O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČESKÉ POVINNOSTI ČECHŮ V AMERICE PDF Tisk E-mail
Středa, 05 září 2007

Vzpomnel jsem si na jednu zalezitost, dnes uz „mimo misu", ale tehdy ještě aktualni, ktera se naší rodiny uzce dotykala. Ac v USA od roku 1985, jsme stále obcany Ceske republiky. A když bylo memu synovi osmnact, napsal jsem na nasi ambasadu ve Washingtonu dotaz, jak je to v jeho pripade s vojenskou sluzbou (tehdy byla ještě povinna).

 
TRANSPLANTACE SRDCE PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 září 2007

Poprvé jsme se setkali v letadle.  Věhlasný chirurg z Kapského města, profesor Christiaan Neethling Barnard, a já... Byl jen asi dva metry ode mě. Bohužel, pouze na obrazovce televizoru v Boeingu 747. Když jsem letěl na jih Afriky, dávali portrét tohoto nejznámějšího chirurga světa.

 
O VONĚNÍ A VŮNÍCH PDF Tisk E-mail
Pátek, 31 srpen 2007

Tak se holím a koukám, že mi nějak nenormálně rychle ubejvá obsah mého jediného pánského parfému, co mám u nás doma. Debatím o tomto fenoménu s Kateřinou a vona se přiznala, že se s tím občas navoní  když jde ven a ostatní holky se jí vždycky ptaj, co to je. To je dědovo!

 
POLLYANNIN PRINCIP PDF Tisk E-mail
Pátek, 31 srpen 2007

SLOVA, SLOVA... Připadalo vám někdy, že kvantitativní lingvistika je podobná buržoazní pavěda jako třeba... filozofie? Není a není. Pro informaci: kvantitativní lingvistika zjišťuje, jak často se používají ta která slova, tedy frekvenci jejich užití. To zní suše, že. Tak tedy uvedu příklad:  

 
PARDUBIČTÍ POTKANI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 srpen 2007

Zhruba před měsícem byla v televizi poměrně otřesná reportáž z centra Pardubic, kde se v ulici Mezi Mosty přemnožili potkani. Ve včerejších zprávách se o tom znovu mluvilo - prý město s hlodavci nic neudělalo a situace je pořád stejná. Potkani jsou úplně všude, beze strachu před lidmi se probíhají na chodnících, naopak se jich bojí lidé.

 
HAMTY HAMTY PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 srpen 2007

Tak jako jsou tací, co jezdí do ciziny kvůli tomu, aby mohli na*írat příbuzné nebo se vytahovat na večírcích, tak jsou i hromadílkové. A zařizoválkové. Ti si nepořídí dům se zahradou od architekta proto, že by to hlavně sami chtěli, a že by se jim to právě takto líbilo.

 
JAK SAMA NA SEBE? PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 srpen 2007

Hrozně ráda se setkávám s lidmi. Ať už s přáteli nebo jen známými, případně i s někým, koho neznám, ale chtěla bych ho poznat. Nevím, čím to je, protože jsem v podstatě plachá, stydlivá, nikde nejsem středem pozornosti. Mnohokrát mám i pocit, že lidi jsou nesnesitelní. Všichni, sakumprásk!

 
KUDLINEC, BABINEC... PDF Tisk E-mail
Pátek, 17 srpen 2007

 Minulý týden se znovu sešlo pár  příslušnic zvláštního rodu "kudlankovitých" (kliknout, prosím) - bylo to - jak jinak - moc fajn. Asi všem došlo, proč jsem tak "nenápadně" vyzvala přispěvatelky k předhození svých receptů z lístkového těsta: ano, v předevečer sešlosti jsem nakoupila a další den,

 
"OHO" NEBO "SCHL"? - II. PDF Tisk E-mail
Pátek, 17 srpen 2007

Ahoj Danielo, a ostatní Kudlanky, před pár dny jsem při pročítání jednoho diskusního fóra narazila na jednu zajímavou věc, říkala jsem si, že to vyzkouším, a protože jsem si vzpomněla na jeden zdejší článek řešící "oho" nebo "schl", že se s tipem i podělím :-))). Docela nově se v různých kosmetických salónech objevila "nová" metoda epilace, cukrovou pastou.

 
<< Začátek < Předchozí 171 172 173 174 175 176 177 Následující > Konec >>

Výsledky 2237 - 2249 z 2294
[CNW:Counter]