O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK ŽÁRLÍM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 červenec 2008

Můj manžel je dobrodruh. Jo, kdyby zdolával osmitisícovky, sjížděl vodopády na indiánské lodičce nebo si po práci odskočil na gumě z mostu. Nic takového. On hazarduje ve smečce osamělých a mužechtivých vdaných paniček. Nutno podotknout, já jako jeho žena mu opravdu, ale opravdu nerozumím.

Takže se ani nemůžu moc divit, když jim to se smuuutnýma očima a několika povzdechy sděluje. Má pravdu. Nemám na to...

 

 

 

  

    Zatím probíhají jeho dobrodružství formou virtuální. Má strach, drobek. Nejspíš si myslí, že bych na něho vzala ten největší nerezový hrnec s dvojitým dnem. Au, to by bolelo. Ale zatím můj milý netuší, že by mi konečně nasadil kříííídla. Tedy, ještě jsem úplně nedozrála.

 

   Jeho poslední virtuální i nevirtuální případ byla kolegyně. Krásná, éterická třicítka. Děti dvě v pubertě. Její  manžel – dosud nepříčetně zamilovaný a žárlivý hlídací pes. Těžko bych se vedle ní mohla postavit. A tak si můj muž nejspíš uvědomil, o co vše vedle tlustopr*elní manželky přichází, a rád a dobrovolně si nechal nabourat svůj intimní smskový prostor. Nájezdy byly hustéé. Nakolik odolal, či ne – nevím, opravdu ne. Nebýt toho úhlavního nepřítele (pípajícího mobilu), jehož blikající chřtán mě dávno pohltil, jsem spokojená a kvokající, unesená nekonečně pohodlným rodinným životem.

 

    Bohužel, se stalo a v současné situaci se biju do hlavy. Dokud je neodhalím a to tak, že on bude na ní, popř ona na něm nebo i jinak, vím velké, převeliké prd (omlouvám se za poněkud vulgární slovíčka, ale to se jinak nedá!). Samozřejmě jsem prostestovala a to docela hlasitě. Co se stalo? Nejsem tak naivní, že bych opravdu věřila, že nic neprobíhá. Změnilo se maximálně to, že se manžel konečně poučil a řídí se Šmolkovou slavnou parafrází – mazat, mazat, mazat.

 

    Chtěla bych ještě vysvětlit, co mě vede k takovým úvahám a proč se na celý problém dívám už docela nehystericky a vlastně pobaveně, a naštvaná jsem maximálně na sebe. Nedávno mě manžel vyvedl na firemní akci. Byla tam i zmíněná dáma. Chodily jsme kolem sebe ve velkých kruzích. Ona si o mě pravděpodobně  myslela, že jsem příšerně  trapná nechápající a natvrdlá manželka, já o ní, že je kráva. Manžel se na ní pěkně usmíval a já jsem si říkala – buď veselá, nic jiného stejně nemůžeš. Tři rány pěstí, přesně mířené, kolenem do žaludku a následný hod na tvrdou podlahu, by dlouhodobě neřešily vůbec nic.

 

    Tak jsem se křenila, bavila, pila, hrála bowling - a to vše s dlouhonohou gazelou za zády. Zároveň jsem si při nudném hovoru s páně manželovým šéfem uvědomila, že nevědomost je sladká... a hlavně, že já teď žárlící a sledující, prohrávám na celé čáře. Oni můžou všechno: smskovat, mailovat, psát si básničky, chichotat se při obědě a já nemůžu nic, vůbec nic. Nechala jsem se zatáhnout někam, kde nemám co dělat a hlavně kde nic nezmůžu.

 

Jo, možná vlastně zmůžu,

konečně snad přestanu sázet na špatné koně.

 

 

Leopolda 

 

 

 

Komentáře (20)add feed
říkáš, že ona má žárlivého manžela? : alena puntíkovaná
Pak nechápu, na co čekáš....
červenec 10, 2008 09:11
Uvědom si : AHabibi
...že se mezi nimi děje všechno, jenom tomu nechceš věřit. Ale tvoje intuice je správná.
Přitáhl do vašeho života další element - milenku. Odhalit je ? Skoro nemožné. Máš-li dost peněz, existují agentury, které toto řeší. Rychle, diskrétně. Je podstatné, jestli chceš mít jistotu. Samozřejmě jistota ti usnadní rozhodování.
Nechat věcem volný průběh je na "dlouhé lokty" a velké trápení. Manžel bude s tebou hrát nefér hru bez pravidel, která je o předstírání, utajování,lhaní. Nejdřív věříš, pak nevěříš a nakonec jsi znechucena. Moje vlastní zkušenost s volným průběhem. Trval 2,5 let = doba,kdy jsem věděla. Rovněž vdaná milenka se 2-ma dětma. Obě rodiny padly za oběť jejich "lásce". S nějakým rozumem se v této situaci nedá počítat.
červenec 10, 2008 10:35
Ještě chci dodat : AHabibi
že jsi statečná. Že moje zkušenost nemusí být stejná u vás. Třeba je tvůj muž správný CHLAP.
červenec 10, 2008 10:57
... : leopolda
AHabibi, můj manžel není chlap. To bych o tom musela něco vědět. Už s námi nebydlí. Poslední kapka ukápla a ucho se utrhlo. Přeji mu to, kéž najde to co hledá. (dlouho jsem ho nemohla vyhodit smilies/grin.gif)
červenec 10, 2008 11:06
Takže : AHabibi
moje milá Leopoldo, to nejhorší máš za sebou. Neříkám, že co přichází je lehké, ale máš čistý stůl a jsi odvážná. Buď na sebe hrdá. Bude líp, pomalu a jistě BUDE LÍP. Moc to přeju tobě i sobě. Měj se hezky, myslím na tebe.
červenec 10, 2008 11:22
... : Já
Asi jsem zvědavá, ale co manžel ? A jeho krásná kolegyně ?
červenec 10, 2008 11:41
... : leopolda
Fakt nevím, manžel má pocit, že on vůbec nic špatného nikdy neudělal, to je já. Krásná kolegyně má teď pole působnosti volné. Kecala bych, kdybych tvrdila, že je mi to šumák, ale už víc než předtím. Vlastně je mi docela fajn, až na tu hrůzu dětí co mám doma, ale snad to nějak zvládnem.
červenec 10, 2008 11:57
... : izzy
to bude v pohodě, uvidíš. Víš jak se říká, kdo chce kam.....
červenec 10, 2008 12:05
paní Leopoldo : mimozemšťan
zkláním se před Vaší statečností a nadhledem s jakým jste to zvládla. Ono na něho dojde, určitě, ale nečekejte, že to bude hned. Boží mlýny melou, pomalu ale melou. Je smutné, že tito "postižení láskou" neberou ohled na děti, pro které normálně žijí, obětují se a milují je. V tomhle souhlasím s panem psychologem Smolkou, zamilovanost je nemoc a lidé v ní ztracejí soudnost, smysl pro povinnost, bohužel i čest a charakter.
červenec 10, 2008 13:15
moc pekne napsane : radák
paní Leopoldo, i já se kloním..hm, škoda že s takovýmto nadhledem a noblesou jakou to dokážete popsat, se -nejspíš?- nedokážete bavit se svým mužem - Chápu, tam už je to spíš alergie... po těch letech. Ale vězte, že pak by byla -nejspíš- dlouhonožka bez šance!-smilies/wink.gif
červenec 10, 2008 19:26
Tentokrát tleskám Aleně, : Krakonoš
a připojuju se - máš obrovskou výhodu, ušetříš za nájem siláka z východu, žárlivej manžel udělá špinavou práci zadarmo a rád. smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 10, 2008 23:04
krakonos ;-)) : Sipik
Ucenlivy :-) mas pochvalu pred nastupenym kolektivom.... Ukrajinci alebo ich verne kopie su najlepsi, ale ani ziarlivy manzel nie je na zahodenie. No ale co ked sa jej ten tlk potom vrati domov? Vsak by sa mohla tesit, ze sa ho zbavila. Taky exemplar som mala aj ja, ani som nevedela, ako mi bude fajn bez neho.
červenec 10, 2008 23:42
Teda sestricko, : Cesky
zvladla's to na jednicku!!! Klobouk dolu pred tebou, ja uz myslela, ze silny zensky s nadhledem neexistujou! Bud rada, ze se to vyresilo samo a ty mas od nej pokoj, s takovym bys zadny velky stesti nemela. Postarej se ted hlavne o svereni deti a o alimenty, driv, nez z ty svy "velky lasky" vystrizlivi, pak by se moh cukat. Vymen zamek a uzivej si klidu a deti... Drzim ti moc a moc palce!
červenec 11, 2008 02:20
žárlivost : jarkamarie
já jsem také žárlila,ne na žádnou milenku ale na tchýni.Když jsem si manžela před 33 lety brala tak se mi líbylo jak se pěkně chová ke své matce, máme tři dospělé děti které s náma nebydlí,celé manželství jsem nějak přehlížela ,že má svou matku radši než mě,tráví s ní všechen volný čas.Jak jsme zústali už bez dětí,tak mi to vadit začalo,musím ji vařit několikrát jsem se proti tomu vzbouřila nepomohlo to,jídlo jí bral tajně, tak jsem to vzdala.Ted má tchýně něco z nohou, už 3 měsíce nemůže pořádně chodit,manžel ji láskyplně koupe,natírá olejíčkama,přenáší do postele na prostě dělá vše co si poručí.Pak přijde domů a chce se mnou spát,ale já prostě nemůžu,když si představím jak před hodinou láskyplně ohmatával maminku,tak se mě nesmí ani dotknout.Podotýkám tchýně pokud je sama a nikdo ji nevidí tak běhá jako srna. Tak jsem to vyřešila,našla jsem si přítele se kterým je mi dobře,manžel má doma navařeno,uklizeno, doma není dusno,já jsem vesalá nic mi nevadí,a žijem v pohodě.O příteli manžel neví.
červenec 11, 2008 09:00
... : leopolda
to jsi to krásně vyřešila jarkomarie. Vlk se nažral a koza je celá....
Ještě k tomu nadhledu. Není dlouho a je velmi tvrdě vybojovaný. Můj muž mě takhle "masíruje" od začátku manželství. Nejdřív jsem brečela a byla uražená, pak jsem stíhala, kontrolovala a ječela a nakonec jsem se úplně přestala smát a začala nenávidět sama sebe a pořád se ptala, proč cítím co cítím, co když má pravdu on, co když se se mnou nedá žít a on dělá to co dělá kvůli mně. Pak jsem nakonec po letech a třech dětech konečně prozřela: nemá mě rád, nezáleží mu na mě, tak proč bych bojovala o někoho, komu jsem ukradená, raději se zařídím jinak. Je mi težko, ale snad časem se to srovná.
červenec 11, 2008 09:11
Chce to čas : Milena
Čas je nejlepší lékař na rozchody. Určitě to taky poznáš. A myšlenka proč bojovat o někoho, kdo si tě neváží je tak pravdivá. Ale chce to k ní dospět. Potom získat ztracené sebevědomí a potom zjistíš, že se ti bude žít lehčeji i si budeš sama sebe víc vážit. Přiji ti to. smilies/wink.gif smilies/kiss.gif
červenec 11, 2008 10:03
Leopoldo, : Cesky
to vis, ze nadhled neni zadarmo, ten prijde az kdyz je z ran primo krupobiti a ty jsi uz uplne na dne... pak uz ti nezbejva, nez se od toho dna odrazit a tam uz je jenom jedina cesta - nahoru. Jenze spousta lidi na tom dne zustane, uz nemaji silu udelat cokoli, a proto pred tebou smekam a drzim ti moc a moc palecky. Jsi statecna a silna a urcite to zvladnes i za cenu promacenych polstaru... A jednou, az to budes nejmin cekat, se objevi nekdo, kdo te bude chtit takovou, jaka jsi, a bude si te vazit a bude o tebe stat, uvidis. Chce to cas, i kdyz to zni otrepane, ale uvidis... dej si rok a pak to vsechno zbilancuj, bude lip!
červenec 12, 2008 18:56
Jarkamarie : Cesky
vidis, vyresila's to a je dobre, ze uz se netrapis, hodne stesti s pritelem a neboj, baba tu nebude vecne... smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červenec 12, 2008 18:58
......: : HP
A nezapomeń,že vztah se začíná s jednou ženou a ne s incesem. smilies/kiss.gif
červenec 13, 2008 16:02
HP : Cesky
...co tim myslis?
červenec 14, 2008 03:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]