚKA" PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 prosinec 2023
Pokud je člověk pracující, mus téměř každý den  vstát, nějak snesitelně se upravit, obléknout i obout se. A to všechno v rozmezí ranní až polední hodiny. Ale - musí. Takto upraven odchází mezi lidi, aby si vydělával peníze. Peníze na nějaké poživatiny, na světlo, provoz něčeho, na čem se dá vařit, na vodu potřebnou na WC i na mytí, případně praní... Však to znáte, nebudu to tu vyjmenovávat, to by bylo setsakra dlouhé čtení. Jenže, jednoho dne se už do práce nejde, naopak přijde období důchodu. No, dřív to bývalo dřív, o co později, je to později.
 
JE ŠTĚDRÝ DEN, JSOU VÁNOCE PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 prosinec 2023
Sedím před monitorem a vůbec nevím, co bych měla napsat. Jsme všichni zasaženi jedovatým závanem nečekaného zla - ale současně se, narozdíl od mnoha lidí v celém světě, máme dobře. Zatím. V době, kdy nám ze zádveří hrozí podstatně větší děs a trauma, se stále ještě můžeme v poklidu zavřít doma. Mezi svými, nebo i jen každý sám, podle toho, jak kdo právě žije. Mj. mám obstarožního kamaráda, který žije (relativně) sám už dlouhá léta. Je to jeho životní filozofie: nejspokojenější je, když přijde domů, a má pokoj od "všech lidí dobré vůle". Inu, každý jsme jiný.
 
ZLÝ SEN? NE - ZLÁ SKUTEČNOST ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 prosinec 2023
Od čtvrtečního odpoledne jsme sledovali neuvěřitelnou detektivku. Nebo to bylo sci-fi? Doteď nejsem schopna uvěřit, že to nebyla nějaká zvláštní černá reality show, ale zcela střízlivá skutečnost. Že jsme se zničeho nic stali nechtěnými účastníky cílevědomého a nesmírně krutého činu jednoho jediného člověka. Čtyřiadvacetiletému chytrému studentovi, jehož mysl byla (zatím z neznámého důvodu) napjata k absolutnímu maximu - povolily všechny myslitelné zábrany, a začal se "zlému světu mstít". Jeden proti světu ... A najednou si všichni uvědomujeme přítomnost smrti.
 
HÁDANKY - ZAJÍMAVÍ LIDÉ - 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 prosinec 2023

Minule jste hádali dámu, která už dávno nežije - tak dnes máte možnost uhodnout jméno ženy, která je ještě mladá... Většinou dokážu odhadnout na první dobrou, s kým mám tu čest. Samozřejmě, že se i spletu. Někdy jenom svůj odhad mírně koriguji a někdy jsem úplně vedle. Většinou se spletu u lidí, kteří jsou mi vzhledově nesympatičtí, ale když s nimi pak hodím řeč, zjistím, že jsem byla vedle, jak ta jedle. Tohle, o čem vám dnes napíšu, byl právě případ, kdy jsem situaci, respektive člověka, za kterým jsem jednoho dne šla, vůbec neodhadla.



 
KDO JSME MY, VÁLEČNÁ A POVÁLEČNÁ GENERACE PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 prosinec 2023
Pohlednice BABIČKA, DĚDA A VNUK - FOTO ŠECHTL A VOSEČEK, TÁBOR (ST3087 |  AukroJe bezdůvodné psát o generacích "před námi" - takže smysl má se zaměřit na ty žijící. A jen pro informaci: pojem generace označuje velkou skupinu lidí, kteří se socializují v přibližně stejné době od narození až po svou smrt. Mají proto podobné smýšlení, hodnoty i styl života. Trvání jedné generace odpovídá průměrné době mezi narozením člověka a narozením jeho potomka. U lidí tato doba činí cca 20 – 30 let. V současné době se potkávají dokonce čtyři generace. Což je možné právě v současné době, kdy se lidé dožívají podstatě vyššího věku než dříve.
 
JAK JE TO U VÁS? PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 prosinec 2023
Přišel ke mně na kus řeči kamarád. Sedli jsme si, dali pivko a povídali o životě. Po chvíli jsem uslyšel zazpívat pračku, takže jsem rozhovor přerušil a řekl: "Vydrž, jdu vyndat prádlo a dát nádobí do myčky, hned jsem zpátky." Podíval se na mě, jako bych mu řekl, že postavím vesmírnou loď. Pak mi trochu zaraženě řekl: „To je fajn, že pomáháš, jsi bezva. To já dělám málokdy, protože když to udělám, ani mi nepoděkuje. Minulý týden jsem sám od sebe umyl podlahu a ona mi ani neřekla slovo.“
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 2297
[CNW:Counter]