O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KONSPIRAČNÍ TEORIE - I. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 září 2008
Přejít na obsah
KONSPIRAČNÍ TEORIE - I.
Strana 2

 

 

 

 

 

     Podle Jiřího Maška se původně dobře míněný záměr mocných tohoto světa bojovat s globálním oteplováním nepovedl a škodí lidem, protože jsou do něj přidávány ještě další nebezpečná látky:

 

Naše nebe je již několik let bombardováno chemickými sloučeninami. Ty mají podle některých zpráv zabránit dopadu smrtících kosmických a slunečních paprsků na Zemi, avšak globální vláda využívá situace a přimíchává do koktejlu složky závažně poškozující lidské zdraví, dále některé viry, bakterie a plísně. Děje se tak za účelem zvýšení ekonomických zisků farmaceutického průmyslu, respektive razantnímu snížení lidské populace v krizových časech, které nacházejí,"

 

píše na svých webových stránkách pravidelně navštěvovaných stovkami čtenářů.


     O tom, že teorie chemtrails patří do stejného soudku jako přistání Američanů na měsíci, netřeba pochybovat. Stačí si přečíst libovolnou středoškolskou učebnici fyziky a zjistit, jak by soli barya působily na obloze - a také to, že by velmi rychle částečky spadly na zem a kontaminovaly půdu. Gravitace je slovo, které zřejmě esoterici a konspirátoři asi neslyšeli.

 

 

:-)))

 

 

Leoš Kyša

 

 

 

Komentáře (28)add feed
potes koste :-) : mura
pana maska asi malo ukolujou a nevari mu svickovou. tudiz ma spoustu volneho casu vymyslet blboste smilies/grin.gif

ps. kdoze je clenem globalni vlady?
září 29, 2008 09:18
co je to za blbost : alena puntíkovaná
já pamatuju tyhle kondenzační pásy už jako malá holka (je mi 60) - a tenkrát o nějakém globálním oteplování nebylo ani tuchy. Ta choroba, kterou pan Mašek trpí má jméno - nazýváse paranoia - a dá se léčit. Měl by vyhledat odborníka
září 29, 2008 09:52
Ja mam tyhle nesmysly rad. : M i k i n
Konspiracni teorie maji jednu vec spolecnou - neexistuje pro ne jediny dukaz. Ovsem s tim si jejich zastanci hrave poradi - dukazy neexistuji, protoze je "ti mocni" (zide, zednari, zeleni muzici z Marsu) zlikvidovali. Nepritomnost dukazu je pro ne tedy naopak dalsi dukaz. smilies/cry.gif
Me nejvic rozesmeje ta vyse zminena teorie o tom, ze vsech 6 pristani na Mesici bylo ve skutecnosti jen nafilmovano v Hollywoodu. Kdyz se na to ptali syna slovenskeho tatinka a ceske maminky astronauta Eugena Cernana tak se jen zasmal a rekl: me stopy na Mesici jen tak nikdo nesmaze........
září 29, 2008 10:04
... : bb
bože, jak by mohl říct něco jiného, když hned po natáčení byli podrobeni výmazu své paměti a implantaci nové paměti !
to se ostatně dělá všem astronautům, aby si nevzpomněli na setkání s marťany, zatímco materiály jsou uložené v bezpečnostních schránkách železobetonových katakomb pod Pentagonem a má k nim přístup jen Abraham Lincoln

září 29, 2008 11:21
No to máš Mikine pravdu : wendy
a na tohle téma byl natočený jeden geniální film - jmenuje se Kozoroh 1.
Je to samozřejmě nesmysl, ale ukazuje to na jednu věc - nedůvěru obyčejných lidí k tvrzení těch mocných. Někdy je to k smíchu, jindy k pláči. A tak jde život.
Mě samotou přistání na Měsíci fascinuje a byla jsem se i podívat na ten maličký kousek kamene z Měsíce, který nám darovala americká vláda.
září 29, 2008 11:22
já jsem zas dostala mailem : endymio
zcela přesvědčivé důkazy, že dvojčata si Američani srazili sami, aby ospravedlnili vojenské akce v Afghánistánu a Iráku. Fotky jsou sice rozmazané a nevypovídají o ničem, ale to autorům nevadí.
září 29, 2008 11:41
Endymio, : Míša šíša
tak si pusť tenhle film http://video.google.com/videoplay?docid=2856557841553891683
Ten rozmazaný není.
září 29, 2008 11:54
no...možná, že by Amerikáni zas až tak daleko nezašli : alena puntíkovaná
...ale kdo ví. Dost to připomíná požár říšského sněmu v německu ve třiatřicátým..takže...
září 29, 2008 11:56
Třeba by nezašli, třeba by zašli : Jarda
Tak by mě zajímalo, která teorie zániku Dvojčat je konspirativnější. Já bych řekl, že vždy je to jen v tom, čemu a komu chci věřit já.
Ale teorie, kterým zrovna JÁ nechci věřit, tak ty bych si netroufl nazvat nesmysly a posmívat se jim s přezíravostí ignoranta.
září 29, 2008 12:52
Oni to hlavne delali uz za valky : opas
Zde je dukaz, uz uz za valky vlady usilovne branily globalnimu otepleni
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/B-17_Flying_Fortress.jpg smilies/grin.gif
září 29, 2008 13:47
I když si je sami nesrazili : wendy
tak podle jedné verze o tom dopředu věděli. A tento poznatek nějakým způsobem vyhodnotili. Možná ano, možná ne. Nikdo jsme přitom nebyli. Bylo by to šokující zjištění, ale mocipáni si lidských obyčejných životů moc neváží. To je důvod proč to nehážu do koše. Nevěřím jim, ať jsou odkudkoliv. Není to paranoidní, jen z praxe...jedna z verzí.
září 29, 2008 13:55
Zeleni muzici, zidi a dvojcata v New Yorku : M i k i n
On se vzdycky najde nejaky duverivec. Me jisty dobrak tvrdil, ze "zidum pracujicim ve WTC nekdo zavolal at nechodi ten den do prace". Verze paranoidniho filmu "Loose Change" ktera konspiracnim teoretikum neudela velkou radost je zde:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3214024953129565561&q=screw loose change&hl=en
Vysvetleni vsech "zahad" okolo 9/11 zase mozno nalezt zde:
http://www.debunking911.com/links.htm
Znalost anglictiny a pouzivani sede kury mozkove nutna !!!
září 29, 2008 19:23
... : bb
Jardo, ale když některé z nich jsou vážně legrační
a jestli někomu přijdou legrační moje teorie, nechť se jim posměje
my víme svý !
září 29, 2008 20:18
Strejda tady pouze týden není, : strejda
a už jsou tu opět jeho oblíbené předpony.
Hmmm, tak chemtrails... To jsou věci.

Alenko s mnoha puntíky, s odpušťěním kecáš. Když Ty jsi byla malá holka, tak tu létaly Dakoty (tu pamatuju já) a možná už IL14 pouze se dvěma vrtulemi. Až pak, za dýl, tu byly IL18ky. Vše made in SSSR. Samá vrtule. Až teprve první prouďák, který dělal na obloze kondeznát, byl MIG15. A to jsi byla ještě malá holka, jo? Brebto...
září 30, 2008 00:50
nevím, co lítalo a jak se to jmenovalo : alena puntíkovaná
ale bývaly vojenské přehlídky a lítala tam letadla, co dělala strašněj randál a za těma ty kondenzační čáry byly. Vím, že mě to tenkrát zaujalo a ptala jsem se na to, ty čáry byly napřed úzký a pak se rozšižovaly a mizely a ty letadla, jak lítaly a všelijak se otáčely tak ty čáry malovaly ve vzduchu takové jako smyčky. Bydleli jsme tenkrát v Ústí a pamatuju se, jak jsem z těch čar bývala uchvácená a pořád jsem přemýšlela, jak to tam v tom vzduchu drží a jak to funguje. Fakt nevím, co to bylo za letadla - nevím název ani číslo - ale úpamatuju se na to dobře.
září 30, 2008 03:31
Ej, strejdo : M i k i n
kondenzaty za letadlem se tvori, kdyz motor fachci v nizke teplote. I motor Skodovky v deseti pod nulou udela spoustu pary.
Proudova letadla letaji ve vyskach kolem 10 km, kde je teplota mezi -30 a -40 C. Proto ty srazene pary. Dakoty letaji tak 3 nebo 4 tisice metru nad hladinou more. Proto kondenzat vetsinou neuvidis. Neuvidis ho ani na letisti kdyz proudova letadla pristavaji nebo startuji. Pokud nemrzne, pochopitelne.
Zalezi na teplote a ne na typu motoru, protoze pistova vojenska letadla z 2. svetove valky za sebou kondenzacni pary nechavala. Diky kompresorum totiz mohla letat ve stejne vysce jako dnesni jety.......
Pokud se jedna o cary za akrobatickymi letadly pri vojenskych prehlidkach o kterych pise alena puntickovana, nejedna se o pary ale o umely kour vypousteny kvuli efektu.

září 30, 2008 04:45
... : Jarda
Skutečně miluji tyhle lidi, kteří jsou výjimeční tím, že, na rozdíl od ostatních pitomců, ONI používají šedou kůru mozkovou.
Ale proč mají tu nutkavou potřebu to o sobě prohlašovat nahlas? Vidím jediný důvod. Nikdo by si toho jinak nevšiml.
září 30, 2008 07:03
Asi tě to Mikine trochu rozčiluje, že se k letectví vyjadřují i laici : wendy
jenže tady nejde jen o letectví, že...a když tady de facto prohlašuješ, že je vše v té politice průhledné, jasné, nejasnosti vlastně neexistují - nezlob se na mě, ale kůra nekůra,
tomu snad nemůžeš věřit v klidu kuchyně ani ty. To by ta velká politika nemusela existovat. Že by politici byli vždy upřímmní, otevření, superpravdomluvní, bez lobbismu, všechno vyložili na stůl - nonono....a mluvím o politicích všech spekter a světových stran, aby nebylo pochyb. Nic ve zlém, nehledám konspirace za každou cenu, ale v duše andělské politické už dávno nevěřím. A za tu nedůvěru, na kterou si zadělali, si mohou sami. Takže tak.
smilies/wink.gif
září 30, 2008 07:34
No jo, Mikine, máš pravdu s tou mínus teplotou tam nahoře. : strejda
Nedávno jsem letěl a pilot hlásil výšku 10300 a něco a venkovní teplotu -52 C. To už je pořádný samec... smilies/grin.gif
září 30, 2008 08:48
. : Míša šíša
Zda mám šedou kůru mozkovou nebo ne, nevím, neb jsem se do nitra své hlavy ještě nikdy nedívala. Ale stačí mi si vzpomenout na tzv. "humanitární" bombardování v bývalé Jugoslávii, aby mi bylo zřejmé, že jde-li USA o prosazení svých ekonomických a politických zájmů, jsou jim lidské životy - lidově řečeno - u pr*ele.

září 30, 2008 08:52
v tomhle nevfidím rozdílu mezi Ruskem a USA : alena puntíkovaná
a že nám neříkají vždycky čistočistou pravdu o tom, jak se věci mají, snad ani nemusím mluvit. Už se toho na ně "provalilo" dost na to, aby člověk bral jejich tvrzení s rezervou. Takže to s těmi dvojčaty může být pouze pověst - ale taky to může být pravda. Tento truik byl už v historii odzkoušen a fungoval vždy bezvadně.
září 30, 2008 09:44
Jasně Alčo, : Míša šíša
vždyť Rusové měli i heslo "Nas mnógo", takže nějaké oběti na životech svých občanů jim nedělaly vrásky. Ale možná je to jen taky pověst...
září 30, 2008 09:51
Míšo, ty miliony mrtvých v Rusku a na Ukrajině ve 30. letech minulého století není pověst, : toulavej
je to bohužel prokazatelně pravda. Že by nějaká vláda USA prokazatelně decimovala své obyvatele, o tom nevím. A to ani pokud by tu někdo chtěl poukázat na Indiány, tak vláda neorganizovala žádné pogromy, jako vláda SSSR.
září 30, 2008 15:20
To s tou pověstí byla ironie : Míša šíša
A jinak do hlubší debaty nechci zabředávat, nemám na to čas a ani by to nemělo význam.
září 30, 2008 15:49
Wendy, Aleno P. a Miso S. : M i k i n
Nechtel jsem se s tou poznamkou o sede kure mozkove nikoho dotknout, beru s omluvou zpet. smilies/undecided.gif Ale ten odkaz ktery jsem zde dal opravdu stoji za to. Uz jen pro pochopeni toho, jak konspiracni teorie pracuji.
http://www.debunking911.com/links.htm (Objevilo se to konecne modre?)
Souhlasim s tim, ze tajne sluzby jsou schopne nejruznejsich operaci o kterych nebudou nikomu vykladat. Vyjimkou neni ani CIA. Staci si vzpomenout na ruzne plany (i kdyz neuskutecnene) jak zamordovat fousace Castra. Jenze plan na to, aby Fidelovi vybuchl v hube doutnik muze zajistit nekolik spolehlivych a dobre placenych agentu. Zniceni WTC a casti Pentagonu nikoliv.
Na tom by musely pracovat stovky, mozna tisice lidi. Personal letist, dispeceri, vojensti piloti, NORAD, hasici, zachranari, demolicni experti, stavebni experti, ochranka budov, vysetrovatele nejruznejsich agentur, stovky nahodnych svedku a buhvi kdo jeste. Ti vsichni by museli vice ci mene vedome spolupracovat na dabelskem planu vrazdy 3000 svych spoluobcanu a museli by take dodnes drzet hubu.
Nezlobte se, ale obvineni konspiracnich teoretiku ze "vlada USA" nebo dokonce "amici" zorganizovali celou vec sami je stejna hloupost jako povesti o bombardovani planety chemickymi slouceninami, nepristani na Mesici nebo stale zijici Elvis Presley.


září 30, 2008 17:26
Mikine, : Krakonoš
vůbec si nemyslím, že vláda USA, případně CIA, zorganizovala 9/11. Nepatřím mezi "antiami", nejsem například ani proti radarový základně u nás. Nicméně pochybnosti mám, a veliký, jestli nemohlo jít např. o zneužití informací tajnejch služeb pro grandiózní pojišťovací podvod ze strany vlastníka WTC. Vysoká hra, do který už mohlo bejt zapojený mnohonásobně míň lidí, než jsi vyjmenoval. Vysoká hra o veliký peníze, která se taky svým strůjcům mohla trochu vymknout z režie, vůbec nemuseli dopředu počítat s tolika mrtvejma. Nicméně je velmi pravděpodobný, že pár lidí vědělo - s dost velkou mírou jistoty - že se něco velkýho proti WTC chystá a někdo mohl dostat bezva nápad, jak si hodně vydělat...
Fakt jsem dost daleko od paranoidních výlevů, ale na druhou stranu nechci, aby mi někdo zakazoval ptát se. A mám hodně otázek poté, co jsem skouknul dokument Blueprint For Truth (stačí zadat do vyhledávání na you tube a jste tam).
Architekt Richard Gage mi opravdu nepřipadá jako paranoidní psychopat a jeho argumenty jsou velmi obtížně vyvratitelný, ani tvůj link nepomáhá. Navíc o problematice něco přece jenom vím, živím se už 15 let jako statik. Nedá se všechno jen tak shodit se stolu, bohužel - mám totiž Ameriku docela rád.
září 30, 2008 17:49
Zdravim Krakonosi : M i k i n
Problem selhani tajnych sluzeb je zajimava otazka. Vetsinou se dava vina temer neexistujici spolupraci mezi CIA a FBI. Jestli v tom byla opravdu nejaka spina s navaznosti na pojistovaci podvody, to by me fakt zajimalo. Vyloucit to asi nikdo nemuze.
Ten duvod ke zriceni budov popsal kdysi docela srozumitelne casopis Popular Mechanics a bylo to na podklade zpravy z oficialniho vysetrovani kterou provadeli odbornici jakesi vladni agentury. To byla civilni agentura, zadne tajne sluzby..... Podle me by slo tezko pripravit odstrel tech trech budov tak, aby si toho nikdo nevsiml. To je ovsem vsechno, co k tomu muzu rict. S tebou coby odbornikem v tomhle oboru se dohadovat nehodlam, to bych dopadl !!!! smilies/wink.gif
Ja jsem se podobne jako ty zameril na oblast o ktere neco vim, a tam "konspiracni teoretici" uplne selhali. Prakticky vsechno (at uz problemy s vycvikem pilotu, reakce NORADu nebo problematika sledovani leteckeho provozu a radaru) byly takove nesmysly a vymysly, az nad tim srdce usedalo.........
Bylo to tak hrozne, ze se tim jak letecke casopisy, tak nezavisle weby zamerene na aviation vubec nezabyvaly. A ja mam od te doby o panech konspiracnich teoreticich velice bidne mineni.
Kdybych to mel za sebe nejak shrnout, tak bych byl ochotny brat vazne jen spiknuti, k jejichz provedeni by nebyla potreba (jak ostatne pises) velika spousta lidi, ale jen par agentu tajne sluzby nebo jine organizace (treba zlocinecke) kteri by umeli jednat i mlcet......
září 30, 2008 21:11
Nazdar ! : wendy
Mikine, ale já nepsala, že by si WTC amíci shodili sami. Jen to, že je zde nastíněna jako jedna z teorií ta, že o tom aspoň trochu věděli a vykašlali se na to. Tajné služby, vláda...
jinak zminka o jakési kůže šedé mozkové mě nechala zcela v klidu, neboť ani nevím co to je a proto o tom nediskutuji...
Krakonoši, já proti americkému lidu obecnému taky nic nemám, ale proti některým politikům, zbrojařům a pletichářům ano. A tak jako ty chci mít právo se ptát. Jsem např. zvědavá, zda se odtajní archiv ve věci úmrtí Marylin Monroe. Po padesáti letech od její smrti. Moc jsem zvědavá, zda bude slib splněn. Nebo o úmrtí JFK. Uvidíme uvidíme uvidíme.

Přeji všem pěkný den. Konečně prší !!!
smilies/cheesy.gif
říjen 01, 2008 07:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]