O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PŘÍSNÁ MADAM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 únor 2023
„Jé, Majko, seš to ty? Léta jsme se neviděly, ty černý krátký vlasy ti fakt slušej, málem jsem tě nepoznala. Ještě děláš v tý drogerii?“ Na tuhle dávnou kámošku z učňáku jsem narazila hned den po nástupu do pekařství v Nuslích. Stavila se tam po poledni pro něco sladkýho k zakousnutí. Já měla krámek plnej lidí, na nějaký vybavování nebyl čas, tak jsme se domluvily, že spolu v pátek skočíme v podvečer na vínko. „Kdepak, drógoška, Naďo. Tu už dávno převálcovaly řetězce, však víš, jak to chodí,“ začala Majka zvolna, jakmile jsme se usadily ve vinárně v pohodlnejch křesílkách.
 
UŽ JSOU ZASE TADY! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 únor 2023
Forget little green men – aliens will look like humans, says Cambridge  University evolution expert | The Independent | The IndependentTitulek Novinek: "Americké letectvo sestřelilo neidentifikovaný objekt nad Huronským jezerem. Za tři dny je to nad Severní Amerikou už třetí neznámý objekt. Informují o tom američtí politici."  Takže UFO (Unidentified Flying Object). Navštěvujou Zemi od nepaměti (pro choulostivý čtenáře od ne paměti). Nejdřív k vyvážení rotace vytvořili Měsíc, pak se postarali o vznik kyslíku a ochranný atmosféry, pak uvedli v činnost biochemický mechanizmy ke vzniku života, někdy do toho zasáhli a nezdařený formy života zlikvidovali vyvoláním tsunami, povodní, pandemií, pozměnili DNA a zase pozorujou. Furt pozorujou! Je to takovej jejich pokus/omyl.
 
CIRKADIÁNNÍ KÓD PDF Tisk E-mail
Neděle, 12 únor 2023
Začnu tím, čemu nejméně rozumím. Loni v létě jsem si koupila stejnojmennou knihu Satchina Pandy. Kniha je to docela tlustá, ale četla a studovala jsem ji opravdu se zájmem. Koupila jsem si ji na základě Hyde Parku Civilizace, kde byl rozhovor s autorem. Stručně k obsahu knihy - ano, je to na první pohled snadné: stačí udržovat skrytý rytmus těla, které střídavě zapíná a vypíná své funkce, aby kromě práce zvládlo i regeneraci – a naše zdraví se zase vrátí ke své dokonalosti. Jo, je pravda, že téměř všude, v každém druhém časopise, ať je papírový nebo na webu, se doporučuje množství mouder na toto téma. ALE ....
 
JAK UMÍRAJÍ LÉKAŘI? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 únor 2023
Články od autora MUDr. Michal VilímovskýKdyž zdravotníci a lékaři, kteří znají omezení moderní medicíny, onemocní nevyléčitelnou a smrtelnou chorobou, velmi často se rozhodnou nevyužít život prodlužující léčbu. Jeden americký lékař napsal, proč je nejlepší zemřít v klidu a pokoji doma, než umírat pod sedativy sám, mezi čtyřmi stěnami nemocničního pokoje. Před několika lety si jeho známý, Karel, velmi respektovaný ortoped, našel malou bouli na břiše. Požádal svého kamaráda chirurga, aby se na to podíval a ten při operaci zjistil, že se jedná o rakovinu slinivky. Chirurg, který Karla operoval, byl jedním z nejlepších v celé zemi.
 
SPÁNEK A PODIVNÁ INTUICE SNŮ - 2. PDF Tisk E-mail
Středa, 08 únor 2023
Já sama mám už od dětství mimořádně živé a komplikované sny. Někdy mi dokonce také pomáhají řešit pracovní problémy, když ve snu rozlousknu něco, co mi během dne nešlo vyřešit. I když složité problémy ještě častěji vyřeším v takovém tom zvláštním okamžiku těsně mezi spánkem a bděním (což je pěkně otravné, protože pak musím vstát a jít to zapsat). 
 
SPÁNEK A PODIVNÁ INTUICE SNŮ - 1. PDF Tisk E-mail
Středa, 08 únor 2023
Spánek je nesmírně zvláštní proces. Ani dnes si nejsme stoprocentně jistí, co to přesně je a proč musíme pravidelně spát. Podle všeho je to ale kombinace více věcí. Spánek je součástí našich biorytmů, přesněji našich pravidelných denních cirkadiánních rytmů. Všechen život, ale i celý vesmír, je totiž pravidelným vlněním, které je pro nás spojeno především s rotací Země kolem své osy a kolem Slunce. Vše se hýbe, vše je opakující se sinusoidou. Dá se říct, že veškerý svět je různorodá hudba vesmíru a náš pravidelný spánek je tou klidnější částí skladby.
 
O PŘEDĚLÁVÁNÍ LIDÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 únor 2023
Víte, co je konverzní terapie? Je to forma psychoterapie, jejímž cílem je změnit sexuální orientaci a potlačit genderovou identitu jedince. Laicky řečeno – snaží se z gayů, leseb, bisexuálů a transgender osob udělat heterosexuály. V rámci konverzní terapie je odlišná orientace brána jako duševní nemoc, kterou lze léčit. Terapie mnohdy kromě rozhovorů zahrnují také fyzické násilí, například elektrošoky.
 
NA SOBOTU I DNY DALŠÍ ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 únor 2023
Příšerné předvolební panoptikum, plné prázdného plkání party podezřelých panáků (plus prosté panímámy) pominulo. Pátek po práci. Padla. Počal plebiscit. Postkomunisté potměšile prohlížejí předvolební plakáty. Plný počet. Paráda! Přicházím po prkenné podlaze pohostinství. Podávám průkaz předsedovi. Pátravě porovnává podobu. Předseda předává průkaz paní po pravici. Paní pečlivě propiskou podle pravítka přeškrtne příslušné políčko. Podává papíry. Přísedící plkají, předstírají práci. Pěkně placenou.
 
JAK CHYTŘE VYUŽÍT ZÁCPU PDF Tisk E-mail
Středa, 01 únor 2023
„Mě hrozně drtí ty každodenní stresy – máma, který pomáhám, ale ona věčně není s ničím spokojená, expřítel a jeho smsky, každodenní zácpy cestou do práce…“ stěžovala si mi jednou (vlastně nejednou) jedna (no, vlastně taky nejedna) klientka. A měla pravdu – tyhle opakované nervy, a napínající situace umí na člověka zakleknout a přidušují ho. Podle toho, kolik na dané téma vychází chytrých knih, je zřejmé, že řešení zatím nikdo nenašel.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 2294
[CNW:Counter]