O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

INTERNETOVÉ SÁZENÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 leden 2009

A je to tady, jsme prostě světoví. Sport nebyl ještě nikdy tak napínavý! S internetem můžete sázet 24 hodin denně a vybrat si z široké nabídky sportovních událostí. To vše pomocí několika klepnutí myší. Je to tak jednoduché…  stačí si zvolit si sportovní událost, vybrat tip – a potvrdit sázku  a pak jen vychutnávat si radost z výhry!  Ano, internetové sázení je už i v Česku.

 

 

 

 

 

 

 

    

     Je toho tolik možného. Na webových stránkách je perfektně rozepsaný návod, který musí opravdu každý pochopit… nebo si chcete vyzkoušet pocity hráčů v Las Vegas? Teď už nemusíte nikam do města, nemusíte do herny, kde by vás někdo viděl – lze hrát doma, v pohodlí… Ano, je dnes online i např. casino,  ve kterém hrajete proti skutečným protihráčům a také skutečnému krupiérovi v ruletě, blackjacku a hře baccarat….

 

Hrajte lidičky, hrajte, sázejte penízky… vždyť je to tak virtuální, stačí jen klikat, žádné skutečné peníze nešustí, to jen pár pohybů myší… Nemusíte se již uchylovat k sázení u zahraničních společností... Stačí se zaregistrovat, vytvořit si speciální číslo, s tím zajít na sběrnu, potvrdit, že je vám osmnáct let, a pak už můžete v klidu sázet z tepla domova...

 

    Nu, a dnes už  Češi přes týden můžou legálně sázet po internetu.

 

     Doposud legislativa neumožňovala českým provozovatelům kurzového sázení operovat přes internet, především z důvodu ochrany přístupu k sázkám nezletilým. Češi ale nelegálně využívali zahraniční servery, podle odhadů prosázeli 4 miliardy korun.

 

    

 

 

 

     Mj. v prvním týdnu on-line sázení v Česku využily registrace k internetovému sázení u jedné z českých společností desítky tisíc zájemců. "Přínos do státní pokladny bude v řádu 100 milionů, jak se počítalo," řekl náměstek ministra financí Tomáš Zídek. Ale - co naděláme - Démon gamblingu už je v ČR příliš silný. Bude potřeba ještě mnoho sebevražd, rozvrácených rodin a zničených životů, než si někdo uvědomí, že je to horší než rakovina...

 

Jaký je váš názor na to, že máme další možnost,

jak přijít o peníze?

 

 

Flori@n

 

Komentáře (7)add feed
Tak asi takhle : : wendy
Kalousek prý říkal, že tímto způsobem by si mohli k nějakým penězům přijít i ti chudí, kteří nějaké peníze potřebují a jinak na ně nedosáhnou, tak ať mají možnost - a pak to podepsal. Přes odpor mnohých. To je křesťan jak má být ! Já být někým, na kom se inernetové sázení podepíše, tak jdu a ustřelím mu uši. A řeči o tom, že přece nikdo nikoho nenutí, ty ať si nechají na koledu.
leden 19, 2009 07:39
... : ivanka
Čím více zjednodušíme přístup k hazardu, tím více lidských tragedií to přinese. Masivní, slizká reklama je zcela nepokrytě určena mladým a mladé také osloví a je zbytečné si namlouvat, že reklama nic neovlivní... Ovlivní a to zejména tím, že z hazardu dělá dětskou zábavu. Sázení se má jako s alkoholem. Alkohol je nezdravý a přináší v malém množství a občas potěšení. Při návyku je zničující. Při přehnaném jednorázovém napití může člověka dostat do těžkého průšvihu. Stejné je to s hazardem.
Jo, a hlavní problém vidím v tom, že sázet by se mělo brát jako zábava - čili měla by to být zábava pro "bohaté" ... u nás jsou to z velké většiny zoufalé pokusy "chudých" přijít k penězům.
leden 19, 2009 08:28
V žádném případě se nechci zastávat hazardu, : Jitka U.
ale někde jsem četla úvahu o tom, že pokud si hazardní hráč nemůže vsadit na domácí půdě, není zas až takový problém přes internet vsadit v zahraničí. Tudíž když budou vytvořeny možnosti domácí, alespoň daně z toho tady zůstanou.
leden 19, 2009 08:36
tenhle xstát jwe v ...! : alena puntíkovaná
Viditelně není už kam sáhnout.jen čekám, kdy povolej a zdaněj nájemné vrahy.
leden 19, 2009 09:26
Už jsem to tu nedávno psal a strejda mě poslal někam. A to jsem ani nevěděl bližší info. : toulavej
Jestli už Češi prosázeli 4 miliardy i když to nebylo povolený českým firmám nabízet sázky, tak to byli přesně ti, co prostě sázet chtějí. Ani zákaz jim v tom nezabránil, ani neexistence domácí nabídky. Měli – mají totiž tu nabídku už ze zahraničí. Když protestovat, tak ať NELZE sázet po internetu vůbec, tedy ani do zahraničí. Možná by to šlo zařídit – Čína občas taky přeruší napojení na zahraniční servery, když se lidi u nich nemají dozvědět něco zásadního, co komunisti chtějí ututlat. Ale vsadím boty, že by se tu zas našlo hodně ochránců veřejnýho přístupu kamkoliv po síti . . . Myslím, že je to pláč na špatným hrobě a rozhodně bych ministra financí nezostouzel, jaký je pako a „světovej“, že to povolil. Já bych to tedy nepovolil, protože nepotřebuju vydělávat na nemravných věcech, ale já nejsem ten ministr. Ty peníze lidi STEJNĚ PROSÁZELI . . . Když je někdo pako, sází, zadlužuje se, bere drogy a CHCE TO DĚLAT, tak mu v tom nikdo nezabrání. Stát nemá tolik policajtů, aby uhlídali tolik hloupých občanů, kolik jich kolem nás žije. Jednou jsou dospělí, mají hlasovací právo, tak ať si za sebe také občas zodpovídají.
leden 19, 2009 18:02
Jakej jinej názor bych moh mít, : Krakonoš
než pravicovej: Každej svýho štěstí strojvůdce, vode mě žádná podobná "firma" nikdy neviděla a neuvidí ani pětník a když někdo prosází kalhoty, manželku a dům, ať se jde klidně voběsit, tohle byla jeho svobodná volba, nikdo ho do toho nenutil a nevím, proč by mi ho mělo bejt líto. A až tu někdo bude voperovat třeba nějakejma nedospělcema, který je nutný vodit za ručičku a který si to riziko ještě neuvědomujou, tak já vím naprosto přesně (protože si to hlídám), co dělaj mí haranti na netu, a kdyby někdy něco takovýho zkusili, rozflákám jim klávesnici vo makovici.
Takže mně je tenhle "fenomén" zcela ukradenej.
leden 19, 2009 20:10
Mně je tenhle fenomén také ukradenej, : strejda
jak říká Krakonoš, ale fenomén k fenoménu a v souhrnu tu bude zase o nějaké ty zlodějíčky a lupiče víc, protože ty prachy prostě jednou dojdou. Tu se přepadne pumpa, tu spořitelna, tu klenotnictví, tu se vytrhne celý bankomat i se šroubama, možná že tu časem i někoho zapíchnou pro pitomou stovku či dvě. Čert ví... V každém případě je to šance zvláště pro mládež. Někde jsem četl, že ty ruční automaty pro jednoduché závislé hráče, kde mačkáte stále jedno tlačítko a kde se vám objevují stále tři obrázky, jsou naprogramovány na 82 - 89% proher.
Jak kde. Kontroluje to někdo?
Navíc - začínáme se řadit mezi státy s jistými problémovými školáky, kopírující své idoly a přitom podvědomě vychováváme k hazardu už ta malá prťata, která se dívají na večerníček a to tím, že jim tam ihned po večerníčku veřejnoprávní TV šoupne výsledky sazky a sportky a navrch pak šanci milioooon. Tady je něco shnilého v tom svobodném státě... Už ale v médiích. Tam to začíná. Vše se točí kolem prachů...Dále ve sněmovně. To je přece známá věc. Je však jasné, že když tu kdosi cosi zamítne, že se ozvou tzv. ochránci lidských práv a SVOBOD, začnou tu vyřvávat, psát, nadávat a stěžovat si, soudit se...
Proč si však nebereme z té Ameriky jen to dobré? To, co tam funguje? Proč sem třeba importujeme i hnůj? Nebo příklad třeba ze "ŠVEJCAR"? Tam by si nikdo nedovolil prosadit něco proti vůli lidí. Většiny. Tam je to samé mini i pidireferendum a už to mají docela vymakané. Každá obec, město, každý kanton. (To jsem četl v časopise 21. století, to není z mé hlavy...já tam nebyl.) smilies/wink.gif
leden 19, 2009 22:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]