O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ABBY A BRITTANY, "DVĚ FRAJERKY" PDF Tisk E-mail
Pátek, 26 duben 2024

V rámci „zajímavostí“ vám dnes nabízím pohled do života dvou sester - Abigail Loraine Hensel a Brittany Lee Hensel. Dívky jsou siamská dvojčata, která se narodila 7. března 1990; nyní jim je už 34 let.   Mají jediné tělo s oddělenými hlavami a krky, a jejich hrudník je o něco širší, než je průměr. Přestože lékaři po jejich narození rodičům oddělení dívek nabízeli, rodiče se rozhodli nechat dívky spolu, jelikož by vzhledem k typu srůstu v každém případě přinejmenším jedna dívka zemřela, navíc byla pravděpodobnost přežití velmi nízká.

 
S DĚTMI JE TO TĚŽKÉ A NÁVODY NEFUNGUJÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 duben 2024
Mezi školními dětmi se rozmáhá nevítaný trend. Místo výuky plní nebezpečné výzvy, k nimž je vybízí kamarádi na TikToku. Například o přestávce vyvolají umělou rvačku, kterou ostatní natáčejí, a po zvonění namísto do třídy jdou hromadně na toalety, kde si natočená videa sdílejí a komentují. Cokoliv provádějí, se natáčí - například zničení přepážek mezi kabinkami záchodků, obrovsky počmárané zdi, rozbitá okna, či nesmírně nebezpečné vyklánění se z oken – kdo víc, kdo dál. Provokují se navzájem, kdo vyvede větší lumpárnu.
 
ČÁPI I VRÁNY NA NÁS KAŠLOU ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 duben 2024

Česko má problém: rodí se ještě méně dětí, než se čekalo. Porodnost u nás prudce klesá. Pokles je tak silný, že s vysokou mírou pravděpodobnosti padne negativní rekord z roku 1999, kdy přišlo na svět  v celé zemi jen 89,5 tisíce dětí. Dlouhodobé předpovědi sice s tím, že se bude rodit méně dětí, počítají, prudký pokles ale překonává i nejpesimističtější demografické scénáře Českého statistického úřadu.

 
PREZIDENT USA A PREMIÉR ČR PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 duben 2024
Setkání s prezidentem Spojených států Joe Bidenem se podle ministerského předsedy Petra Fialy uskutečnilo v přátelské atmosféře. Při brífinku po schůzce uvedl, že Biden ocenil roli Česka v současném světě i vzájemné vztahy. Fiala také připomněl, že podstatná budou i úterní jednání v americkém Kongresu. Na této schůzce je důležité hlavně to, že se vůbec konala, míní diplomaté a komentátoři.
 
BOLEJ NOŽIČKY, BOLEJ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 duben 2024

Když vás často trápí pocit unavených nohou, případně máte k varixům genetické dispozice nebo se začínají objevovat jejich první známky, nenechávejte vše jen na lékařích. Stačí si osvojit několik jednoduchých zásad, které mohou již existující potíže zmírnit nebo jejich vzniku úplně či částečně zabránit. Když přijdete po dlouhém náročném dni domů, na chvíli si lehněte a nohy si natáhněte nahoru na úroveň srdce. V této poloze zkuste vydržet ideálně půl hodiny. Díky tomu umožníte odtok krve, která se celý den v namáhaných končetinách hromadila.

 
TOHLE ASI NEVÍTE - 1. PDF Tisk E-mail
Středa, 10 duben 2024
Dnes bych vám ráda nabídla ke čtení jednu zajímavost, o které nejspíš všichni (mimo těch, kterých se to týká pracovně) nic nevíme. Týká se železnice – jestlipak víte, jak vznikl rozchod kolejí? Jako normální rozchod se označuje rozchod 1435 mm, používaný zejména na železničních tratích ve střední a západní Evropě, Severní Americe, Severní Africe, v Novém Jižním Walesu, v Japonsku pro tratě Šikansen, na Blízkém Východě, v Austrálii a v Číně. Ta slíbená zajímavost se týká několika následujících otázek:
 
DVA KAZIŠUCI NA PROCHÁZCE PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 duben 2024
Začnu trochu zeširoka: se svým chlupatým drahouškem, mým nejlepším manželem ze všech, tedy s mým křížencem Kayoukem, mám za ta léta už vyšlapanou cestičku pravidelných procházek. Takže, pokud se stane (což je dost běžné), že jsem ve stavu lehkého ranního bezvědomí, a pejska mám navolno, nemusím se bát, že by se mi ztratil. To spíš on si dává pozor, abych mu někam nezapadla. Případně, pokud se zakecám s někým venku, tak jen krouží kolem v maximálně padesátimetrovém okruhu. Vyskytne-li se v jeho dosahu jiné psisko, snaží se ho svádět k proběhnutí - ale jak říkám - jen tak, aby mne neztratil z merku.
 
ZÁMĚNA PACIENTEK NA GYNEKOLOGII PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 duben 2024

Za fatální pochybení byli odvoláni čtyři zaměstnanci, kteří byli identifikováni jakožto potenciální viníci nešťastné události, a byli okamžitě postaveni mimo službu. Šlo o anestezioložku z ARO, lékařku z gynekologicko-porodnické kliniky, sestru z gynekologicko-porodnické kliniky a administrativní pracovnici z téhož oddělení. Hrozí jim trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři roky nebo peněžitý trest.

 
VELIKONOCE - VELIKOCENY PDF Tisk E-mail
Středa, 27 březen 2024
Violka zahradní, maceška 'Carneval Yellow with Blotch' - Viola wittrockiana 'Carneval Yellow with Blotch', Květník o průměru 10,5 cm - Rostliny | Máme tady kousek od  stanice autobusů, a pár kousků od konečné metra, "farmářský trh". Neskutečný, co tam všechno můžete nakoupit. Ano, klidně můžete, nikdo vám nebude bránit, ani vám nic nebudou nutit, záleží jen a jen na vás, jestli se vám to bude líbit a jestli budete mít s sebou správně naditou peněženku.  Chtěla jsem si koupit pár macešek, ale jedna za třicet káčé, to bylo pro mne víc než dost.  Ovšem, jaké bylo moje překvapení, když jsem se doma koukla, a ona je to víceméně běžná cena...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 2297
[CNW:Counter]