O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOPISY - Z ŘETĚZOVÝCH DOPISŮ PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červen 2008

Jistě jste si všimli, jak některé ty řetězové dopisy tvrdě útočí na naše city... Některé ty popisované příhody jsou snad i převzaté ze života (nu, spíš myslím, že jsou to "original from Reader´s Digest"). Jeden čas jsem odebírala jejich "Výběr - nejčtenější časopis na světě". Byl sice hodně drahý, ale čtení v něm opravdu zajímavé a absolutní všehochuť.

 

     Přiznávám, že jich ještě pár mám doma a nedávno, když jsem zase dělala v okolních domech sbírku pro charitu, někdo mi položil na rohožku celou tašku těhle útlých knížeček. Ty jsem, to přiznávám - odložila stranou, a "pošlu je dál do světa" až po přečtení. Ještě než vám tu ukážu, jaký dopis jsem dnes k opublikování vybrala, chtěla bych, jen tak pro legraci, vyjmout z jednoho Výběru následující seznamovací inzerát:

 

Osamělé vdově se stýská po manželovi. A tak hledá lakomého, tvrdohlavého, líného, nesnášenlivého, starého podivínského troubu pro společný život.

 

 

 

.

  

     

     Bylo jedno slepé děvče, které nenávidělo sebe a celý svět za to, že nemůže nic vidět. Měla vrozenou  vadu očí a nikdy nic a nikoho neviděla. Každého nesnášela, až na svého  chlapce.

 

    

     On byl stále s ní, ve všem jí ochotně pomáhal. Jednou mu řekla, že kdyby někdy mohla vidět, hned by se za něho vdala. A tak se pak stalo jednoho dne, že se konečně, po dlouhé době, našel dárce, který ji mohl dát zdravou část svých očí. A tak se těšila, že konečně uvidí svět a taky svého  přítele.

 

     Chlapec se jí hned po operaci přišel zeptat, jestli si ho vezme. Dívka se usmála, ale když otevřela své „nové“ oči a uviděla ho, byla v šoku. On byl slepý… A tak začala přemýšlet o svém novém životě a nakonec slepého chlapce odmítla. Ten smutně  odešel. Po pár dnech jí přišel  dopis. Byl od něho. Chlapec jí děkoval za  všechny krásné chvíle, které  spolu prožili.

 

     Na konci dopisu stálo: „A dej, prosím, pozor na moje oči…"

 

 

.

 .
.
.
.

        Tak tohle je síla, uznej, už jsem toho přečetla moc, ale toto je jedno z nejsilnějších, takže ti to musím přeposlat. No řekni: s tímhle se člověk nesetká každý den…

 

     Připomíná mi to trochu tu příhodu, kdy u stolu v kavárně sedí krásná mladá žena, přisedne si k ní mladík a chce se seznámit. Je milý, příjemný, vkusně oblečený, dobře se vyjadřuje, vše OK. Po chvíli se dívka omluví, že si odskočí - a jak vstane, chlapec zjistí, že měla pod stolem berle a prapodivně kulhá. Když kráska odešla, chlapec uteče. Sedne si někam až na druhý, zastrčený konec kavárny.  A happy end? Má to jen end, ale pořádný. Berle byla kamufláž, zkouška, on neobstál...

 

 

 


 

Co vy na to, přátelé:

myslíte, že se to opravdu stalo,

nebo je to zas jen a jen

internetová poezie?

 

 

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
Bych si vsadila na tu poezii : Míša šíša
Jo, ten inzerát je dobrej smilies/grin.gif
červen 18, 2008 11:36
inzerátek suprovej!!! : ivanka
krátké a výstižné smilies/cheesy.gif
červen 18, 2008 12:12
ten článek je tedy fakt smutnej, : Inka
no ne každá velká láska je opětovaná, hmm hmm
červen 18, 2008 15:15
A z toho plynou ponaučení: : Sinix
1) Každý dobrý skutek musí být ihned po zásluze potrestán, aby si ten b..ec uvědomil, že to neměl dělat.

2) Obětovat se je naprosto k ničemu, protože to stejně nikdo neocení.
červen 20, 2008 08:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]