O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KONSPIRAČNÍ TEORIE - I. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 září 2008
Přejít na obsah
KONSPIRAČNÍ TEORIE - I.
Strana 2

Konspirační teorie jsou poslední dobou čím dál populárnější. Dají se zařadit částečně mezi fenomén městských legend a částečně patří i do esoteriky. Není divu. Jejich vyznavači jsou po celém světě hlavně esoterici. U nás třeba astrolog Antonín Baudyš mladší nebo provozovatel stránek Osud.cz Jiří Mašek. Spojení je více než logické. Komu připadne správná jedna iracionální disciplína, lehce uvěří, že možné je už skutečně všechno.

 

 

 

 

 



     Podívejte se na oblohu. Vidíte tam dopravní letadla nebo vojenské stíhačky? A za nimi kondenzační pásy? Pak vězte, že to zřejmě žádné kondenzační pásy zmrzlých vodních par nejsou.

 

 

      Jedná se o chemtrails, postřiky složené z chemikálií jako jsou soli barya, oxidy hliníku, dibromidetylén, vápník či hořčík.

 

 

      Cílem jejich rozprašování je zabránit globálnímu oteplování. Že vám o tom nikdo neřekl? Není divu, jedná se o přísně tajnou akci...


     „Sprejují nás jako mravence! Pokaždé, když to udělají, zvedne se vlna onemocnění dýchacích cest. Postižené jsou zejména nejmenší děti a velmi trpí i staří lidé!"  - těmito slovy začíná česká internetová Petice proti práškování chemtrails:

 

 

 

      „Stavíme se jednoznačně proti zvráceným principům, jež jsou využívány k tomu, aby nás - lidstvo - zcela úmyslně poškodili. Nechceme být jen loutky na provázku, ale hledáme spojitosti a také pravdu. Věříme, že nikdo nemá právo zahalovat naši oblohu, bez našeho vědomí a přímého souhlasu škodlivými chemikáliemi. Stop chemtrails!!"

 

uvádí se mimo jiné v petici, která je na internetové stránce petice.nazory.cz dostupná od letošního března...

 

      Kolik lidí ji dosud podepsalo bohužel nelze zjistit. Víra v chemtrails, které už několik let mají v rámci přísně tajného projektu rozprašovat vojenská i civilní letadla prakticky po celém světě, patří mezi nejnovější celosvětově oblíbenou teorii spiknutí. V Česku má bezesporu stovky zastánců. Na internetu ji šíří třeba známý esoterik Jiří Mašek z internetových stránek osud.cz, mystik Jaroslav Chvátal nebo třeba papírový časopis WM magazín. Osud.cz pravidelně otiskuje ohlasy čtenářů, kteří se chemických sloučenin (vypouštěných do spiknutí zapojenými piloty) obávají a kterým také chemtrails údajně způsobují značné zdravotní komplikace.

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]