O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOZENKY... PDF Tisk E-mail
Středa, 25 červenec 2007

Dostalo se mi poučení od jedné dámy, proč se té (povětšinou někdy dokonce i velmi krásné) dámské ozdobě říká běžně a lidově kozy. Neodpovídá to přeci tvarově, počtem, podobou a ani vůbec jinak. Mimo jiné - jestlipak to někdo z vás ví? Nebo jste se nad tím vůbec zamysleli?

 
LEGRACE NA PLACE PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červenec 2007

To se nám toho v poslední době seběhlo....  Kauza sester Maurerových a zvláštního živočisného útvaru zvaného Bára Škrdlová, nenápadně odešla z mediálního výsluní. Ovšem to, co se přihodilo dnes, je záležitost nesmírně nebezpečná a věřím, že může mít na jedince slabší konstituce či psychicky labilní nepříznivé účinky. Jen se, přátelé, podívejte, co se stalo dnes: Ale jak říkám - pozooor, opatrně...

 
SIRUPY - A DOBRÉ RADY PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červenec 2007

 Uznávám, že jen málo z těch všudemožně vyčtených rad se drápkem zachytne v mé paměti, přesto je ráda čtu. Občas mi některá z nich přímo "padla do rány", když jsem ji zrovna potřebovala. Tentokrát vám nabízím i tři receptíky na domácí léčivé sirupy. Jestlipak víte, na co jsou dobré? (prosím je slušné odpovědi :-)))

 
KDYŽ CHYBÍ SLADKÁ POMSTA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 červenec 2007

Kudlanko, asi mi budeš říkat, že si naříkám zbytečně, že hledám mouchy tam, kde bych neměla. Ale – já to tak prostě cítím… Vypíšu vám všem  kus ze svého života: víc než deset let jsem byla vdaná, dvě malé děti, plno práce v domácnosti a ještě další mezitím. Protože jsem si našla „práci na doma“.

 
KŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮPTE SI GOLF.... PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 červenec 2007

Po Ústí chodí dealeři jedné developerské firmy, která začala stavět na starých důlních výsypkách kousek za Ústím, ve Všebořicích, docela exklusivní golfové hřiště. Stojí to celé asi velice slušný balík (někde jsem cosi zaslechl o 100Megakorunách a více), tak oslovují kde koho a prodávají akcie i po kouskách ( půlku,čtvrtku, osminku).

 
KACHNIČKY NEJSOU ŽÁDNÁ "KACHNA"! PDF Tisk E-mail
Středa, 04 červenec 2007

 Bylo nebylo, do amerického Seattlu byl vypraven náklad. V jednom z kontejnerů byly také dětské gumové hračky, takové ty potvůrky, co si s nimi děti hrají ve vaně. Gumové kachničky, žabky, bobříci a želvičky. Snad to bylo kolem roku 1995, kdy během bouře se kontejner rozbil,  z lodi spadl do moře a hračky začaly svou nekonečnou pouť.

 
HYALURGIE - SKLENĚNÁ BUDOUCNOST PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 červenec 2007

Sklo bude jednou materiálem, kterému může stěží cokoli jiného konkurovat. Známe sklo, které odolává vysokým teplotám, mrazu, korozi, radioaktivnímu záření, sklo tvrdší než ocel a přitom lehčí než hliník. přitom ho lidé vynalezli již někdy před pěti tisíci léty. Slavná je tradice našich sklářů, kteří v uplynulých staletích prosluli zejména křišťálovým sklem.

 
PENÍZE A TI DRUZÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 červenec 2007

Když tu spolu s Ditou prožíváme její současné trampoty, vzpomněla jsem si na příběh jedné mé známé, dá se říci i po několik let mé kamarádky. Bydlela poblíž a tak jsme se vídaly téměř každý den. Na rozdíl ode mne měla dceru asi o deset let starší, takže jsem měla „tu čest" s ní prožívat dceřinu poněkud divočejší pubertu.  Ale o tom snad příště. Dnes vám povím mou poněkud smutnou vzpomínku...

 
LEGRACE NA PLACE PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 červenec 2007

 Asi jste to už zaregistrovali - DRUHÁ MÍZA NAŠICH POLITIKŮ (a nejen jich) přímo kypí, bublá. Tolik už  jich vyměnilo "mladou za starou"... Když mi přišel email s odkazem na stránku, na které jedním vrzem šťastná babička Zuzana Paroubková oznamuje světu narození vnučky a šťastný dědeček Paroubek oficiálně světu hlásá „změnu v obsazení svého lože", nevěřila jsem svým očím...

 
<< Začátek < Předchozí 171 172 173 174 175 176 177 Následující > Konec >>

Výsledky 2250 - 2262 z 2294
[CNW:Counter]