O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - NEZODPOVĚDNOST? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 únor 2009

To se nám toho v poslední době seběhlo... Horská služba v Krušných horách prožila jednu z největších pátracích akcí. Hledala skupinu osmi lidí, z toho čtyř dětí  (ve věku 16 měsíců, tři roky a dvakrát dvanáct let), která zabloudila při výletu na Klínovec. Jeden z nich zavolal na linku 155 a  řekl, že jsou někde na cestě, v hlubokém lese, že hustě sněží a už nezvládnou pokračovat dál ani zpět...

 

 

 

 

 

      A nebylo divu - po osmihodinovém pobytu venku...Teploměr v tu chvíli ukazoval jedenáct pod nulou a v okolí Klínovce leželo metr a půl sněhu. Batole hřál otec pod bundou.  Našli je až před osmou večer,  prochlazené a vyčerpané pak složitě transportovali k sanitce do obce Krásný Les.

 

"Zachránění toho měli plné zuby,

takže poděkovali jen na půl huby".

 

     Jedno nechápu: už pěkně dlouho se od rána do večera všude hlásá, jaké krušné chvíle jsou nyní v Krušných horách. A přesto:  „Nejhorší je, že se v takových podmínkách ještě někdo vydává na tůru! Den před tím, v úterý večer jsme hledali také - to zase jednoho nezodpovědného tatínka, který si vyrazil na výlet se dvěma dětmi, přičemž mladšímu synkovi bylo šest let. Přitom světla našich skútrů ve vánici osvětlí sotva pár metrů. Naštěstí v sedm večer výprava dorazila na Boží Dar. To víte, že to nezodpovědný otec ode mne schytal," dodal náčelník tamější horské služby.

 

Nad tím soudný rozum zůstává stát...

 

Flori@n

 

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
Zaplatit celej zásah! : NČ
Ihned a v plný palbě! Nemáš 100 litrů? Tak exekuci! Aspoň by exekutor alespoň jednou za život udělal něco užitečnýho.
únor 20, 2009 07:00
Neskutečnej hazard ! : mamča
Souhlas s NČ, zaplatit pátrací akci i následnou lékařskou péči. Jen bych jim povolila splátkový kalendář, aspoň by si každý měsíc připomněli, co jsou to za voly.
Exekutor je na mě moc silný kafe.
únor 20, 2009 07:48
Souhlas s NČ, : Myška
i s mamčou.
únor 20, 2009 07:51
Zdánlivě se to vylučuje, souhlasit s oběma, že, : Myška
ale ten splátkový kalendář by mohl povolit exekutor, ne?
únor 20, 2009 07:52
Není to tak dávno : wendy
s tím snowbordistou třeba, že? A když se pak dalších mlaďáků snowbordistů ptali na jejich názor na věc - proč jezdit do oblastí ohrožených lavinou - co vypovídali ? Vzali si z toho ponaučení? Ne. Prý - adrenalin, super. Tak ať si to blbci vyadreanalinují do konce. Lituju jen jejich rodiče, že přijdou o dítě.
smilies/undecided.gif *****************************
únor 20, 2009 09:42
Jo, beru, : Vodoměrka
když dospělý člověk hazarduje sám se svým životem, ale když má sebou i děti? A ke všemu ještě malé, jen něco málo přes rok staré? A nehledě na to, že svou žádostí o záchranu, když už tak hezky přecení své síly, ještě ohrožuje a riskuje život svých záchranářů? To je opravdu nezodpovědné. Já bych takovým nějakou tu částku k úhradě dala, aby si to příště rozmysleli.
A ti lovci adrenalinových zážitků? Když už vstoupí někam, kde je zákaz nebo alespoň výstraha o ohrožení, tak bych těm přeživším nasolila pořádnou pokutu... Každá legrace něco stojí, tak ať si ty silné zážitky zaplatí...
únor 20, 2009 10:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]