O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STŘELÍM HORSKÉ KOLO, NEJEN.... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 červen 2008

 Asi tak před rokem jsem si v rámci snahy o hubnutí a zlepšení své fyzičky zakoupila horské kolečko. Je to mašina, která má moře ovládacích páček na obou stranách řidítek, celkem pohodlné sedlo a - upozorňuju - nebylo zas až tak moc drahé. Takže žádných „...cet tisíc". Kolo pro dospěláka, co nemusí mít "extra značku".

 

 

 

 

 

     Problémem pro mne byly a navždy už zůstaly ony páčky a jejich funkce. Přehazovačka byla jest a bude nad mé chápání... Tudíž jsem z kopce šlapala v potu tváře, do kopce to nezabíralo a občas jsem se proměnila v neřízenou střelu, když jsem „nabrala dráhu" a drahé kolečko v pohybu předstihla a přistála někde opodál.

 

     Přesto jsem s ním ráda jezdila - na nákupy, za kamarádkami... Moc ne, velice brzo zůstalo zavěšeno ve sklepě, neboť jsem si musela vybrat mezi jistotou jakéhosi pohybu po svých dvou a možným totálním zmrzačením :- )). Nu, a teď už vím jistě, že na kolečko mohu stopro zapomenout. Napadlo mne proto, že by mohlo udělat radost někomu z vás, případně vašich blízkých. Jak říkám, není to žádná drahá značka, ale obyčejné nové funkční horské kolo. Takže - za pár šupů je vaše!

 

     Stejně tak bych ještě chtěla nabídnout všem, kdo budou mít zájem, cestovní tašky - do ruky i na kolečkách. Různých rozměrů, v perfektním stavu, většinou velikosti tak na jednu pořádnou cestu na dovolenou či na tábor. Mám jich doma povícero od malých až po "na dvě mrtvoly". On totiž, můj drahý choť, vždy, když za mnou letí, tak nějakou další přiveze. Ale nechce se mu tahat zpátky s prázdnou. Připadám si už doma jak v malém skladišti. Proto jsem s několika z nich podarovala své kamarádky nejbližší, a stále jich tu ještě mám dost a dost na výběr. Tak mne napadlo to předhodit na Kudlanku...

 

A zdůrazňuju: cena méně než lidová.

 


chcete-li se podívat, klikněte si - - - a to není vše... :-))):

 

Taška Star, 37x40x90 cm, 10 kapes, pevná

Bag King 35x70x55 cm

Bailing USA 35x40x73

Taška Alfa - "roura" průměr 55cm, délka 100cm

Taška Lucas 38x70x35

Lehká černá

taška "jen tak"

 


 

     A ostatně: co byste říkali znovuzavedení bazárku? Není problém - potřebujete-li něco, či naopak máte něco, co už doma přenášíte z kouta do kouta jak kočka koťata - pošlete mi e-mailem text, popis, případně fotku a je to!

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (25)add feed
tašku na kolečkách bych asi užila : alena puntíkovaná
ale nééééé na dvě mrtvoly - takovou, co bych s ní vlezla do tramvaje a posléze do busu a vešel by se tam pytlík s bramborama a jeden chleba - a taky pár kočičích konzerv.Kdybys měla n ějakou šikovnou za nepřehnanou cenu, tak se hlásím.Jo, koťátka letos nebudou, narodila se jen jedna černobílá flekatá kočička a je tak sladonká, že si ji asi nechám sama.
červen 28, 2008 16:39
maciatka : Sipik
Maciatok je teraz vela vela a je u nas ubytovacia kriza, macacie depozity su plne, maciatka niet kam dat, ak by niekto mal zaujem o malu macicku,ale aj velkych je dost... tak na mackysos.sk dokonca sa da cez web zariadit aj preprava. Danielka, prehadzovacka je aj nad moje chapanie a mobily s milion funkciami tiez. A este casto bludim a nikam neviem trafit na prvy raz... musi ma navigovat moje 4 rocne dieta! To nevadi smilies/wink.gif
červen 28, 2008 20:37
Jé, : skaz
to je výbornej nápad - teda já bych nutně potřebovala plenkové kalhotky pro mámu - pokud někomu zbyly,ráda odkoupím - já vím,blbý,ale moc by mi to pomohlo;

Dani,to je skvělý,něco takovýho - myslím,
že každý si sebou táhneme svůj uzlík a občas je potřeba ho proštěrchat a zútlit -
no prostě vyhodit věci už nepotřebné. Nebo je "dát o dům dál!!!"
červen 28, 2008 21:15
do háje, ve čtvrtek jsem podobnou tašku koupila... : ivanka
smilies/angry.gif smilies/angry.gif

Tak příště... Jo, a ten bazárek - TO JE PRIMA NÁPAD, TAKY SE PŘIDÁVÁM!
červen 29, 2008 16:17
Přidávám se, bazárek : Myška
by se hodil.
červen 30, 2008 06:47
Zamlouvám si tašku Bailing USA 35x40x73 : wendy
nesahejte mi na ni. Co já se teď najezdím do toho Mostu, a budu tam jezdit i na stará kolena, než se tam přestěhuju úplně, za chvíli už nebudu vládnout tahat tašku v ruce... už jsem přemýšlela, že si něco podbného pořídím - takže je rozhodnuto. O převzetí se domluvíme.,

BAzárek - něco podobného už tu bylo, když jsem sháněla to papírové linoleum. NAkonec jsem promluvila k národu do rádia, a mám dvoje. Ale zdejší bazárek byl fajn, akorát že byl mimo tuto hlavní stránku tak se tam chodilo méně.

Co bych nabídla já - talíře a hrníčky...
červen 30, 2008 07:32
Panebože - hrníčky, talířky, talíře.. : ivanka
uááá - co bych se přidala - docela možná asi na výměnu, neb se znám. Mám tolik moc nádherných hrníčků (neb sem maniak) a dalšího různého nádobí - jen jednu pusu a jednu skříň. Teoreticky by mi měl stačit tak jeden (no, maximálně tři) kus od všeho. A já toho mám jéje...
Bazárek beru všema desíti!
červen 30, 2008 08:00
přemýšlím, co bych nabídla já- : alena puntíkovaná
krom koťat - všecko mám z doby "nebreč" a drží to pohromadě jen silou vůle. Takže darovat jedině jako pomstu nepříteli. Ale třeba něco objevim. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif Některé knížky mám dvojmo - díky kamarádce,m která se stěhovala do Mladé Vožice a rušila knihovnu. Udělám si seznam a dám ho k dispozici. Jinak - dosloužil mi mlýnek na strouhanku a mlýnek na mák (a to tak, že jsem obé zapůjčila) - kdybystě se někdo chtěl za lidovou cenu nějakého zbavit - tak jsem první kupec. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 30, 2008 08:06
¨Mlýnek - podívám se : wendy
A těší se na ten seznámek knih. Konkrétně sháním jednu - Město jako Alice.
červen 30, 2008 09:36
no - tak tu zrovna nemám : alena puntíkovaná
ale projdu to a seznam napíšu
červen 30, 2008 11:05
Aleno puntikovana, : Bara
az pojedes o prazdninach za kamaradkou do Mlade Vozice, tak se zastav u nas. Je to jen malilinkata zajizdka. Budu tam koncem cervence a srpen.
červen 30, 2008 18:29
Jé, : skaz
knížky,seznámek - taky se hlásím,to můžu a moc ráda smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červen 30, 2008 21:11
dneska to bylo náročný : alena puntíkovaná
ale ráno k tomu zasednu a k večeru to budu publikovat - pak se musíme nějak domluvit, jak vfám to předám
červen 30, 2008 21:48
alenka : Sipik
Ja meliem vsetko v takej uzasnej hracke Tefal Optimo, sibnes tam co chces pomliet alebo pomixovat, urobi to bzuuum a hotovo.
červen 30, 2008 22:41
Ta slovenčina je taká spevná... : wendy
veď čítajte :...šibneš tam čo chceš pomliet alebo pomixovať, urobí tu bzuum... smilies/cheesy.gif
červenec 01, 2008 07:26
hlavně to bzuum : alena puntíkovaná
mě sebralo. A taky se vyvíjí - třeba, za mého mládí, když se o někom řeklo, že mu šibe, tak to mu strašilo ve věži, nebo šplouchalo na majáku. A hele - ono to znamená - dávat věci do mixéru. Člověk se holt pořád učí. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 01, 2008 07:49
skaz : Perda
Asi nám nějaké zbyly po tchýni, podívám se. Doufám, že máš na mysli takové ty jednorázovky? My je fasovali na recept, to byly zadarmo. Vždycky nám stačil ten počet, na který jsme měli nárok. Kupovali jsme za svý jen jednou.
červenec 01, 2008 10:06
hrnec : neonka
když už ten bazárek, nemáte některá velký hrnec, který chcete vyhodit? Chci zkusit batikování a staré hrnce jsou silně nedostatkové zboží.
červenec 02, 2008 10:36
Taky se přidám, trekingové boty Asolo Voyager, : Myška
velikost 37. Koupené loni v červnu, nošené 3 dny. Podešev Vibram, svršek Goretex. Barva šedomodrá. Nevyhovují mi, mám operovaný kotník, a to jestli budou boty vyhovovat nepoznám za chvíli v obchodě, ale až na delší trase. Původní cena 2.990,--, nyní 1.200,--, záruční list na ještě skoro rok záruky.
červenec 02, 2008 11:15
Ja bych neco mela, : Cesky
ale Velekudla me s tim asi vyhodi:
prodam barak v Kalifornii, znacka fofrem a nebo jeste rychlejc! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 02, 2008 21:10
copak? : alena puntíkovaná
budeš se stěhovat na Aljašku? smilies/grin.gif
červenec 02, 2008 22:57
To jeste nevim, : Cesky
asi na cesty... jo, treba i na tu Aljasku dojde smilies/cheesy.gif
červenec 02, 2008 23:27
Myško : Perda
jééé, takový supr botky, znám, mám a jsem navýsost spokojená. Teď hodně řeší botky moje mamka, myslím, že velikost by odpovídala, ale bez zkoušení to nepůjde. Kdyby jsi bydlela někde v severních Čechách, můžeme zajet a ozkoušet...? Jo, jsou nad nebo pod kotník??
červenec 03, 2008 10:05
Perdo, : Myška
jsou nad kotník. Bydlím v Brně... Nebudeš mít cestu na Moravu?? Já se bohužel do severních Čech nechystám. Ani do Prahy... Jen do Ostravy, ale to je ještě víc z ruky než Brno.
červenec 03, 2008 10:18
Perdo, : Myška
ještě mě napadlo něco - nevím teda z jakého koutu severních Čech jsi, ale snad máš poblíž nějaké město kde je nějaká outdoorová prodejna, a tam by si Tvoje maminka mohla stejné boty boty vyzkoušet, a jestli by jí sedly, pošlu jí ty svoje na dobírku.
červenec 03, 2008 15:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]