O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ARCHIV - JSEM BACULKA - I. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 prosinec 2008
Přejít na obsah
ARCHIV - JSEM BACULKA - I.
Strana 2

Hned v úvodu se musím přiznat, že mám přibližně 20 kilo nadváhy a na všech fotografiích i v zrcadle vypadám jako kosatka. Jestli jste právě teď úžasem spadla ze židle, vrtíte nesouhlasně hlavou nebo jste si připlácla dlaň na pusu ve snaze zadusit výkřik typu: ,Šmarjájózef, to je ale strašnýýýý,"

pokud jste to rovnou nezakřičela a v důsledku toho teď zuřivě kašlete, rychle nalistujte další stránky, tohle je totiž RESERVÉ pro nás, které jsme hezké, chytré, vtipné, šarmantní, milované, milující...

 

 

 

 ”

 

     Hned v úvodu se musím přiznat, že mám přibližně 20 kilo nadváhy a na všech fotografiích i v zrcadle vypadám jako kosatka. Jestli jste právě teď úžasem spadla ze židle, vrtíte nesouhlasně hlavou nebo jste si připlácla dlaň na pusu ve snaze zadusit výkřik typu: ,Šmarjájózef, to je ale strašnýýýý," pokud jste to rovnou nezakřičela a v důsledku toho teď zuřivě kašlete, rychle nalistujte další stránky, tohle je totiž RESERVÉ pro nás, které jsme hezké, chytré, vtipné, šarmantní, milované, milující...  - je jedno, zda všechno dohromady, nebo od každého kousek. Spojuje nás však fakt, že ručička na váze je více či méně daleko od naší ideální váhy.

 

Jen vy totiž víte, jaké to je, když:

 

podaří se vám uškudlit pár tisícovek, najít čas na brouzdání po buticích v shopping galeriích, abyste nevyhnutelně stanula tváří v tvář čtyřicetikilové prodavačce, která má zdvižené obočí a pohrdavě si vás měří, zatímco vy, s tváří rudou jako ředkev, se pokoušíte vysvětlit, že chcete „prostě něco pěkného na sebe". A její triumf přichází v podobě pomalu, důrazně a nahlas (hodně nahlas!) vyslovené věty: „NA VÁS NIC NEMÁME," po které zbaběle prcháte, abyste se vyhnula dalším případným doporučením typu: „ale zkuste to v prodejně Goliáš a Velryba, nebo Golem a Slonice, tam na vás URČITĚ něco mít budou..."


     Poté, co s jazykem na vestě doběhnete autobus, vám jeho řidič zabouchne dveře těsně před nosem a ještě předtím, než vzteky upadnete na silnici a udusíte se čpavým dýmem, který vám posměšně vypustí na rozloučenou z výfuku rovnou do obličeje, uslyšíte jeho bujaré hlaholení: „Mazej pěšky, bůčku...!"

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]