O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA STARÁ KOLENA? PDF Tisk E-mail
Středa, 11 únor 2009
Přejít na obsah
NA STARÁ KOLENA?
Strana 2
Strana 3

S maminkou mám velmi úzký vztah a až v několika posledních letech jsem si uvědomila, jak ji vlastní stárnutí převálcovalo, jak se jí na stará kolena zadřela kolečka, jak se přestala radovat a užívat si života. Vlastně - jak si tak vzpomínám, myslím, že to možná nikdy nijak výrazně neuměla. Ono sice mládí a s ním spojené výhody, ženě občas přinese nějakou tu radůstku...

 

 

 

 

 

 

     Ať už je to obdivný pohled na vaše pružné nohy od staršího kolegy, nebo báječný pocit, když povýší vás a ne "tu Vlastu z vedlejšího kanclu". Ale - jak už to bývá, čas je neúprosný .... Bohužel, ne každý se s ním umí poměřit elegantně a statečně. Znám pár dam, kterým přibývající vrásky přidaly i moudrost a vážnost.

 

     Před takovými smekám a hluboce si jich vážím. No, ale pak znám pár, které vám svým věčným skuhrání, stěžováním a sekýrováním dokážou vymluvit díru do hlavy. Pro které je hlavní a jedinou zábavou úklid, vychovávání vnoučat, komentování nezvedeného života svých potomků a hlavně lamentování nad tím, že tehdy bylo všecko lepší a ony to dělaly daleko lépe, než ti dnešní mladí.

 

     Většina lidí totiž vůbec neví, co s tím, když je jim přes čtyřicet (přes padesát, šedesát...), najednou získají nečekanou svobodu a přitom jim vše stále funguje. Americké přísloví: „Svoboda je, když děti jsou z domu a chcípne pes" je trošku drsné - ale jakmile ho jednou uslyšíte, neustále se vám bude vkrádat zpět do mysli - protože to je nutkavá pravda.

 

     No, uznávám, kecá se mi to lehce, bůhví jaká budu jednou babička, tchýně, (dost možná i manželka, milenka atd.) já, ale pokud se mi do tváře nesmazatelně vetře zelená a kyselá, tak doufám, že mě někdo z mých blízkých (ten nejodvážnější) raději zastřelí.

 

 

    Následujících pár větiček by mělo být vytesáno do zlata. Zatím je vyvěsíme na Kudlanku a třeba se pak pár z nás praští - s výkřikem ahááá!!! - radostně do hlavy. Jenže, na druhou stranu, to by bylo až příliš jednoduché. Takže, milá mami, čti:

 

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]