O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOPISY - "CO ZAVINILA PEKÁRNA" PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 říjen 2007

Posledních pár dní jsem trochu víc "mimoň" než běžně, ale mé kudlanstvo to bere zatím s humorem a s rezervou, díkybohu. Manžel zase zvedl krovky a odletěl směr "jeho vesnice", jak říká svému bytečku za velkou louží, naopak zpoza téměř druhé strany Spokojených států mi občas přiletí drobné e-maily z rodiny mé dcery.

 
HOAXI, HOAXI, DO ROKA A DO DNE... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 říjen 2007

Tak jsem zas dostala jeden z mnoha „DOPISŮ ŠTĚSTÍ". Starý, známý, stále stejný, spolu s velkou haldou nasbíraných e-mailových adres. Až mi bylo z toho smutno, že tolik lidí - kdyby to bylo opravdu možné - by rádo poslalo kousek štěstí někomu „svému milému", případně jen si za těch dvacet kopií aspoň žvaneček štěstí pro sebe tímhle vyměnilo.

 
DOPISY - POHLED Z DRUHÉ STRANY - II. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 říjen 2007

V tom je právě ten problém... Ano, my tu vždy řešíme problém jen z té jedné strany, nemáme možnost zjistit, jak to opravdu bylo, jestli  ten kretén, co chudince naflákal, sebral všechno, vyhodil ji z bytu, a vůbec - je taaaak moc zlej, a nebo jestli to nebylo trochu jinak, jestli - no však víte, jak to může být z pohledu druhého.

 
PODNEBÍ, POČASÍ A MY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 říjen 2007

Ano, podnebí a počasí mají vliv na naše zdraví. Někteří lidé jsou na tyto vlivy dokonce podstatně citlivější než jiní. Schopnost organismu reagovat na stav a změny atmosférického prostředí se nazývá meteorosenzibilita. Vedle jedinců zcela necitlivých na tyto změny, se u části populace projevuje vliv počasí na jejich organismus:

 
DOPISY - POHLED Z DRUHÉ STRANY PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 září 2007

Poslala jsem pár kamarádům (těm, co nemají strach z kudlanek), dotaz. Že se jich chci zeptat na názor "z druhé strany", ze "strany silnějšího pohlaví", které je na Kudlance občas obžalováváno z trapičství. I když občas je to i obráceně, ale to opravdu jen občas.

 
DOPISY - "TO JÍDLO, TO NÁM DÁVÁ..." PDF Tisk E-mail
Středa, 26 září 2007

Každý, kdo držel alespoň jednou nízkokalorickou redukční dietu ví, že se v prvním období obvykle dostaví určité výsledky, ale nikdy se nepodaří je stabilizovat. A co je horší, v četných případech nakonec zjistíme, že jsme celkově přibrali. Vysvětlení je prosté: Lidský organismus je totiž obdařen pudem sebezáchovy, který začíná působit pokaždé, kdy dojde k ohrožení restriktivního typu.

 
ANABÁZE Z KOCOURKOVA PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 září 2007

Přečetla jsem si na Kudlance článek „Nezáviděníhodný soused" a chtěla bych na něj zareagovat z pozice člověka, který se setkal s podobným problémem, aniž by se mu podařilo jej zdárně vyřešit. Bydlíme v malém městě (cca 10 tisíc obyvatel), víceméně na jeho konci v „klidné" oblasti.

 
ZUBY KRÁSNÉ A ZDRAVÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 12 září 2007

Určitě se vám někdy stalo, že jste při čištění zubů neviděli v umyvadle jenom čistou pastu ale i trochu krve; a jistě dobře víte, že krvácení, ani malé, nepatří k normálnímu čištění. Občas jsem si říkala a uklidňovala se, že je to nejspíš od určitého věku normální, dásně jsou prostě křehčí ... Omyl.

 
DOPISY - "O ANIČCE" PDF Tisk E-mail
Středa, 12 září 2007

Výňatky z milých dopisů dávám jednou za týden, ale ten, co vám tu nyní nabízím k přečtení, je tak milý, že nevydržím čekat - a taky by to byla škoda. Na tohle téma už tu vlastně jeden byl, a bohužel jeho pisatel se do "studia nového objektu" ponořil natolik, že na nic jiného mu čas nezbývá. Že, Kixxi? Pevně doufám, že níže uvedený pisatel na nás nezanevře Kiss.

 
<< Začátek < Předchozí 171 172 173 174 175 176 177 Následující > Konec >>

Výsledky 2224 - 2236 z 2294
[CNW:Counter]