O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - VANDALOVÉ DO NOVÉHO ROKU PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 leden 2009

To se nám toho v poslední době seběhlo... V předvečer našeho vstupu do EU rozsvítil vicepremiér Alexandr Vondra kyvadlo "Stroj času", stojící na místě někdejšího Stalinova pomníku, které bude odměřovat půlroční šéfování České republiky Evropské unii. Rovněž byla odhalena největší vlajka ČR a EU v naší zemi - má 5 x 7 metrů - je vyrobena z nehořlavého materiálu - z PVC plachtoviny.

 

 

 

 

 

     Ale - co té vlajce bylo platné, že je nehořlavá... když našim pověstným vandalům odolala jen pár hodin... A že před nimi nic není ušetřeno... Čerstvě zrenovované domy nic a nikdo neubrání před sprejery, vzpomínám na ořezané vršky růžových keřů ve vzácném rosariu ve Stromovce... rozvalované pomníčky na hřbitovech.... a nemluvě o tom, že je neustále rozkrádané vše, co jen trochu jde prodat. Škoda mluvit...

 

 

Disgustovaný Flori@n

 

 

Komentáře (8)add feed
je to fakt hnusný, : Magda
u nás v ulici těsně před koncem roku obložili a natřeli tři domy. Dnes ráno jsem šla kolem a celý spodek je počmáranej.
leden 02, 2009 21:32
je asi málo policajtů v ulicích : wendy
a tresty směšně nízký. Já vím, že se všechno uhlídat nedá, ale to není důvod vykašlat se na to úplně. S botičkou jsou měšťáci na místě do pár minutek. NApříklad.
Sprejerům bych napařila VPP a hlavně - počmáraný objekt uvést na jejich náklady do původního stavu a pokutu. Tak.
leden 05, 2009 07:54
Hm Wendy, jenže : NČ
to bys mu, podle našich úžasnejch zákonů, nejdřív musela dokázat, že to celý počmáral von.
Dokud se vandalizmu bude vznešeně řikat grafitti, dokud budou zakázaný tělesný tresty, dokud bude trestná střelba na škůdce vč. jeho zabití, dotud to nemá řešení.
A co se tejče policajtů? Směšný! Ti nejdou do ničeho, co jim nejni výslovně pro ten kerej den uloženo. A eště jedině v přesně vymezenym rajónu.
leden 05, 2009 08:24
chytnu ho se sprejem v ruce an stříká barvu na zeď : wendy
víc neřeším. Jestli to nepočmáral úplně celý on, ať si pozve kamarády grafiťáky na výpomoc. Ale ono to celý směřuje k občanským hlídkám, jelikož současný zákon to vidí jinak. HLAVNĚ se nesmí ubližovat pachatelům.
leden 05, 2009 08:47
no mlátit by je nemuseli : alena puntíkovaná
jen by chyceného sprejera postříkali tím sprejem ve vlasech, kolem brabečka, na prsou, na nohou - prostě tam, kde má chloupky a kde to půjde zatraceně mizerně dolů. Neublíží se mu tím, protože většina kůže zůstane neposprejovaná, takže se pachatel neudusí.Rozrušeným rodičům. kteří si přiběhnou stěžovat, ihned předložit fotografie umělcova díla a zároveň účet za spáchanou škodu. Hubu mu už rozbijou beztrestně sami.
leden 05, 2009 09:39
Proč by je neměli mlátit? : NČ
Na hajzla stejně nic jinýho neplatí.
Jenže to sou právě jen ty impotentní rady typu: "Kdybych já to měl řešit".
Nikdo z celý Kudly to nikdy řešit nebude ani se Kudly nikdo na řešení ptát nebude. Vždyť v tom je právě přeci ten základní princip demokracie. Že každej se smí nahlas a většinou beztrestně vykecat ale je mu to uplně plat prtný.
leden 05, 2009 10:12
mé kamarádky syna : Zdena
před léty načapl vedoucí prodejny, jak mu krásně sprejuje fasádu krámku. Nezaváhal a zavolal rodičům šestnáctiletého klacka. Rodiče nezapochybovali, že ten jejich lumen byl autorem a v sobotu otec se synem šli fasádu spravit. Většina práce byla vykonána synem, pod odborným dohledem otce. A tak se stalo, že má republika o jednoho sprejera míň. Jenže to jde na malém městě.
leden 05, 2009 11:49
Můžeme sepsat petici : wendy
poslat ji svému místně příslušnému poslanci, dále do Bruselu, do úschovny zavazadel na nádraží a taky si ho přilepit na čelo....
leden 05, 2009 13:25
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]