O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO S DATOVOU SCHRÁNKOU? PDF Tisk E-mail
Středa, 29 březen 2023
Mám datovou schránku. Krásnou, novou, nedotčenou, panenskou. K čemu? To teď netuším, protože tomu nerozumím. Stát mi ji zřídil na základě toho, že kdysi před třiceti lety jsem na vedlejšák živnostničil. Po asi deseti letech jsem se na živnostničení vyprd, když pro mě přestalo bejt zajímavý. Na úřadě mi tehdá poradili, ať to neruším, že jednodušší je pozastavení, že to pak při nečinnosti samo zanikne. Tak jsem pozastavil a tím to pro éra živnostničení skončila. Ale pro stát zjevně neskončila a teď, po dvaceti letech od pozastavení, si na mě stát vzpomněl a k 75. narozeninám mi nadělil datovou schránku.
 
KDOPAK KUJE TYHLE PIKLE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 březen 2023
Eva HauserováSoučasná rozháraná doba s vyostřenými rozpory nejrůznějšího druhu úspěšně vyvolává bujení domněnek typu „zase na nás šijou nějakou boudu“... ale mně vesměs připadají nedotažené až zfušované. Pokusím se shrnout jednu takovou ucelenou „myšlenkovou soustavu“, co koluje na internetu a občas se v různě pozměněných podobách vynoří znova. Rovnou k tomu napíšu, s čím souhlasím a k čemu už jsem skeptická, a pak se to pokusím zdůvodnit.
 
CIBULIČKA SLADKÁ, MÁ PANENKA HLADKÁ PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 březen 2023
Zázračná moc cibule je lidmi pěstována již přes 7 000 let. Cibule kuchyňská, nazývaná také zahradní a obecná, je rostlinou z rodu Allium, kam patří například i česnek, pažitka a pór. Pravděpodobně jste slyšeli, že je používána k léčbě mnoha různých onemocnění. Cibule patří do čeledi Aillium a má vysoký obsah síry a flavonoidů. To je důvod, proč je schopna poskytnout tak silné antiseptické a antibiotické účinky. Což je také super pro diabetiky, kterým pomáhá snížit hladinu cukru v krvi. Šťáva z cibule je užitečná i v případě, že máte respirační problémy, jedná se totiž i o přírodní expektorans. Cibuli využijete i při problémech srdce, artritidy a vysoké hladiny cholesterolu v krvi. Je vhodná i pro lidi, kteří mají problémy s chronickým zvracením. Prostě – cibule je zázračná!
 
JEDLÉ NÁLEPKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 březen 2023
Čtete si pečlivě nálepky na ovoci a zelenině, když je kupujete? Jestli ne, tak byste s tím měli co nejdříve začít. Dá se říct, že část kódů mluví také o jménu ovoce. Například kód 4011 je pro banány, 4030 pro kiwi atd. Také je důležité zmínit, že výrobci samolepek zajišťují, že všechny tyto samolepky jsou jedlé. Samozřejmě to neznamená, že byste je měli jíst schválně, ale pokud se stane, že ji sníte, nic se vám nestane.
 
SVĚTOVÝ DEN SPÁNKU... PDF Tisk E-mail
Pátek, 17 březen 2023
Již po několik let je pátek před jarním slunovratem spojován se spánkem. Světovým dnem spánku, který letos připadá na 17. března, se totiž Světová asociace spánkové medicíny (WASM) snaží zvýšit povědomí o epidemii, která ohrožuje zdraví a kvalitu života miliónů lidí na celém světě. Nejrůznější poruchy spánku jsou totiž stále častější. V mnoha případech jde přitom o poruchy či onemocnění, jimž se dá předcházet, případně se dají účinně léčit.
 
ŽIVOT DÁVÁ I BERE. MULTIREZISTENTNÍ TBC PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 březen 2023
OSEL.CZ :: - Totální tuberkulózaZnáte knížky „Vejce a já“ a „Co život dal a vzal“? O nich se dá říct, že jsou to takové ženské bible. Takže nepočítám moc s tím, že je znají pánové. V té druhé je popsáno, jak se autorka potýkala s tuberkulozou, tenkrát bez jakýchkoliv léků – víc než rok dlouhou dobu proležela jako pacientka plicního sanatoria. Tehdejší léčba? Jen stálý pobyt na horském vzduchu, zima… Je to sedmdesát neuvěřitelných let. Ukázkové dílo, jak všechno jde, když se chce. Nebo spíše když se musí.
 
DRBETE SE, DRBETE SE? TAK TO POZOR! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 březen 2023
LIKVIDACE SVRABU - www.dezimex.czPrávě se mezi lidmi roznesla zpráva, že Státní zdravotní ústav (SZÚ) v letošním únoru eviduje už rekordních 815 nakažených svrabem, to je v porovnání s loňským únorem nárůst o téměř 80 procent. Nicméně naši odborníci se zcela zodpovědně domnívají, že současné číslo je podhodnocené. On ne každý, kdo se častěji podrbe, kdo má nějakou tu „divnou vyrážku“, případně, kdo na nějaké podobné „drobnosti“ evidentně kašle, s tím běží k doktorům. A tak prý to, co vyplavalo na povrch, je prý jen velmi malý zlomek skutečnosti.
 
JÁSÁM A DOUFÁM, ŽE I VY PDF Tisk E-mail
Neděle, 12 březen 2023

Opravdu, jsem moc a děsně a strašně a neskutečně RÁDA, jak se situace na kudle zlepšuje. Měla jsem radost z komentářů pod psím článkem Nikoly Bornové, kde nejen, že se nepropíralo její  politické zaměření, ani současná situace rusko-ukrajinské války, natož naši politici. Ale výhradně tam jsou názory lidí, kteří psy mají, a se soužitím s nimi i osobní (a nejen krátkodobou) zkušenost. Hodně jsem se z toho také dozvěděla a je to bezva. K tomu ostatně komentáře jsou, není-liž pravda?

 
MÁME NOVÉHO PREZIDENTA A STARÉ STAROSTI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 březen 2023
Stanovisko ke sporné vládní předloze o snížení červnové valorizace důchodů sdělí nový prezident Petr Pavel po jednání se zástupci opozičního hnutí ANO, s nimiž se setká příští týden ve středu. Penzijní novelu schválily dolní i horní parlamentní komora. K tomu, aby vstoupila v účinnost, ji musí podepsat prezident. Na otázku, zda je už rozhodnutý, prezident Pavel odpověděl, že je tolik naprosto legitimních výhrad, že rozhodnutí "nemůže být sto nula, ale prostě bude to někde kolem té padesátky".
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 2297
[CNW:Counter]