O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGIE - NAŠE NÁMOŘNÍ LOĎ PDF Tisk E-mail
Středa, 21 únor 2024
Vlajka ČNP a.s.Naše první československá námořní loď byla vyrobena v Japonsku. Tehdy ji v Kóbe zakoupil pro Banku československých Legií Josef Holub, korvetní námořní kapitán, za částku 45 219 763 francouzských franků (tehdy cca 40 milionů Kčs). Původně se jmenovala TAIKA MARU a měla za sebou pouze jednu plavbu pod Japonci.  První plavbu pod československou vlajkou vykonala z Vladivostoku, odkud dopravila domů kolem tisícovky legionářů do Evropy.
 
SUCHO NESVĚDČÍ NÁM ANI KYTKÁM PDF Tisk E-mail
Středa, 21 únor 2024
Suchý vzduch v bytě je dost velký průšvih pro nás – mj. podporuje respirační nemoci, suché a bolavé oči, zhoršují se kožní nepříjemnosti… a pochopitelně, že stejně jsou na tom i rostliny, které máme v bytě. Ačkoliv se o ně příkladně staráme, suchý vzduch je může zcela zničit, i když je dost zaléváte. Ale když se rozhodnete s tím něco udělat, třebas sušit v místnosti prádlo, není to také to pravé…Přeci jen dýchat prášky na praní...
 
KRÁSNÉ ŘEČI O HUBNUTÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 únor 2024
Recept : Vepřo, knedlo, zelo - česká klasika | ReceptyOnLine.cz - kuchařka,  recepty a inspiraceMnoho lidí teď zase řeší redukční diety, což má své opodstatnění. Kolem 56 % lidí v České republice trpí nadváhou a z toho je 17 % obézních. O těch super hyper buřtech ani nemluvě. A navíc je téměř jisté, že toto číslo vzroste a týče se to i dětí, protože dětská obezita raketově vzrůstá. Mnoho celebrit a influencerů nyní napříč všemi sociálními sítěmi radí (i když tomu absolutně nerozumí), ale při honbě za penězi jsou schopni doporučit lidem cokoliv - od kouzelných pilulek, nápojů, detoxů a dalších ptákovin. Využívají efektu hladovění na hmotnostní pokles, který však nevede k podstatným ztrátám tělesného tuku – tedy k udržitelnému snížení váhy. Nejíte, zhubnete, najíte se, naberete ještě „něco navíc“.
 
ZPRÁVY: CO – KDE – JAK DLOUHO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 únor 2024
Je zcela neuvěřitelné, kolik politiků a občanů ve světě se domnívá, že problém, který má vždy nějaké historické kořeny, nějakým způsobem se vyvíjel a má svoji váhu na geopolitických vahách, lze vyřešit zbraněmi. Případ nejčerstvější: to se opravdu Biden a jeho poradci domnívají, že bombardování teroristických cílů v Iráku a Sýrii něco vyřeší? Že je od druhého dne budou mít okolní Arabové rádi, budou jim tleskat, pozůstalí desetitisíců zabitých iráckých civilistů jim padnou kolem krku a nastane kýžený pax americana? Opravdu?
 
KAM KRÁČÍŠ, EVROPO? - 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 únor 2024
A jsem tu s druhým pokračováním zamyšlení Vlastimila Podrackého o Evropských ideálech… Jistě bude pro vás zajímavé i pár fakt o tomto spisovateli a novináři: je synem československého legionáře, který byl komunisty odsouzen v r. 1949 na 23 let vězení a až v roce 1960 omilostněn. Ing. Podracký je členem Konzervativní strany a Klubu angažovaných nestraníků.
 
KAM KRÁČÍŠ, EVROPO? - 1. PDF Tisk E-mail
Středa, 07 únor 2024
Evropa je už ve své podstatě unikátní světadíl. Je složena z mnoha národů, z nichž jen některé se exkluzivně cítí Evropany, většina směřuje svojí kulturou a vazbami jinam. Dnes už se sice Angličané vymanili z EU, ale jejich příbuzní a s nimi spojení (severské národy, Nizozemci) stále inklinují k Anglii a USA více, než k centru EU. Iberský poloostrov má blíže k Latinské Americe, Balkán k Turecku a Rusku.
 
NEZNÁMÝ ÚŽASNÝ PEDIATR PDF Tisk E-mail
Středa, 07 únor 2024
Morosuppe aus Karotten | Rezept in 2023 | Rezepte, Lebensmittelplan, Moro  suppePřátelé, přenesme se o cca sto dvacet let zpátky. Začátkem dvacátého století byla průměrná délka lidského života podstatně kratší než je dnes. Cca o 30 let.. Bylo to i z důvodů vysoké kojenecké úmrtnosti. Hodně miminek tehdy umíralo na obyčejný průjem. Ona čistota a desinfekce a podobné věci, to byly tehdy nejspíše zbytečné výmysly. Jenže pak se o to začal zajímat jistý lékař, Ernst Moro, který do praxe zavedl věci, do té doby neexistující.
 
KOLIK DRUHŮ ZNÁSILNĚNÍ ZNÁŠ, TOLIKRÁT JSI ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 únor 2024
Poslední dobou se na nás hrnou nejen nejrůznější formy politických dobře míněných balíčků, ale i nejrůznější provedení znásilnění. Myslím, že by jejich seznam mohl dostavovat docela dost řádek... Znásilnění obyčejné - někde večer v parku, pusa sem, pusa tam, ruka šmátralka, ruka útočná ve spojení s pusou na pusu přilepenou... No, a pak jen oprášit, oblečení srovnat a domluvit si rande na příště... Znásilnění alkoholické - pokud se vůbec povede a paměť ráno fungovati bude... Znásilnění pragmatické - ty dáš, já dám... Ale nojo, nebudu si z toho dělat velkou legraci, i když mi to, co probíhá nyní médii, na mne působí všelijak.
 
TATÍNEK JAK SE PATŘÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 31 leden 2024
Robert De Niro, tento dnes 80letý herec, je stále "těžkej frajer". A to nemluvím o jeho pracovním hereckém nasazení, které je víc než úžasné. Překvapivá zpráva o dalším přírůstku do jeho početné rodiny byla odhalena před necelým rokem, když byl jedním reportérem dotázán, jaké to je být otcem šesti dětí. Herec s úsměvem reportéra opravil s tím, že jich má ve skutečnosti sedm … A oficiálně oznámil po boku své současné partnerky Tiffany Chen narození své další dcery.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 39 z 2294
[CNW:Counter]