O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

AHOJ LIDI, PORADÍTE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 srpen 2008

 Tři věci mám, moji milí, na srdci. Nejprve chci všem poděkovat, že jste Kudlance zůstali věrni i "v dobách těžkých", tedy v době, kdy pro mne udržení téhle hmyzice ve slušném chodu bylo dost ouvej. Ale - slibuju, že už jsem se skuhráním skončila a díky svým milovaným kamarádkám, které na mne nezapomněly a "vyšláply si za mnou na návštěvu", je mi o mnoho líp.

 

 

 

 

     Dále - v nejbližších dnech budu publikovat pár poněkud kontroverzních textů - tak znovu si dovolím zdůraznit, že si nic z toho nevymýšlím. Maximálně upravím jména, místa a někdy, pokud by to mohlo vést k identifikaci, je i samotným autorem daného textu pozměněno pár konkrétních fakt. Ale - příběh vždy zůstává původní. Pravdou je, že ty nejdivočejší a nejneuvěřitelnější píše sám život, jak víte. A ještě jedno - pevně doufám, že i nadále se bude na Kudle v nejhorším případě posílat "do hvězdy" a nikdy jinam :-)))).

 

     A teď k věci, pro mne v dnešních dnech docela důležité:

 

     stalo se, že pod jedním převelice starým článkem, ještě na té Původní Kudlance, se pod článkem rozvinula mohutná diskuze, která se - jak už tak bývá dobrým zdejším zvykem - postupem doby zcela odtrhla od původního tématu. A - nějak se tam některé pisatelky zmínily o jedné televizní reportáži  tv NOVA, která se věnovala jakémusi pánovi, a jeho činnosti v ČR. V diskuzi se poté psalo, jaké s ním měly dotyčné nemilé zkušenosti. Onoho muže, jak jsem později zjistila, z těchže důvodů vyšetřovala policie. Nic vulgárního v komentářích ale nebylo, text byl víceméně o tom, že byly případné další paní a dívky před tímto mužem varovány.

 

     Nu, a co se nestalo: nad jaře mi napsal nějaký student, že mi vyřizuje vzkaz od tohoto pána, že musím článek stáhnout, jinak že mne dá k soudu... A pak už vyhrůžka stíhala jedna druhou... Nyní, když jsem se vrátila z nemocnice, dostala jsem doporučené písmo od advokáta dotyčného pána, Prý činím neoprávněný zásah do práv na ochranu jeho osobnosti. Podotýkám, že jsem tento článek už dávno z netu stáhla, ale bohužel, nějak to divně funguje a pokud se do vyhledávače vloží dotyčné jméno, článek se objeví... Přesto mi tento student a pak i další lidé, nejspíš známí dotyčného, už několikrát telefonovali, psali a vyhrožovali opravdu vším možným.

 

     A tak by mne zajímalo: jak dalece mohu za to, když někdo do už nefunkčního blogu vloží k idiferentnímu článku svůj text, a dále,  jakou mám případně proti zmíněným lidem možnost obrany? Vzhledem k tomu, že mám celkem důvodné obavy z těch různých vyhrůžek, bych ráda věděla, kolik mi ještě zbývá času, než mne třeba opravdu někde náhodou přejede auto?

:-)))

 

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (17)add feed
jestli ti fakt takhle vyhrožuje : alena puntíkovaná
tak to snad předej policii - nebo bych se obrátila na TV nova, která původní reportáž uvedla. Jelikož je článek už dávno stažen - nemá jeho žaloba šanci...on to ví a proto vyhrožuje. Jinak užn bys byla dávno před soudem. Nevím o co šlo, ale když si ten člověk dá do vyhledavače své jméno - tak mu vyplave všecko, co o něm kdy bylo zveřejněno a to nejen na Kudle. A že s ním mají lidi špatné zkušenosti? No za to si snad může sám, ne?Každopádně bych se pokusila domluvit se s příslušným redaktorem TV Nova> Ten zajisté čelil mnoha obviněním a bude vědět jak na něj.
srpen 05, 2008 20:52
... : heduš liduš
no já měla kdysi stejný problém, nebyl ani důvod žárlit, ale objevila se hezčí slečna v naší společnosti a už to šlo, začala jsem se chovat křečovitě a nedokázala se uvolnit, takže jsem asi nebyla moc dobrou společnicí. Jenže ted´s odstupem času a po dalších vztazích, kde se mi to už nestalo, vím, že to bylo mým sebevědomím a taky tím, že tehdejší přítel byl chladnější a tolik mi neprojevoval svoje city,a necítila se s ním jako "ta jeho", takže nebyla mezi námi taková ta vzájemná sounáležitost, kterou cítíte, když jste spolu v jedné místnosti, třebas každý na jiné straně a s někým jiným. No nevím, podvědomí totiž pracuje ani o tom nevíme smilies/undecided.gif, ještě bys měla napsat jaký vlastně máte spolu vztah a jak se k sobě navzájem chováte, chápu, že žárlení je nemoc, ale není žárlení jako žárlení smilies/smiley.gifmnohdy je za tím něco úplně jiného, knížky nepomůžou pokud to není v tobě na tohle prostě nevěřím
srpen 05, 2008 20:55
... : heduš liduš
omlouvám se můj komentář patří k článku o žárlení, jsem tu totiž prvně smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 05, 2008 20:57
blbost : Břetislav
Milá Danielo, vím, že je to nepříjemná věc, dokonalá sprosťárna, ale jde zřejmě jen o prachsprosté vydírání a psychický teror. Vy nejste odpovědná za texty, které u Vás publikuje někdo jiný. Prostě za jejich obsah neodpovídáte. Jakoby chtěl někdo stíhat pro neoprávněný zásah do práv na ochranu osobnosti ředitele rozhlasu, jemuž nějaký host v živém vysílání např. obrazně poplival prezidenta a nařkl ho třeba z pedofilie. Koho je možné žalovat, ředitele, nebo toho hosta...? To samé platí o Vašem inkriminovaném článku a slovech, která se objevila v diskuzi a navíc se přímo článku vůbec netýkala. Ostatně, on má právníka, vy si sežeňte v krajním případě také právníka... Znáte to, jak říkáme u nás na Valašsku: Koupíš cedník, teče. Dáš ho spravit, necedí...a aneb Ve všem je bordel, jen v mléku je radioaktivita... Držím palce...
srpen 05, 2008 21:38
tak poradte pravnika milacikovia : Sipicek
Predsa ju v tom nenechame, Magor Sprosty ( a este nam zakazala pisat vulgarizmy ), no ale choleru nanho!
srpen 05, 2008 22:19
Danielka : Sipicek
Dani, mam sestru pravnicku, ale nezaobera sa takymito vecami, tak neviem, uvidim ci mi daco odpovie na mail, asi by som ale kontaktovala policiu a mozno aj podala trestne oznamenie, vsak Ti nedava inu sancu. Alebo, ak mas na toho tupca kontakt, tak mu to oznam, ze este raz a to trestne oznamenie podas. Neviem smilies/angry.gif nic ine ma nenapada.
srpen 05, 2008 22:25
klidně spi : alena puntíkovaná
důkazní břemeno, v případě soudního řešení sporu, je na něm. To on musí prokázat, žes ho tím článkem chtěla úmysleně (ať už z jakýchkoli důvodů) poškodit. Což není tvůj případ. nelichotivě - a to na základě vlastních nedobrých zkušeností - se o něm vyjádřily pouze některé přispěvatelky - tedy ne ty. Naopak přestupku (pokud ne rovnou trestného činu) se dopouští on, pakliže tě zcela neodůvodněně obtěžuje a vyhrožuje ti. (Předpokládám, že sis inkriminované e-maily schovala).
srpen 06, 2008 02:39
No toto ! : wendy
Dani, máš přece v rubrice i právnka, já vím že na jino problematiku, ale určitě má známé ve svém oboru. Ostatní bych poslala Nově...
srpen 06, 2008 08:19
Jinak Olinka pejsková odetková : alena puntíkovaná
je právnička - můžu ti s ní smluvit rande.
srpen 06, 2008 08:34
Danielka : Sipicek
Neviem tu nikde najst mail na Teba, tak som preposlala spravu od sestry Alenke bodkovanej smilies/wink.gif a pre istotu Ti este poslem kontakt na mna,ak by sa Ti to takto nedostalo.
srpen 06, 2008 13:24
Daní, poradila bych se s právníkem - : saffron
jak se v takových případech lze bránit a dotyčnému bych, takto vyzbrojena informacemi, pohrozila - jelikož vaří z vody, tipla bych, že mu poučený protiútok vezme vítr z plachet. Držím pěsti!
srpen 06, 2008 13:43
Ahoj kudlanstvo moje milovaný, : d@niela
tak jsem to už vyřešila (nojo, ne já, ale můj vlastnoruční webmaster se nade mnou slitoval)- prostě je to totááááááálně off.
No, chtěla jsem vám tu nechat odkaz, ale to bych musela prozradit jméno toho "úžasňáka" a přece jen nechci riskovat :-) - takže to už nechám být :-)))

srpen 06, 2008 14:01
Tak to je dobře : Milena
Je pravda, že mě to stráááášně zajímalo. Ale je pravda, že musíš být opatrná, když se to může takhle zvrtnout.
srpen 06, 2008 14:17
... : bb
chápu proč, ale je to přesně jako vždycky - bojíme se, tak ustoupíme zmetkům. On má máslo na hlavě, vadí mu špatná reklama, tak zkusil zastrašit a vyšlo mu to.
Přitom by nezmohl nic, vůbec nic, protože tohle je legální internetová diskuze a redakce nenese odpovědnost za názory, pouze za to, aby nebyly vulgárně sdělené a aby to byly názory, ne obchod s dětským pornem nebo drogama.
Možná by bylo dobré někam vyvěsit větičku, kterou se ohánějí všechny noviny, časopisy: "redakce neodpovídá za názory čtenářů (diskutujících) ani za to, zda odpovídají skutečnosti, a nemusí se s nimi ztotožňovat".
srpen 06, 2008 15:02
bíbí - to je složitý. To má - bohužel - stejnou platnost, : d@niela
jako když někdo v hospodě vyvěsí ceduli: "Za odložené věci se neručí".
Takže i když bych to s 99% jistotou vyhrála, tak zase uvážím-li, že vědí o mně absolutně vše (adresu atd., neb to je lehce dohledatelný, časopis je registrovanej), že bydlím v prvním patře atd.- tak stačil by k nepříjemnostem docela i jen obyčejnej šutrák do okna...
A co si na kom pak vemu, koho pak budu "popotahovat"?
I když se vztekem, tak jsem souhlasila a nechala to dát pryč.
srpen 06, 2008 15:35
vždyť jsem psala, že chápu : bb
proč. Je mi naprosto jasný - proč. Ale že to tak je, to je hnus.

Jinak s tou cedulí to myslím platnost o něco větší má, protože hospoda ručí, ale admin serveru pokud vím ručí jen za to, že vymaže vulgarity a trestně závadné věci, ne slušně vyjádřené osobní, byť špatné názory na někoho.
Aspoň by pak nevolali čtenáři/čtenářky proto, že nesouhlasí s tím, co napsala Mařenka o Pepíčkovi apod. :-)
srpen 06, 2008 16:35
ale ved ja som to citala... : Sipicek
... a nebolo to nijake strasne okydavanie osoby, akurat sa baby vyjadrili, ze bacha nanho... No asi to je este vacsi chrapun ako ho opisovali. Ach, to ma stve, ludia vedia byt hrozne svine, len dufam, ze plati ze bozie mlyny melu pomaly ale isto, ono sa mu to snad vrati. Zelam pokojnu noc smilies/wink.gif
srpen 06, 2008 22:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]