O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TELEVIZNÍ POŘADY A POPLATKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 březen 2009

Jestlipak víte, zač platíte, případně - na co máte nárok? Zjišťovala jsem to pro náš dům - a kupodivu jsem zjistila, že platíme měsíčně 64 Kč za základní nabídku - místo těch správných 30,- Kč. Jak jste na tom u vás? Nemyslím to, co si můžete platit "navíc" - jedná se mi o tu povinnou nabídku šířenou ze zákona. A - za tu platíte v rámci smlouvy vašeho bytového družstva s poskytovatelem, u nás tedy UPC:

 

 

 

 

 

Tak jsem se poptala

a toto se dozvěděla přímo od UPC:

 

    

Do rozvodů STA dodáváme nabídku 4+1, kterou hradíte prostřednictvím SBD. V současné době Vám můžeme nabídnout tyto služby:.

 

1) Do vašich rozvodů STA zprostředkujeme nabídku:  ČT1, ČT2,NOVA, Prima, UPC Expres za 30.- Kč/měsíc na zásuvku.

 

2) Do vašich rozvodů STA zprostředkujeme nabídku:  ČT1, ČT2, ČT 4, ČT 24, NOVA, Prima, UPC Expres + 2 volné programy ( v současné době TV Barrandov a Markíza) za 45.- Kč/měsíc na zásuvku.

 

3) digitální televize STARTER za 90.- Kč/měsíc za jednu uživatelskou zásuvku. Zapůjčení digi boxu je za 1.- Kč. Nabídka obsahuje programy : ČT1, ČT2, ČT 4, ČT 24, NOVA,Nova Cinema, Prima, TV Barrandov, Óčko, TV Noe, Markíza, STV 1, STV 2, JOJ, TA 3, Z1, Music Box, JOJ Plus,UPC Expres a je dodávána do rozvodů UPC.

 

     Tyto nabídky jsou určeny pouze pro vlastníka objektu a jsou  zpoplatněny hromadnou platbou. U variant Č 1 a 2 si zákazníci nemusí kupovat digi boxy k TV přijímači, do rozvodů STA bude nadále dodáván signál v analogu.

 

 

 

Jak to máte u vás?

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (20)add feed
Divný : NČ
Uplně první, proti čemu bych se vostře vohradil, by bylo, kdyby mi někdo chtěl do zásuvky cpát analogovej signál (služby č. 1,2). By mě docela zajímalo, jak se v jednom baráku obyvatelé na tomhle dohodnou.
A stejně, pokud s tim nepotřebuju současně internet, jdu jedině do vlastního digit příjmu, popř. i satelitního.

březen 04, 2009 06:15
jo : Kamila
právě - mám svou obyč pokojovou anténu a set top box a mám asi 14 programů a zadara. Tedy za cenu počáteční investice. Internet mám od UPC a je fakt, že mi pořád něco tlačej, ale já se nedám!
březen 04, 2009 08:27
tohle je taky vlastně "zadara" - protože to je to, co se platí v činži... : d@niela
takže už nic NAVÍC se neplatí! Ale vím, že plno lidí si různě připlácí a přitom na to vejš mají zákonný nárok... Tak jen zjistit, jestli neplatíte zbytečně víc za něco, co neberete, případně si nechat dát něco z toho.
Jo, a jde přes to i internet a telefon, samozřejmě.
A - např. my máme u nás v baráku všichni DVĚ zásuvky, takže je na výběr - jestli připlácet si sám na nějaký programy, nebo ne. Tohle všechno se jedná o PROGRAMY ZE ZÁKONA!
březen 04, 2009 08:34
Mám byt v osobním vlastnictví, a UPC si platím sama. : Myška
Máme digitál, set top box máme asi za kačku od UPC, stejně jedem jen přes televizi, a vysokorychlostní internet. Měsíčně platíme cca čtrnáct set. Programů máme moře, ani se na všechny nestačíme koukat. Ale vzhledem k tomu, že každého člena domácnosti zajímá jiný žánr, pestrost a výběr je vítán. Internet - máme router, který umožňuje připojení dalších PC, tedy sousedů, a platíme ho napůl. Náklady na tyto vymoženosti sice nejsou zanedbatelné, ale bereme to jako standard.
březen 04, 2009 08:43
jo aha : Kamila
a co takhle jak psali, že lidé v okolí Domažlic prostě nechytí např. digitální Primu? Co je nabídka "ze zákona"? Je to jen ČT nebo i Nova a Prima? to jen tak na okraj...
březen 04, 2009 09:45
To je vážně namašli!!!! : NČ
Bejt lidem v okolí Domažlic, zoufal bych si!!! Vždyť tam neviděj v úterý a ve čtvrtek VKV :-(((
březen 04, 2009 09:53
Jo, a sice nevím jak to je s tím zákonem, ale ve službách za byt : Myška
žádnou TV neplatím. Takže jak je to s tím zákonem??
březen 04, 2009 10:00
u nás : bb
Společná tv anténa, upravená pro digitální příjem, úpravy stály z fondu oprav cca 23 000 celkem, kdo je na ni připojený, musí mít u televize set top box, pořízený za vlastní. My na tuto anténu máme jednu TV. Takže náklady pro nás cca 1200 za set top box a zákonné TV poplatek, měsíční, tj. 145 ?
Druhou TV vlastní satelit, kromě pořizovacích nákladů na SAT jsme si na rok zaplatili nějaké programy navíc, za asi 4 tisíce.
Internet - wifi, router, 3 počítače NB a měsíčně 242 Kč.
březen 04, 2009 10:37
... : bb
do baráku se snažím prosadit, že tv nenastěhujeme, vybrané pořady můžeme skouknout na počítačích přes internet, ale asi to neprojde smilies/smiley.gif fakt je, že na sportovní přenosy a filmy se lépe dívá na obří obrazovce
březen 04, 2009 10:39
tak už jsem to pochopila : Kamila
http://www.digizone.cz/clanky/ktere-programy-musi-kabelovky-nabizet-povinne/ povinná nabídka se týká kabelovky. Takže žádná povinnost chytit nějakou televizi nějak z luftu či digitálně není. No to jsem si mohla myslet, však platíme jen 145 korun měsíčně, no ne? smilies/sad.gif
březen 04, 2009 11:49
Tady to je přesně napsaný, : Milan2
březen 04, 2009 12:58
... : d@niela
Programy Televizní a Rozhlasové
Analogové ČT 1
ČT 2
Prima televize
Prima televize s příslušnou regionální mutací
NOVA ČRo 1 – Radiožurnál
ČRo 2 – Praha
ČRo 3 - Vltava
ČRo 6
Regionální stanice ČRo

Digitální
ČT 1
ČT 2
Prima televize
Prima televize s příslušnou regionální mutací
NOVA
ČT 24
ČT 4 Sport
ČRo 1 – Radiožurnál
ČRo 2 – Praha
ČRo 3 – Vltava
ČRo 6
Regionální stanice ČRo
ČRo 4 Rádio Wave
ČRo Rádio Česko
ČRo Leonardo
ČRo D-Dur
----------------------------- ano, tohle opravdu NEMUSÍTE PLATIT - to máte mít ze zákona dnes, pokud máte televizi a nic nikam neplatíte!!!

POCHOPITELNĚ - máte-li v domě zavedeno mimo STA ještě kabelové připojení, platíte za celý dům i "pronájem" toho připojení - (v činži!). Samozřejmě, že účet za dům (smlouva) je pochopitelně menší, než když si to sjednáte - vy jako partaj - SAMOSTATNĚ.

no, a pokud se CELÝ DŮM shodne na tom ZÁKLADNÍM (Cokoliv navíc si může každá partaj připlatit, takže chce-li taťka porno kanál, musí si ho zaplatit extra). No, a právě, že jsem zjistila, že my např. stále platíme 64,- Kč a máme jen tu nejminimálnější nabídku, i když... viz výše... Takže - v podstatě, vezmeme-li si tu druhou nabídku - jako za celý barák, tak vlastně každému ve výsledku ještě budou muset měsíčně dvacku vrátit - za podstatně větší nabídku.

Doufám, že jsem to napsala už pochopitelně... smilies/grin.gif
březen 04, 2009 13:12
Hm. Já jsem to teda nepochopil, ale nic neva. : NČ
Sice teda mám dlouhý vedení, ale zato mám zase krátkej drát od svý vlastní antény za pár kaček do tv, rozbočenej ještě na dvd video. Nemusim nikomu pravidelně platit, nemusim se čílit, když někdo vlastnim blbym amatérskym připojenim zkazí příjem mnoha okolnim partajim. A vůbec.
březen 04, 2009 13:33
... : bb
Danielo, snad si někdo nemyslel, že kromě zákonného tv poplatku musí povinně platit ještě něco navíc za základní tv příjem? :-)
březen 04, 2009 15:40
ja jsem asi jeste vic mimo : mura1
myslela jsem, ze ze zakona je poplatek za televizi 135 kc. smilies/angry.gif
březen 04, 2009 21:01
nejsi mimo, smíchala jsem to s rozhlasem : bb
135 za tv, 45 za rozhlas


březen 04, 2009 21:05
tak o jakejch : mura1
30 korunach je rec?
březen 04, 2009 21:07
No, vidim, že aspoň ten blbej nechápavej nejsem sám : NČ
.
březen 05, 2009 06:38
mura : bb
nevím, nedumám, jen odpovídám na otázku Jak to máte u Vás. U nás se platí povinně zákonných 135 a dobrovolně co si kdo zaplatí na satelitu. A tak by to mělo fungovat všude, ne?
30 Kč, že by ten UPC expres?
březen 05, 2009 14:06
... : bb
a dobrovolně co si kdo zaplatí na satelitu.

samozřejmě, pokud si SAT pořídí
kdo nechce sledovat jiné než základní pořady, stačí mu tedy pořídit si k tv pouze vlastní set top box, pokud ji nemá už s digitálním turnerem

březen 05, 2009 14:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]