O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 květen 2007

 Někdy se až divím, jak hrozní navzájem lidi mohou být. A především vždy pod nějakou „posvátnou“ hlavičkou  „myslíme to dobře“. Jen si vezměte současné bulvární tažení na Veroniku Žilkovou. Malý Melichar je tč. po operaci a nezbývá, než jen čekat. Ovšem – veškerá média jsou toho plná. Ale uznávám, že nemá cenu se rozčilovat, či „celebrity“ litovat.

 
SEBEKRITICKY SE PŘIZNÁVÁM... PDF Tisk E-mail
Středa, 16 květen 2007

 Dobré rady, to je moje. Jsem úplná studnice nápadů, respektive mám obrovský šanon, nabitý nejrůznějšími domácími vylepšeníčky, nápady pro kutily, báječnými recepty... Pěkně roztříděné a ve stejné nedotknutelnosti, jako v den, kdy jsem tam ten který výstřižek vložila :-))) Ale ne, tak zlé to není, přeci jen jsem něco zkusila. Například:

 
DOBRÁ RADA NADE VŠE PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 květen 2007

 Jdete-li někam do centra, kde bude hodně lidí, nebo do nějakého velkého obchodu, nenoste s sebou náprsní tašku nebo peněženku. Mějte dost peněz pro okamžitou potřebu ve své obrácené nebo zipem uzavřené kapse a zbytek ukrytý na těle. Nestane se vám pak, že budete hořekovat na policejní stanici, že jste byli okradeni...

 
ZAPNOUT, ROZEPNOUT PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 květen 2007

 Zip, zdrhovadlo, drc... Asi bychom si už život bez něj neuměli představit.... Dva řetězce zubů upevněných na pruzích pevné látky, mezi nimi jezdec. Zuby řetězců procházejí vstupním otvorem jezdce, kloužou kolem rozepínacího klínu a zužujícícím se tělesem jezdce jsou do sebe zatlačovány. V tělese jezdce zapadne vždy jeden zub s výstupkem do druhého zubu s odpovídající drážkou nebo dutinou.  

 
CO JE VĚDA? ZNÁTE NOBELOVA BRATRA? PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 květen 2007

 Zajímavé je, že vědci technického zaměření nepovažují za opravdovou vědu obory humanitního zaměření. Tedy – uznávají je, ale za tu pravou a jedině dokonalou, uznávají matematiku, fyziku, chemii… prostě vše, kde se dá všechno čistě a jasně odvodit, dokázat.

 
NOC NÁDHERNÝCH ČARODĚJNIC BELTLINE - V. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 duben 2007

 Ochranou proti zlému působení čarodějnic bývala snítka střemchy, jak se někde lidově říkalo šeříku. Věřilo se totiž, že šeřík odhání zlo. Květy šeříku je možné vyzdobit dům, ve kterém straší a tak ho zbavit negativních sil. Původně byl šeřík před stavení a na zahrady vysazován právě proto, aby ochránil majetek před zlými silami čarodějnic.

 
NOC NÁDHERNÝCH ČARODĚJNIC BELTLINE - IV. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 duben 2007

 Během filipojakubské noci se měly čarodějnice a čarodějové slétat na kopcích,  sněmovat o tom, jak budou v nadcházejícím období škodit lidem a dobytku a provozovat spolu se silami temnot nečisté, dokonce sexuální orgie. Nesměl chybět ani kotel plný žab a hadů, stejně jako nádoby s jedy.

 
NOC NÁDHERNÝCH ČARODĚJNIC - BELTLINE - III. PDF Tisk E-mail
Středa, 25 duben 2007

 V noci je zapalována dvojice ohňů a předěl mezi nimi symbolizuje hranici mezi temnou a jasnou částí roku. Mladí lidé ohně mohou přeskakovat, ostatní se spolu se zvířaty očistí tak, že budou mezi ohni procházet. Dobytek provádějí mezi ohni za současného zaříkávání druidové. Tento zvyk se mezi irskými rolníky mnohde dodržuje dodnes. Symbolika hranice mezi dvěma částmi roku se v Irsku, kde se keltské tradice zachovaly nejvíce, zrcadlí v tradičním opravování plotů...

 
KDYŽ NALETĚT - TAK POŘÁDNĚ, ŽE? PDF Tisk E-mail
Středa, 25 duben 2007
 P O Z O R - Jakmile se ocitnete v situacii, kdy jste přinuceni násilníkem a musíte pod nátlakem vybrat peníze z Bankovního automatu , zadejte Svůj PIN opačně: to je od konce - např. máte-li 1234 , tak zadáte 4321 automat vám peníze sice vydá, ale též současně přivolá policii , která vám přijede na pomoc, tato zpráva byla před nedávnem vysílána v TV, protože málo lidi využívalo tuto možnost, neboť o tom nevěděli. Přepošlete všem.
 
<< Začátek < Předchozí 171 172 173 174 175 176 177 Následující > Konec >>

Výsledky 2276 - 2288 z 2297
[CNW:Counter]